Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Az mi sie cisna bluzgi na nia... Przepraszam 

gratuluję wielkiego małego człowiekaWłaśnie wróciłam:-) Dzidziuś się obróciłI głowka na dole. Dowiedzialam się że to 34tydz (według OM a według USG 37
) więc już zgłupiłam bo co idę to jakby o tydzień w tył się cofam
Żadnych rozwarć , miękkich szyjek itp. nie mam. Jak spojrzała na monitor to duży wytrzeszcz zrobiła lekarka i powiedziała że to będzie duuuże dziecko
Waży 2950
i powiedziała że ponad 4kg będzie
napewno . Po takich wielkich rodzicach chyba innej mozliwości nie było
ale nie myślałam że aż tyle. A jak ma sześć tygodni jeszcze tam siedzieć to się tylko obawiam żeby więcej nie było. Dostałam opieprz że za dużo przytyłam bo w sumie 16,5kg:-( pocieszyła że po porodzie zejdzie dycha :-) I wiecie co dowiedziałam się dzisiaj od mamy że wogóle nie miała pokarmu i mam nadzieję że to nie jest dziedziczne:-( Coś mi się zawsze zdawało że to ja nie chciałam cyca :-( Trochę się martwie bo wy tu piszecie o siarach że macie etc. a ja nic a nic:-(
macy ja tez się tyle nie napłakałam przez całe zycie co w ciąży ! czasem leze i ogladam tv i nagle z niczego zaczyają mi łzy lecieć i sama nie wiem z jakiego powodu
za to przed chwila konkretnie się poryczałam az tchu nie mogłam złapać bo pokłuciłam się z moją matkąstekała mi żebym szła na roraty do kościoła (ona jest bardzo wierząca) i że mam się wyspowiadac przed porodem itd - a ja mówie żeby mnie nie zmuszła jak nie chce a ona do mnie z tekstem - że przez to że nie chodze do kościoła i się nie modle to na pewno coś niedobrego stanie się przy porodzie i będe miałą chore dziecko i to wszystko będzie przeze mnie !!!!
no kur..... jaśnista ! jak takie rzeczy można kopmuś mówić !!! własnej córce ze dziecko będzie miałą chore ! takie straszenie przed porodem jak ja i tak na szpilkach siedze - jak za pewne każda z was - żeby tylko dziecko było zdrowie !!!! poryczałam się na całego i nie mam ochoty z nią rozmawiać ! a nerwa mam takiego że głowa i brzuch mniena całego rozbolały.....
to że nie jestem regularnie praktykująca katoliczką to znaczy że musze uodzić chore dziecko ? ! maaasakra jakaś ... :--
-(
za to przed chwila konkretnie się poryczałam az tchu nie mogłam złapać bo pokłuciłam się z moją matkąstekała mi żebym szła na roraty do kościoła (ona jest bardzo wierząca) i że mam się wyspowiadac przed porodem itd - a ja mówie żeby mnie nie zmuszła jak nie chce a ona do mnie z tekstem - że przez to że nie chodze do kościoła i się nie modle to na pewno coś niedobrego stanie się przy porodzie i będe miałą chore dziecko i to wszystko będzie przeze mnie !!!!
no kur..... jaśnista ! jak takie rzeczy można kopmuś mówić !!! własnej córce ze dziecko będzie miałą chore ! takie straszenie przed porodem jak ja i tak na szpilkach siedze - jak za pewne każda z was - żeby tylko dziecko było zdrowie !!!! poryczałam się na całego i nie mam ochoty z nią rozmawiać ! a nerwa mam takiego że głowa i brzuch mniena całego rozbolały.....
to że nie jestem regularnie praktykująca katoliczką to znaczy że musze uodzić chore dziecko ? ! maaasakra jakaś ... :--
-(
Czy take zlorzeczenie to jest okazywanie milosci blizniemu???????![]()
Az nie wiem co napisacmacy ja tez się tyle nie napłakałam przez całe zycie co w ciąży ! czasem leze i ogladam tv i nagle z niczego zaczyają mi łzy lecieć i sama nie wiem z jakiego powodu
-(

Super ,ze wiyta udana i dzidzia sie obróciłaWłaśnie wróciłam:-) Dzidziuś się obróciłI głowka na dole. Dowiedzialam się że to 34tydz (według OM a według USG 37
) więc już zgłupiłam bo co idę to jakby o tydzień w tył się cofam
Żadnych rozwarć , miękkich szyjek itp. nie mam. Jak spojrzała na monitor to duży wytrzeszcz zrobiła lekarka i powiedziała że to będzie duuuże dziecko
Waży 2950
i powiedziała że ponad 4kg będzie
napewno . Po takich wielkich rodzicach chyba innej mozliwości nie było
ale nie myślałam że aż tyle. A jak ma sześć tygodni jeszcze tam siedzieć to się tylko obawiam żeby więcej nie było. Dostałam opieprz że za dużo przytyłam bo w sumie 16,5kg:-( pocieszyła że po porodzie zejdzie dycha :-) I wiecie co dowiedziałam się dzisiaj od mamy że wogóle nie miała pokarmu i mam nadzieję że to nie jest dziedziczne:-( Coś mi się zawsze zdawało że to ja nie chciałam cyca :-( Trochę się martwie bo wy tu piszecie o siarach że macie etc. a ja nic a nic:-(

a tak niewiel brakowało...

No to mamy takie same planyroxentrzymam kciuki abys dala rade,oszczedzaj sie!!!
Tysiolekto smutne ze mama ci takie cos powiedziala,nie przejmuj sie napewno dzidzia będzie zdrowa i przesliczna
Ja z synkiem w domku juz po usg i podczytuje was troche,w czwartek musze sie zebrac na krew i mocz bo dzisiaj zaspalismy z mezem bo 3 dni i 3 noce meczyl mnie bole zeba malo spalam duzo plakalam i wogole dopiero dzisiaj cosik udalo sie pospac mam nadzieje ze juz bedzie lepiej....ach te zeby...a okolo lutego zaczynamy remont w naszym domku juz robimy plany i kosztorysy lepiej mieszkac na swoim niz placic komus 1000zł za tysiac miesiecznie idzie sporo porobic w domku lub dzieciaczki obkupic,am dzieci beda mialy podworko blisko las rzeke dziadkow...a na wiosne chcemy sie wprowadzic...
My jeszcze czekamy nz decyzje w sprawie kredytu