Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam juz pomysłu na to zwierzę, jak to nie pomoże to go chyba uduszę gołymi rękami taki niedobry a przy dziecku to już wogóle sobie wyobrazić nie mogę
Innego wyjścia nie mam...

, ciekawe , czy tylko na zamiarach sie skaczy.
i zaczelismy sie sprzeczac
no wiec na koniec sie obrazilam na mojego G. za to, ze ta baba mi tak ukroila ten ser, bo ja chcialam miec ser w plasterkach, zebym mogla sobie polozyc na kanapke, a z tym serem to nie wiem co moge sobie zrobic. Raczej ugryzc jak ciasteczko 
kto ich tam wie. Też bym na twoim miejscu się wsciekła bo serek też lubię cienituko.

Yola normalnie jak je złożyliśmy to oczu nie mogę teraz oderwać hehe - połowa kobitek ma juz łóżka poskładane, pościele prawie ubierają, a ja wciąż 4 gołe ściany, więc już w kompleksy popadłam, że jakaś nienormalna jestem, że jeszcze łóżeczka nie mam i dziś kupiliśmy:-) mała rzecz a cieszy...
A ty czemu dopiero po porodzie? My wózio zamawiamy po porodzie, tylko fotelik mamy na odebranie dzidzi ze szpitala![]()
. To jest moje drugie dziecko i jakoś spokojniejsza jestem, choć Tomkowi też kupiliśmy łóżeczko i wózek jak już się urodził- mieliśmy wybrane wcześniej. 
Poprawy humoru życzęWitam dziewczyny jeszcze poniedziałkowo.
Ale się naczytałam!!! Matko, co za produkcja, a mnie tu w zasadzie od środy nie było.
Jutro się odezwę, bo dziś już mam taki humor skopany, że nic tylko ryczeć mi się chce. :--
-(To chyba już ze zmęczenia.
witam wieczornie
ja dopiero teraz doszlam troszke do siebie
od poludnia dostalam mocnych boli jak na okres
nawet lezec nie moglam:-( do tego mala sie strasznie
wierci ciagle i to bardzo nisko ja czuje...na dodatek slabo
mi i niedobrze... jutro zadzwonie do lekarza:--(

cześć kobitki
czytam ale nie popisze na razie nie mam chęci w Mikołajki wieczór zmarła mama mojego taty, wczoraj byłam u nich cały dzień, ojciec tankuje w środę pogrzeb, jadę z m, ale do kaplicy nie wejdę![]()