A
Asiowo
Gość
To ja tez składam Zyczenia...
Do Siego Roku mamusie
Ja juz jestem spokojna, ze córcia nie bedzie z 2009 roku;-)
Do Siego Roku mamusie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mężol w pracy, ale może to i lepiej bo pewnie dalej bym się na iego darła.. Zupełnie nie wiem czemu jestem taka podminowana dzisiaj.... U mnie jest po 22, czyli 2 h różnicy z PL (GMT+3h)

Na bóstwo się nie robię bo uznałam, że jestem bóstwem i tak ..![]()

Coś się nasi panowie na lody umówili. Mój też przyniósł całe pudło, a nie kupuje NIGDY lodów. Chyba coś przeskrobał.M. zaskoczył mnie lodami śmietankowymi z truskawkami i brzoskwiniami w syropiepycha druga porcja później
![]()

Zapomniałam, że są otwarte i chciałam odejść na bok i nogą wyłamałam. Drewno sosnowe więc mięciutkie.. Ryczałam pół dnia. Mąż już chciał jechać nową komodę kupować ale nie chciałam. Sklei listwy i powinno być ok...
) i koniec. Niech sobie schnie. Po drodze jeszcze zalepiłam dziurkę w łazience bo mi się spodobało
Rączki i szpachelka już umyte.
Pumpkin zdecydowanie mąż ci jest zbędny w domu - oświadczamJuż zalepiłam. Kupiłam taki gotowy wypełniasz, wycisnęłam trochę na obszar, wyrównałam szpachelką (podczas jej poszukiwania znalazłam gwoździe...) i koniec. Niech sobie schnie. Po drodze jeszcze zalepiłam dziurkę w łazience bo mi się spodobało
Rączki i szpachelka już umyte.
![]()