Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi lekarka powiedziala ze mam sie tym wogole nie przejmowac ale obserwowacWysmarowałam jej to amolem, ale zupełnie nie wiem czy mam jej to rozgrzewać czy co...no siedzi ze mną w domu, więc będę to obserwować. Obawiam się tylko że będę to macać cały czas :/
I samo wkoncu zeszlo, podobno to normalne u dzieci
To napiszę na wątku wyprawkowym, co by nie zginęło w natłoku postów tutaj.Arwenka pisze:Nadarienne pochwal sie jaką pościel do kołyski i jaką kołyskę kupujesz, bo ja sie wciąż nie potrafię zdecydować
Mam właśnie podobne odczucia - coraz mniej "fikania" i takich gwałtownych ruchów (chociaż jeszcze się zdarzają aktywniejsze momenty w ciągu dnia) za to coraz częściej mała zaczyna się jak ja to mówię przeciągać i wtedy czuję wszędzie rączki i nóżki.jola.24 pisze:Jesli chodzi o ograniczone ruchy malenstwa to mysle ze chodzi o to ze maluch nie ma miejsca zeby kopac ale za to rozciaga sie i wsadza nozki gdzie sie da co skutkuje falujacym brzuchem
U mnie może nie cały czas, ale zdarzają mi się takie momenty (albo dni), że dosłownie nie mogę na jedzenie patrzeć. Ale zdecydowanie rzadziej niż w początkowych miesiącach, więc ciężko powiedzieć w sumie.Karoli4 pisze:Dziewczyny, czy Wy macie ponownie mdlosci?
Bo mi na maksa wrocilyZnowu mnie jedzenie do siebie zraza i mi niedobrze jak zjem