reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kaja, teraz Ciebie depresyjka trafiła?
A co kurde... każda już miała to i ja ... :tak::wściekła/y:

Jeszcze myslę czy ją mam już, jeszcze czy dopiero - jak ustalę wersję to dam znać ;-)
To na kanape;-)
Kanapuję - ale miałam w planie wyjście i nie wiem czy realizować... jak będe kanapowac to będę dumać nad tą depresją; a jak wybędę to jest szansa, że czymś innym się zajmę.
Miałam wybyć do szkoły.... chyba jednak jadę :tak:

reklama
A co kurde... każda już miała to i ja ... :tak::wściekła/y:

Jeszcze myslę czy ją mam już, jeszcze czy dopiero - jak ustalę wersję to dam znać ;-)

Kanapuję - ale miałam w planie wyjście i nie wiem czy realizować... jak będe kanapowac to będę dumać nad tą depresją; a jak wybędę to jest szansa, że czymś innym się zajmę.
Miałam wybyć do szkoły.... chyba jednak jadę :tak:
A pewnie, ze lepiej wyjsc do ludzi, milego popoludnia:-)
Wlasnie ogladalam liste u Grudniowek, swietna jest, moze zgapimy od nich:-p

Mi się podoba lista listopadówek https://www.babyboom.pl/forum/listo...anych-listopadowek-2009-bez-komentarzy-31356/ :sorry:

listopadówki jeszcze wszystkie nie rozpakowane a styczniówki myślą że rodzą ;-)

Jakiś wirus depresji widzę tu panuje :-D

Agagsm widzę doszliście do porozumienia ...chwilowego ;-) powiedz jakie widzisz plusy łózeczka co Ci się podoba może jakoś go przekonasz:sorry: mojemu na szczęście od razu się podobało to co znalazłam ;-)

Mi się podoba lista listopadówek https://www.babyboom.pl/forum/listo...anych-listopadowek-2009-bez-komentarzy-31356/ :sorry:

listopadówki jeszcze wszystkie nie rozpakowane a styczniówki myślą że rodzą ;-)

Jakiś wirus depresji widzę tu panuje :-D

Agagsm widzę doszliście do porozumienia ...chwilowego ;-) powiedz jakie widzisz plusy łózeczka co Ci się podoba może jakoś go przekonasz:sorry: mojemu na szczęście od razu się podobało to co znalazłam ;-)
Mi siem obie listy podobają. Tylko kto się za to weźmie?
Racja Gośka - listopadówki jeszcze w całości, a my już pędzimy na porodówki. Powtarzam drogie panie - nie ma co szaleć, bo miejsca nie będzie.:-p
A z tą depresją to podejrzane:eek: Chyba się elektronicznie przenosi.:szok:

Faktycznie Gosia, my już na porodówkę pędzimy - ja nawet suwaczek sobie zrobiłam ile mi dni do cc zostało...ehhhh...
a podoba mnie się lista rozpakowanych listopadówek! i grudniówek - jeszcze fajniejsza- choć styl do listopadówek podobny...

A depresję mimo bóli przeganiam, a kysz!!!!

Ostatnia edycja:
Właśnie przeczytałam na wp, że w ostatnich tygodniach ciąży (2-6) nie powinno się uprawiać seksu. Niech tylko mój mąż to przeczyta, to zupełna posucha będzie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I to jeszcze jakiś psycholog - seksuolog napisał. Sam niech sobie zawiąże:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

;-))
Też nie mam jeszcze. Mojemu M tez sie nie podoba to moje, a;e i tak kupimy takie jak ja bede chciała ;-)
Cos czuję, że mój też ustąpi;-)

Macy: hmm jak popłaczę to chce się angażować, a tak to myśli, że mamy czasu duuużo i mu się nie spieszy z niczym - u mnie problem taki, że mój M w piątek wyjeżdża na 2 dni, wraca na niedzielę i we wtorek wyjeżdża znowu i do 20 grudnia będzie tylko na weekend wracał - szkolenie w nowej pracy, ja zostaję sama. Czyli suma sumarum mamy 4 dni na zakupy takie na amen-a ja wolę być przygotowana na wszystko, bo 10 grudnia pesar mi ściągają:eek: ehhh kochany kochany tylko trzeba go czasem pogonić:zawstydzona/y:

Kurde dziewczyny jak wam się chce sprzątać wkółko??? ja wzięłam się za kuchnie - po 10 minutach byłam mokra od góry do dołu i zipie jak po biegu na setce i brzuch mi przeszkadza jak się tak ruszam:confused2:a jak widzę tą górę naczyń to mam ochotę uciekać jak najdalej...

reklama
Witam w grudniu!!;-)
Wiecie co tak czytam i czytam i myślę sobie że naprawdę jest świetnie, że żadna z nas w listopadzie nie wylądowała na porodówce:tak: i mam nadzieję, że do połowy grudnia tak pozostanie:-)Ja mam zamiar urodzić w styczniu i koniec;-)
Mąż znosi meble w paczkach, trzeba będzie skręcać:tak:

Do góry