reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

macy, oby o to chodziło- tylko niech dojrzewa szybciej:-D:-D:-D:-D

no to mi zostaje tylko komórka, bo laptopa nie posiadam:-pto będe was zasypywać sms-ami:-D
ciekawe co by powiedzieli w szpitalu, jakbym w drugą torbe spakowała ze sobą komputer stacjonarny:-p:-D
To będziemy na ten zasyp czekać. Tu każda czeka na smsa.:-)
A na komputer nic by pewnie nie powiedzieli - tak by ich zatkało.:-D

edit:
Andzia, mój nic nie mówi. Za to synek nawet śpiewa przez sen. Dzisiaj w repertuarze było: Jingle bells...

Ostatnia edycja:
reklama
Pani Kaju i się doigrałaś.
Liczyłam na to, że się integrujesz z mężem i nie zauważysz :-D:-D:-D
To było chwilowe i ze śmiechu.... w ogóle jaka tu dziś atmosfera wesoła to szok!
A ja polazłam na spotkanie w realu w koleżankami ale wyrobiłam godzinę i wystarczy. Krzesło niewygodne i jakoś wolę swoją pozycję z laptopem i BB :tak:

(Kaja mała nie szczepiona i bez wit. K - problemów nie było:-D)

Brawo, brawo, brawo ;-);-);-)
Wspaniale, że macie się dobrze i już pojutrze w domku, Nowy Rok będziecie w witać w trojkę.

Kaja, jestem krótkowidzem, ale czytającym dość uważnie.:-)

A taki tu zastój się zrobił. Czy dzisiaj jest M jak miłość?

No dobra, to obiecuje relacje na żywo z porodu poprzez sms-y:-p:-p:-p
a pakiet sms-ów to dostane w promocji po porodzie - dla najlepszego klienta ery:-D

Morka, powiem im, że jestem uzależniona od BB i bez komputera nie rodze:-p:-D
Byłybyście lepsze od najlepszego znieczulenia :-p:-D:tak:

No, a teraz grzecznie wyłączam kompa, bo jak tego nie zrobie, to za chwile znowu do was zajrze. A dziś już tak się uśmiałam, że mały dostał ADHD :-p:-D
Do jutra laseczki:-p:-D

Ostatnia edycja:
Andzia, wyłącz, wyłącz, boś przemęczona. Morka w ostatniej rozmowie nie brała udziału.:-D Ja też zaraz znikam, bo młodego trzeba namoczyć.

reklama
Do góry