Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wlasnie ogladalam liste u Grudniowek, swietna jest, moze zgapimy od nich![]()
no powiem ze mi sie też bardzo podobajaMi się podoba lista listopadówek https://www.babyboom.pl/forum/listo...anych-listopadowek-2009-bez-komentarzy-31356/![]()

haha, dobre
ja mam termin na 27 stycznia i tez mam wrażenie, że niedługo)
, ale jakoś rozpisywać się nie będę. Jutro idę na wizytę i dowiem się co u maluszka słychać 
Kto pomyje w tym roku te wszytskie okna na święta.... (u nas są stare drewniane podwójne i ogromne
)Cos czuję, że mój też ustąpi;-)
Macy: hmm jak popłaczę to chce się angażować, a tak to myśli, że mamy czasu duuużo i mu się nie spieszy z niczym - u mnie problem taki, że mój M w piątek wyjeżdża na 2 dni, wraca na niedzielę i we wtorek wyjeżdża znowu i do 20 grudnia będzie tylko na weekend wracał - szkolenie w nowej pracy, ja zostaję sama. Czyli suma sumarum mamy 4 dni na zakupy takie na amen-a ja wolę być przygotowana na wszystko, bo 10 grudnia pesar mi ściągająehhh kochany kochany tylko trzeba go czasem pogonić
Kurde dziewczyny jak wam się chce sprzątać wkółko??? ja wzięłam się za kuchnie - po 10 minutach byłam mokra od góry do dołu i zipie jak po biegu na setce i brzuch mi przeszkadza jak się tak ruszama jak widzę tą górę naczyń to mam ochotę uciekać jak najdalej...
i jest mi nie wygodnie.Witam w grudniu!!;-)
Wiecie co tak czytam i czytam i myślę sobie że naprawdę jest świetnie, że żadna z nas w listopadzie nie wylądowała na porodówcei mam nadzieję, że do połowy grudnia tak pozostanie:-)Ja mam zamiar urodzić w styczniu i koniec;-)
Mąż znosi meble w paczkach, trzeba będzie skręcać![]()

smaruje pare razy dziennie moze cos to pomoze.
ta tylko ze sny sa na odwrot bedzie synek w rzeczywistosci. No ciekawa jestem ktora pierwsza zacznnie rodzic;-) zycze zebyscie wytrzymaly do stycznia!Właśnie przeczytałam na wp, że w ostatnich tygodniach ciąży (2-6) nie powinno się uprawiać seksu. Niech tylko mój mąż to przeczyta, to zupełna posucha będzie.I to jeszcze jakiś psycholog - seksuolog napisał. Sam niech sobie zawiąże
![]()

Mi się podoba lista listopadówek https://www.babyboom.pl/forum/listo...anych-listopadowek-2009-bez-komentarzy-31356/![]()

bardzo fajnie zrobiona

można od nich odgapić

no i teraz musze go inaczej zaspokajac..
Laseczki wlasnie dzwoniłam do polożnej i umówiłysmy sie na spotkanie ,w piatek ma dyżur u nas w szpitalu ,mam przyjsc pogadacTylko zapowiedziała,ze w noc sylwestrową nie pracuje
![]()

ma poczucie humoru

ale kochany braciszek, dba o siostrzyczke

;-)

ale by była imprezka