reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
Milion losowali w sobote, oczywiście o mnie nie pomysleli, więc to musi nadejść z innej stronyG...no = mamona. Kaja, Ty teraz ładuj te baterie w telefonachbo Ci milion przepadnie hahahaaaaaaa
A wracając do dupki, to taka mała, może być i nawet obsmarowana;-)

ale jestem w gotowości jakby co...
Dorciaa
Witam wszystkie sex bomby!

obejrzałam juz odcinek housa, i przysypiam, w nocy ogólnie to spałam w miarę ale i tak jakaś senna jestem i nic mie się nie chce tym bardziej że m nawet odkurzać mi nie pozwolił
hehe nie wiem czy dziś wytrzymam, bo wczoraj pękłam
może spróbuję się kawką obudzić, hehe bezkofeinową
sny też mam jakieś dziwne ale żadnych nie pamiętam teraz i przyznaję że jeszcze tyle to mi sie nigdy nie śniło
wczoraj kurier przywiózł fotelik samochodowy więc chyba mamy już wszystko
chciałam jeszcze dokupic druga paczkę podkładów bo jakby wody odchodziły to mi może jedna nie starczyć zresztą jedna ma być do szpitala
wczoraj wzięłam słuchawki i puściłam młodemu muzykę rozbrykał się jak szalony
nogi w kostkach puchną mi codziennie od tygodnia nie mówiłam ginowi bo zapomniałama ale to chyba nic poważnego co?
zabieram się za makowiec

obejrzałam juz odcinek housa, i przysypiam, w nocy ogólnie to spałam w miarę ale i tak jakaś senna jestem i nic mie się nie chce tym bardziej że m nawet odkurzać mi nie pozwolił
hehe nie wiem czy dziś wytrzymam, bo wczoraj pękłam
może spróbuję się kawką obudzić, hehe bezkofeinową

sny też mam jakieś dziwne ale żadnych nie pamiętam teraz i przyznaję że jeszcze tyle to mi sie nigdy nie śniło
wczoraj kurier przywiózł fotelik samochodowy więc chyba mamy już wszystko
chciałam jeszcze dokupic druga paczkę podkładów bo jakby wody odchodziły to mi może jedna nie starczyć zresztą jedna ma być do szpitala
wczoraj wzięłam słuchawki i puściłam młodemu muzykę rozbrykał się jak szalony

nogi w kostkach puchną mi codziennie od tygodnia nie mówiłam ginowi bo zapomniałama ale to chyba nic poważnego co?
zabieram się za makowiec

Andzia ty ´nie warjuj my mamy jeszcze czas tu sa inne w kolejce nie wpychaj sie .Ja ide wywiesic pranie i kapiel .Nie piszcie za duzo bo bede topiero wieczorem.
dormark, dobrze powiedziane
koniec z tym wpychaniem się bez kolejki, tu wszystkie uprzywilejowane, porządek musi być, a że jest alfabetyczny, to ja bym siedziała cicho na Twoim miejscu ;-)
morka, reszta też Cię wita ;-) jak czytałaś mojego pierwszego posta, to powinnaś być już spokojna o te nasze rodzenie
damy radęja mojemu mówiłam i mówi że nic poważnego jak rano opuchlizna schodzinogi w kostkach puchną mi codziennie od tygodnia nie mówiłam ginowi bo zapomniałama ale to chyba nic poważnego co?
zabieram się za makowiec![]()
ale bym sobie zjadała makowca

a ja dziś mam w planach zrobić krokiety sama nie wiem czy dostanę natchnienia

bo sprzątania mam a sprzątania a góra prania czeka na złożenie
i muszę pokoje wysprzątać dobrze że gin pozwolił mi poszaleć 
znowu widzę niektóre zaczynają rodzić
;-)Karoli4
Wieco co Wam powiem?
Ze gdybyscie nie pisaly o nospie, ze pomaga na pozbycie sie skurczy w ciazy, to raczej bylabym dalej nieswiadoma (i tak uwazam, ze im mniej sie wie, tym lepiej).
Mi tutaj zadnen lekarz nie powiedzial, zebym brala cokolwiek na skurcze ani ginka ani lekarz ogolny, nikt. Ginka sie mnie tylko pyta zawsze czy mam skurcze, to jej mowie, ze nie wiem, moze tak moze nie.
A z kolei lekarka ogolna powiedziala, ze jak beda regularne to mam jechac do szpitala i juz.
Zadnych wspomagaczy na "odskurczenie" nikt mi nie poradzil. Moze to i lepiej.
Ze gdybyscie nie pisaly o nospie, ze pomaga na pozbycie sie skurczy w ciazy, to raczej bylabym dalej nieswiadoma (i tak uwazam, ze im mniej sie wie, tym lepiej).
Mi tutaj zadnen lekarz nie powiedzial, zebym brala cokolwiek na skurcze ani ginka ani lekarz ogolny, nikt. Ginka sie mnie tylko pyta zawsze czy mam skurcze, to jej mowie, ze nie wiem, moze tak moze nie.
A z kolei lekarka ogolna powiedziala, ze jak beda regularne to mam jechac do szpitala i juz.
Milion losowali w sobote, oczywiście o mnie nie pomysleli, więc to musi nadejść z innej stronyale jestem w gotowości jakby co...
![]()
Kaja, oczy i uszy otwarte
nie znasz dnia ani godziny 
Trzymam kciuki
bezinteresownie
;-)A teraz idę przywitać się z lodówką, to pewnie ona mnie tak woła
Paulinaa
Mama Adasia '2010
Witam się i ja poranna pora . Za oknem szaro i pochmurno. Wrrr.. M skoczył na zakupy więc wlazłam do Was 

Dziś czeka mnie trochę roboty w domu
Nie wiem jak mam się zabrać Hehe..
Ale zaraz zbiorę 4 litery i się wezme bo samo się nie zrobi
Dzis rano M powiedział mi, że chrapę a nigdy nie chrapałam 

Ubaw miał i ooo .
Teraz wezme się za śniadanko bo jeszcze nie jadłam i do roboty
Ale będe starała się do was zaglądac żeby byc w miarę na bieżaco;-)
I pamiętajcie dziewczyny jeszcze nie rodzimy :-)

Pozdrawiam Was serdecznie
Miłego Dnia!!!

Dziś czeka mnie trochę roboty w domu
Nie wiem jak mam się zabrać Hehe..
Ale zaraz zbiorę 4 litery i się wezme bo samo się nie zrobi
Dzis rano M powiedział mi, że chrapę a nigdy nie chrapałam 

Ubaw miał i ooo .
Teraz wezme się za śniadanko bo jeszcze nie jadłam i do roboty
Ale będe starała się do was zaglądac żeby byc w miarę na bieżaco;-)I pamiętajcie dziewczyny jeszcze nie rodzimy :-)

Pozdrawiam Was serdecznie
Miłego Dnia!!!reklama
mi też nic nie poleciłWieco co Wam powiem?
słowa przez całą ciążę o nospie nie usłyszałam 
pyta się czy mam skurcze ja mówię że tak ale tylko napina mi się brzuch o gin że to dobrze macica się przygotowuje
no i mam te skurcze i nic na nie nie biorę wiec nie widzę powodu hamowania tego procesu w koncu przygotować się musi 
też mówił że jak zaczną się regularne co 5 minut przez 2 godziny bite to mam podjechać do szpitala
jak pojawi się mocne krwawienie to mam jechać od razu
przy małym poczekać 2 godziny i obserwować czy ustanie czy to nie czop z krwią itd ;-) no i jak odejdą wody to jechać ;-)
w ogóle jak to jest z tym ktg skurcze od jakiejś skali są ???