Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Torby też nie pakuję, właściwie to pracą jeszcze żyję i czytaniem BB ;-)Dażka do kiedy zamierzasz pracować ?Dzień dobry.
Nadrobiłam dwa dni, i będę się udzielać. O porodzie nic pisać nie będę, bo jak niektóre z Was nie wywołuję wilka z lasuTorby też nie pakuję, właściwie to pracą jeszcze żyję i czytaniem BB ;-)
Witam się porannie i żegnam co najmniej na tydzień jak nie dłużej, wczoraj byłam u gina i ponoć moja szyjka wygląda jak po 5 godz. porodu, mam leżeć to może się uda przetrzymać do 9.12. Dostałam Fenoterol i Isoptin, i mam straszne trzęsawki po Fenoterolu. We wtorek mam wizytę u ginki prywatnie zobaczymy co ona powie, telefonicznie powiedziała żeby się nie martwić i jak się będzie coś działo to do szpitala, mam nadzieję że przed porodem jeszcze z wami pogadam.
A na razie pa,pa.

wystraszyłam się jak nie wiem...
ale w końcu zasnęłam, chociaż w nocy ciągle się budziłam, a brzuch bolał... A jeszcze rano złapał mnie taki potworny skurcz w łydkę, że myslałam, że cała noga mi odpadnie 
a tak mi się chce, że...
mdłości mnie biorą...
ale.....szkoda mi macierzyńskiego, więc prawdopodobnie będzie to 7.XII kiedy powiem sobie DOŚĆ 

Ja póki co też sie czuję dobrze, gdybym tylko dobrze spała to nie miałabym na co narzekać. Ja pochodzę do świat chyba, może wezmę jeszcze kilka dni w międzyczasie.lilka, gdyby to było uwarunkowane tylko moim widzimisie, to mogłabym w pracy urodzićale.....szkoda mi macierzyńskiego, więc prawdopodobnie będzie to 7.XII kiedy powiem sobie DOŚĆ
Czuję się świetnie, lubię swoją pracę, więc nie widzę potrzeby iść na L4.

;-)