reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
patrysia86 - nikogo nie oceniam, kiedyś myślałam tak jak Ty, ale wystarczyło trochę temat poznać i zdanie zmieniłam, ale już cicho sza ;-) w każdym razie - nie zrażaj się, ale jeśli jesteś osobą otwartą na nowe tematy to poczytaj troszkę o tym.. w necie jest na ten temat całe mnóstwo artykułów :tak:

Dorciaa - dzięki za linka! ja też właśnie wcinam zupkę i zaraz odgrzeje sobie wczorajszą "chińszczyznę po polsku" :-D
Co do placków ziemniaczanych to polecam zetrzeć do ciasta trochę zółtego sera :-) wtedy są jeszcze pyszniejsze wg mnie:tak::-)

agbar77 - witaj w domku!!

yol_a - hehe tak się wpycham że pewnie urodzę po terminie :-D

Proponuje temat psiaków zakończyć. Zanim nasze hormony zaczną być silniejsze. ;-) Każdy i tak ma swoje zdanie. Po co sobie robić przykrości.
Patrysia86 Zrobiecie i tak jak będziecie chcieli. Ale pamiętaj. Pies bez rodowodu lub metryczki nie jest psem rasowym. Tylko w "typie rasy".

Przykro mi się tylko zrobiło jak napisałaś o amstaffach, że ma coś w krwi (agresje?). Sama mam szczeniaka ze schroniska zmieszanego z amstaffem. Agresje u psów zawsze wywołuje człowiek. Potem się słyszy, że pies pogryzł człowieka. Tylko nie mówi się, że to człowiek/dziecko sprowokowało psa. Pies to tylko zwierze reaguje instynktownie. Rozumiem, że chcecie psa który groźnie wygląda. Mam nadzieje, że nie chcecie wychować na psa agresywnego.

A ja wróciłam z ktg i od ginki - skurcze są takie do 140 - ale ginka powiedziała że raczej nie urodzę w tym tygodniu i że 24 mam się zgłosić do szpitala....No i ok. już mi wisi - mam być 24 będę 24 - zobaczymy co mi tam powiedzą

Pasibrzuszku odciśnij z tej kapustki choć szklanke soku i mi podeślij proszęęęęęęęęę :tak:;-):tak:;-):tak:;-) Zawsze lubiłam kapuste kiszoną ale teraz wolę soczek z niej mniam mniam :-p:-p

agbar77kaja_10 witaj w domku :)

A Wy tam w tej Norwegii macie coś takiego jak kapusta kiszona?

Kubiaczka, ja w o ogóle nie kupiłabym niczego ze sklepów typu Mango.

Kaja, ale Ci już fajnie. A my tu dalej sprawdzamy naszą cierpliwość ;-)

Kubiaczka moja ciocia też była strasznie napalona na halogen oven i zakupiła. Teraz mówi ze to zbędny gadżet, ciasto w tym ciężko upieć, a kurczak jak na mój gust wychodzi zbyt wysuszony. Fajnie, że zdrowo i bez tłuszczu ale brakuje potarwom tego czegoś. Nie zdecydowałabym się
Pasibrzuch ja też dziś dostałam L4 od rodzinnego ale nawet nie wiem na co, powiedziałam, że jestem po terminie i mi gin nie chce dać zwolnienia więc lekarka poszukałam w kajeciku i jakiś tam symbol wpisała na zwolnieniu i basta.

Co do sterylizacji - my też naszą borderkę pociachaliśmy już po pierwszej cieczce, ale podobno można wcześniej, nie wiem nie interesowałam się. Kotki też wyciachane i też nie jestem zwolenniczką rozmnazania nie rasowych psiaków czy tym bardziej kotów.

Zdjęcia z nową fryzurą nie wklęję bo mi nie zakrywa sześciu podbródków, ale wyglądam jak jennifer aniston więc możecie sobie wyobrazić;-)

reklama
Wszystkie tu piszecie, że byłyście na KTG i skurcze miałyście na 80, 100, 140... A co to znaczy??:confused: Ja nie miałam KTG w ciąży ale będę miała na porodówce i chcę wiedzieć już teraz na co mam zwracać uwagę bo nie wiem czy jak będę w czasie porodu to zrozumiem co oznaczają te zapisy KTG:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry