Karola1322
Fanka BB :)
Gratulacje rocznicy ślubu. Ja ZA nie długo muszę zrobić tortyPochwalę się, że dziś świętowaliśmy 10 rocznicę ślubu ❤ włączyłam film z wesela.....I prawie cały przeryczałam jakaś tkliwa ostatnio jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje rocznicy ślubu. Ja ZA nie długo muszę zrobić tortyPochwalę się, że dziś świętowaliśmy 10 rocznicę ślubu ❤ włączyłam film z wesela.....I prawie cały przeryczałam jakaś tkliwa ostatnio jestem
Wszystkiego najlepszego dużo szczęścia i miłości na kolejne wspólne lataPochwalę się, że dziś świętowaliśmy 10 rocznicę ślubu ❤ włączyłam film z wesela.....I prawie cały przeryczałam jakaś tkliwa ostatnio jestem
Pochwalę się, że dziś świętowaliśmy 10 rocznicę ślubu [emoji173] włączyłam film z wesela.....I prawie cały przeryczałam jakaś tkliwa ostatnio jestem
SalsaPL wiem co czujesz! Ja przed usg genetycznym myślałam, ze umre na zawał ze strachuWłaśnie potwierdzono mi termin na NIFTY pro. 02.07 g.11:30. Zatem wyniki przyjda przed usg genetycznym i pappą ktore mam na 11go
Qurcze. Zaczynam czuć stracha...
Dziewczyny jakie suplementy diety dla kobiet w ciąży bierzecie?
WitajHej kochane! Jestem tutaj nowa, więc witam Was wszystkich i trzymam kciuki za wszystkie rozwiązania! U mnie termin 18 styczeń, pierwsze dzieciątko, już nie mogę się doczekać!![]()
Zazdroszczę tego "luzu" dotyczącego powrotu do pracy....ja przy 2 ciązach nie miałam tego komfortu. Przy 1 ciąży szef zapowiedział, że mam do czego wracać, ale jak młody miał 8 miesięcy dowiedziałam się, że mam sobie szukac czegoś nowegoSalsaPL wiem co czujesz! Ja przed usg genetycznym myślałam, ze umre na zawał ze strachuna pappa jeszcze czekam i teraz już mniejszy stres ale pewnie jak bede szla odebrac wyniki to bede znow miala stan przedzawalowy! Ja dzis powiedzialam prezesowi w pracy o ciazy! Mega się strasowałam ale wyszło dobrze, mam tylko wybrać sobie osobę na zastępstwo i ją wyszkolić i dodatkowo jest skłonny pod koniec ciąży na moją pracę z domu, a jak będę gotowa na powrót to przyjmą mnie z otwartymi rękami!
na razie czekam na wizytę 1 lipca i jak będzie wszystko ok to już raczej powiem też rodzinie
![]()