reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Kobiety nie uwierzycie!!! Okradł nas Polak!!!:wściekła/y: Właśnie do T. z komendy zadzwonili ! Złapali gnojka, był na tyle "mądry", że pod swój adres robił wysyłkę :wściekła/y:Kurcze Polak Polakowi wszędzie wilkiem.

reklama
Klara M to zamierzałas nie brac ubranek dla dzidzi do szpitala ze soba skoro miałas plan kupic po porodzie dopiero?
A co do ktg to moje kolezanki ktore juz maja dzieci, opowiadały ze czasem jest tak, ze na ktg wychodza skurcze a one nic nie czuły i bywalo odwrotnie, ine mowiły ze je bardzo boli, a na ktg wychodziło ze nie ma skurczów.

Golanda u nas w szpitalu dają szpitalne ciuszki, musisz mieć dopiero na wyjście... nawet jakbyś miała swoje to potem nie ma szans ich odzyskać!
A do wyjścia M. by przygotował, poprał i poprasował:tak:
i nie strasz kochana z tymi skurczami...
ja wiem, że tak może być, bo na porodówce bolało jak diabli a prawie nic nie pokazywało, ale jednak coś pokazywało, a teraz całkowicie płasko wyszło i to mnie uspokaja i tego muszę się trzymać, nie mogę ciągle myśleć że rodzę! jakby to było całkowicie niemiarodajne gin by co tydzień tego mi nie zlecał.

kacha_wawa dobrze, że sprawa wyjasniona!!!! teraz czekanie za kasą tak?

Ostatnia edycja:
Kobiety nie uwierzycie!!! Okradł nas Polak!!!:wściekła/y: Właśnie do T. z komendy zadzwonili ! Złapali gnojka, był na tyle "mądry", że pod swój adres robił wysyłkę :wściekła/y:Kurcze Polak Polakowi wszędzie wilkiem.
Kurcze - wstyd. Mam nadzieję, że nie nie okaże, że go znacie i to ktoś kogo nikt by się nie spodziewał

Golanda u nas w szpitalu dają szpitalne ciuszki, musisz mieć dopiero na wyjście... nawet jakbyś miała swoje to potem nie ma szans ich odzyskać!
A do wyjścia M. by przygotował, poprał i poprasował:tak:
i nie strasz kochana z tymi skurczami...
ja wiem, że tak może być, bo na porodówce bolało jak diabli a prawie nic nie pokazywało, ale jednak coś pokazywało, a teraz całkowicie płasko wyszło i to mnie uspokaja i tego muszę się trzymać, nie mogę ciągle myśleć że rodzę! jakby to było całkowicie niemiarodajne gin by co tydzień tego mi nie zlecał.

kacha_wawa dobrze, że sprawa wyjasniona!!!! teraz czekanie za kasą tak?
Klara, u nas tylko własne ciuszki; w sumie nie zastanawialam się ale nie sądzę, że ich nie dostane spowrotem. Pewnie momentalnie po zdjęciu brudne do torby - i dobrze - wypiorę sama potem ;-)
Generalnie mnie to rozwiązanie bardzo cieszy.

Patrysia86 kolana razem i dasz radę, trzymam kciuki!
Tysiolek ja ma xlandera i na czterech kołach m też mówił,że stabilniejszy
Roxeen odkąd gin przepisał mi isoptin na obniżenie cisnienia nocne siusianie zmniejszyły się do dwóch razy plus z rana obowiązkowo
Tysiolek bo ludzie przy kasach zwłaszcza uprzywi;ejowanych są przecudowni obejrzą sie kto za nimi stoi zobaczą brzuch po czym nieruchomieją i już w ogóle się nie odwracają byle by na nas nie patrzeć
JoL no właśnie ja mam dosyć długie włosy ale coraz więcej siana i poprosze po prostu o ścięcie tego siana hehe zobaczymy co zostanie

oglądam sobie "Housa" zrobiłam placek ze śliwkami, a zaraz wezmę się za spaghetiti na jutro plecy mnie bolę i nic mi się nie chce wiec nie wiem czemu to robię no ale placek warto było:-D

HAHAHA niedługo nowe powiedzenie o Polakach wymyślą - jak nie wiesz kto Cie okradł to okradł Cie Polak !! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
noo masakra jakaś ! żeby swój swojego tak porabiał ! jak już musi kraść to niech się za Angoli weźmie !!

u nas w szpitalu wymagają ciuszków dla maleństwa... dają tylko ręcznik i czapeczkę (ale do zwrotu ;) ). A na salę porodową trzeba mieć rożek, śpioszki i kaftanik, skarpetki, pampera itp..

I u nas też jest całkowity zakaz odwiedzin :( nie ma porodów rodzinnych... Mam nadzieje że nie będę musiała wylądować w szpitalu przed zniesieniem izolacji...

I u nas też jest całkowity zakaz odwiedzin :( nie ma porodów rodzinnych... Mam nadzieje że nie będę musiała wylądować w szpitalu przed zniesieniem izolacji...

o porodach rodzinnych nie słyszałam, ale chocby nie wiem co, nie bede rodzic sama!!! :wściekła/y: Chyba, ze mój P. akurat bedzie chory... :zawstydzona/y: Ale maseczka na mordke i bedzie ze mna rodzil, nie dam sie!!!:-p:-p

o porodach rodzinnych nie słyszałam, ale chocby nie wiem co, nie bede rodzic sama!!! :wściekła/y: Chyba, ze mój P. akurat bedzie chory... :zawstydzona/y: Ale maseczka na mordke i bedzie ze mna rodzil, nie dam sie!!!:-p:-p

no u nas teraz jest tak że tata odprowadza rodzącą do drzwi "porodówki" i ... widzi ją gdy jest wypisywana kilka dni później:-(nawet rzeczy przynoszone przez tatusiów są przejmowane przez położne... no ale nic dziwnego, Wejherowo musi się pilnować bo w Pucku zmarła jedna osoba chora na tą grypę ..

Zakaz odwiedzin to ja rozumiem - również nie widzę potrzeby aby całe rodziny wizytowały szpital. Oczywiście każda chętnie widzi własną - ale już sąsiadki obok mniej.
Natomiast co ten biedny ojciec na porodówce zawinił.... uważam, że to już przesada aby zabronić porodów z mężem.

reklama
Kacha co za chamstwo :shocked2:

ja bym chciała by mąż przy mnie był nie będzie mu to dane jakoś przeżyję :sorry: ale wiadomo mąż nie zastąpiony bardzo bym chciała by był :tak:

Do góry