Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karoli - ja wczoraj po raz pierwszy w ciąży miałam przyjemność oddać poranna kawęDziewczyny, czy Wy macie ponownie mdlosci?
Bo mi na maksa wrocilyZnowu mnie jedzenie do siebie zraza i mi niedobrze jak zjem:-(
Nie wiem dlaczego - dziś już spokój.Joasiu, spokojnie.... przepisał coś? To może świadczyć o jakieś infekcji ale nie nowej tylko może pozostałośc po tym co mała przeszla niedawno. Wiem, że czymś ją wzmacniasz po chorobie, zwróc uwagę też aby mała jadla naprawdę wartościowo teraz i może do tego przedszkola nie puszczaj. Będzie dobrze ;-)Że to węzły chłonne... że mogą sie utrzymywac nawet kilka tygodni, nic więcej racjonalnego nie powiedział.... a ja się schizuję ;(;(;(
Kaja coś dziś kochana mało aktywna.. źle się czujesz czy zabiegana?!

Kaja No właśnie zauważyłam jak wysłałam posta że się odezwałaśWywołałaś wilka z lasu
Kołyskę oglądałam pół dnia, mąż ją już złozył - ale efekt końcowy czyli ustawienie jej w odpowiednim miejscu koło świąt ;-)

Szymon mial dwie kuleczki na szyi, kolo uszu, lekarka powiedziala ze to wlasnie wezly, tylko Jego to nie bolalo. Samo zniklo, smarowalam to czasem olejem rycynowymA ja dzisiaj przebeczałam pół dnia... czy ja mogę mieć choć chwilę spokoju???
Młoda w nocy budziła sie pokazywała że boli ją głowa... od rana nie pozwalałą mi się dotknąc w końcu dokładnie pokazała gdzie boli, wyczułam tam dość spory guzek, tzn wielkości orzeszka... no i zaczął się stres itd. bo nie wiedziałam co mam robić... w końcu wylądowałam u lekarza o 14:30 prywatnie który w sumie aż tak bardzo mnie nie uspokoił... stwierdził, że to węzły chłonne kilka kólek znalazło się jeszcze na szyi... ale nie powiedział skąd się to bierze itd. Młoda jest zdrowa a ją to bardzo bolało... i boli. I ręce mi opadają, bo równie dobrze może nie być przyczyny, mogą być po infekcji a równie dobrze powód może siedzieć gdzieś głębiej. Któraś tak miała???
Już mi ręce opadają i mam dość wszystkiego![]()
po kilku miesiacach, tylko Jego to nie bolaloIbufen 3x5 przez trzy dni.... sama nie wiem czy w ogóle jej podawać, dzisiaj dałam z racji że wiem że jak leży na boku to ją boli. Dostaje KinderBiovital i tran.
Labamba a po jakim czasie mu to zeszło???
Co do ibufenu, ja dawalabym tylko jak Ja boli