reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2026

Trzymam kciuki ❤️ i od rana będę zaglądać po wieści.

A jak u Was dziewczyny z L4? Pracujecie czy jednak leniuchujecie?
Ja przyznam szczerze, po dwóch pozamacicznych i kilku wczesnych poronieniach od razu jak miałam możliwość dwa tygodnie temu wziąć L4 to bez skrupułów je wzięłam i mam the best time of my life 😂
O, super ❤️ ja pracuję i na razie póki zdrowie pozwala, to cisnę - codziennie robię łącznie 120km do pracy i z powrotem

reklama
Ale strasznie ciężka noc miałam. Pierwszy raz córka tak się w nocy budziła i marudziła. No tragedia, od początku nigdy tak nie było. Jeść dostała i za chwilę na nowo. Prawdopodobnie zęby kolejne 😱 jestem padnięta strasznie.

Ostatnia edycja:
Ale strasznie ciężka noc miałam. Pierwszy raz córka tak się w nocy budziła i marudziła. No tragedia, od początku nigdy tak nie było. Jeść dostała i za chwilę na nowo. Prawdopodobnie zęby kolejne 😱 jestem padnięta strasznie.
Ojej, a ile córa ma lat?

Ps. Ja jak cos robie liste nas wszystkich, jakby któraś z Was tez zaczynala takowa robic?🙃 Moge gdzies wrzucić tylko nie wiem czy teraz jakos czy pozniej na prywatnym?
Tylko jak macie wizyte to dajcie tez znaka jaki Wam termin wychodzi, to wpisze od razu na tą liste
Termin na 5 stycznia ale ze względu że ciąża bliźniacza to będzie wcześniej rozwiązania.

Ja przyznam szczerze, po dwóch pozamacicznych i kilku wczesnych poronieniach od razu jak miałam możliwość dwa tygodnie temu wziąć L4 to bez skrupułów je wzięłam i mam the best time of my life 😂
Ja od razu na zwolnienie, raz że jestem obstawiona lekami, a dwa że pracuje w trudnych warunkach. Ale ja póki co czuje się średnio - mam mnóstwo pryszczy na twarzy, przetłuszcza mi się cera i włosy, jestem zmęczona i do tego uczę się robić zastrzyki z heparyny, więc nie powiem że to beat time xd

Pracuje, przynajmniej do końca sierpnia planuje być, bo wtedy będą aneksy do umowy i premie, a że premia przychodzi z wypłatą to korzystniej na tym wyjdę;)
Ale ja pracuję zdalnie to też inaczej w sumie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ps. Ja jak cos robie liste nas wszystkich, jakby któraś z Was tez zaczynala takowa robic?🙃 Moge gdzies wrzucić tylko nie wiem czy teraz jakos czy pozniej na prywatnym?
Tylko jak macie wizyte to dajcie tez znaka jaki Wam termin wychodzi, to wpisze od razu na tą liste
To u mnie termin z OM na 17.01 🙂

Do góry