Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Milion losowali w sobote, oczywiście o mnie nie pomysleli, więc to musi nadejść z innej stronyG...no = mamona. Kaja, Ty teraz ładuj te baterie w telefonachbo Ci milion przepadnie hahahaaaaaaa
A wracając do dupki, to taka mała, może być i nawet obsmarowana;-)

ale jestem w gotowości jakby co...

hehe nie wiem czy dziś wytrzymam, bo wczoraj pękłam

chciałam jeszcze dokupic druga paczkę podkładów bo jakby wody odchodziły to mi może jedna nie starczyć zresztą jedna ma być do szpitala

Andzia ty ´nie warjuj my mamy jeszcze czas tu sa inne w kolejce nie wpychaj sie .Ja ide wywiesic pranie i kapiel .Nie piszcie za duzo bo bede topiero wieczorem.
koniec z tym wpychaniem się bez kolejki, tu wszystkie uprzywilejowane, porządek musi być, a że jest alfabetyczny, to ja bym siedziała cicho na Twoim miejscu ;-)
damy radęja mojemu mówiłam i mówi że nic poważnego jak rano opuchlizna schodzinogi w kostkach puchną mi codziennie od tygodnia nie mówiłam ginowi bo zapomniałama ale to chyba nic poważnego co?
zabieram się za makowiec![]()

i muszę pokoje wysprzątać dobrze że gin pozwolił mi poszaleć 
;-)Milion losowali w sobote, oczywiście o mnie nie pomysleli, więc to musi nadejść z innej stronyale jestem w gotowości jakby co...
![]()
nie znasz dnia ani godziny 
bezinteresownie
;-)

Dziś czeka mnie trochę roboty w domu
Nie wiem jak mam się zabrać Hehe..
Ale zaraz zbiorę 4 litery i się wezme bo samo się nie zrobi
Dzis rano M powiedział mi, że chrapę a nigdy nie chrapałam 

Ubaw miał i ooo .
Teraz wezme się za śniadanko bo jeszcze nie jadłam i do roboty
Ale będe starała się do was zaglądac żeby byc w miarę na bieżaco;-)

Miłego Dnia!!!mi też nic nie poleciłWieco co Wam powiem?
Ze gdybyscie nie pisaly o nospie, ze pomaga na pozbycie sie skurczy w ciazy, to raczej bylabym dalej nieswiadoma (i tak uwazam, ze im mniej sie wie, tym lepiej).
Mi tutaj zadnen lekarz nie powiedzial, zebym brala cokolwiek na skurcze ani ginka ani lekarz ogolny, nikt. Ginka sie mnie tylko pyta zawsze czy mam skurcze, to jej mowie, ze nie wiem, moze tak moze nie.
A z kolei lekarka ogolna powiedziala, ze jak beda regularne to mam jechac do szpitala i juz.
Zadnych wspomagaczy na "odskurczenie" nikt mi nie poradzil. Moze to i lepiej.
słowa przez całą ciążę o nospie nie usłyszałam 
no i mam te skurcze i nic na nie nie biorę wiec nie widzę powodu hamowania tego procesu w koncu przygotować się musi 
jak pojawi się mocne krwawienie to mam jechać od razu
przy małym poczekać 2 godziny i obserwować czy ustanie czy to nie czop z krwią itd ;-) no i jak odejdą wody to jechać ;-)