reklama

Styczniówki 2010 !!

ehhhh patrysia86 ... a czytałaś ile psów jest w potrzebie? w schroniskach? albo porzucane przez właścicieli? Nie lepiej pomóc jakiejś psiej biedzie, niż wydawać na świat kolejne szczeniaki? poczytajcie jeszcze o pseudohodowlach, akcji rasowy=rodowodowy itd.. Bo nie mielibyście amstafów tylko psy w typie amstaffa.. Zastanówcie się jeszcze..
wiesz my chcemy mieć samca z innych powodów i szczeniaczki takze...

reklama
Witam moje panie piątkowo:-)
Oj ja się własnie powoli zbieram do gina na wizytę.
Boje sie nakręcac ale od wczoraj mam dosc regularne skurcze wczoraj pojawiały się w odstępie co 20 minut dziś już co 15 i bardziej bolące.Oj trzymajcie za mnie kciuki tak bardzo bym chciała żeby to było to:tak::tak:

No a ja do tej pory byłam luzara, bo wiedziałam, ze pies słucha, ale teraz to jej już nie wierzę i na dwór będziemy chyba chodziły z dwoma smyczami - na obroży i szelkach, bo małpa wie, jak się wywinąć z obroży :-D

hej laseczki, wróciłam i zanim zacznę Was nadrabiać napiszę co u mnie. A więc u mnie nic. Byłam na KTG i młody siedzi i wychodzić póki co nie zamierza, zapis serducha prawidłowy i skurczy brak, jeśli nie wysypię się do 22 to kąłde sie na patologie i wywołujemy na siłe. Póki co wierzę, że jednak zacznie się samo.
Dla poprawy nastroju poszłam do fryzjera i podcięłam włosy, nastrój poprawiony.
I jeszcze zanim Was ponadrabiam to coś przekąsze.

Boje sie nakręcac ale od wczoraj mam dosc regularne skurcze wczoraj pojawiały się w odstępie co 20 minut dziś już co 15 i bardziej bolące.Oj trzymajcie za mnie kciuki tak bardzo bym chciała żeby to było to:tak::tak:

trzymam kciuki!!:-)

patrysia86 - nie chcę robić off topa, więc na ten temat już zamilknę.. Jestem po prostu absolutnie stanowczym przeciwnikiem rozmnażania psów, o ile nie są to rasowe (z odpowiednimi uprawnieniami), przebadane pod kątem chorób i stabilne emocjonalnie psiaki

hej laseczki, wróciłam i zanim zacznę Was nadrabiać napiszę co u mnie. A więc u mnie nic. Byłam na KTG i młody siedzi i wychodzić póki co nie zamierza, zapis serducha prawidłowy i skurczy brak, jeśli nie wysypię się do 22 to kąłde sie na patologie i wywołujemy na siłe. Póki co wierzę, że jednak zacznie się samo.
Dla poprawy nastroju poszłam do fryzjera i podcięłam włosy, nastrój poprawiony.
I jeszcze zanim Was ponadrabiam to coś przekąsze.

ehh szkoda że nic na szybkie rozpakowanie nie wskazuje, ale wiesz, nigdy nie wiadomo co będzie więc nie trać nadziei:tak: A najważniejsze że z młodym wszystko ok :tak:

Fryzjera zazdroszczę.. Daj fotkę fryzurki! Ja marze o zmianie fryzurki, ale poczekam aż pulpecik mi z twarzy zejdzie;-) od wczoraj mam nowe okularki, do tego nowa fryzura, brak brzuszka, wózek przed sobą i będe nowa ja (hehe seksi mama;-) )

no to kciukaski:-)

IVI my mamy sunie Amstaffa i samca także chcemy wtedy Amstaffa i widaomo że są zbadane dbane itd.a jak szczeniaczki to tylko rasowe...ps.acha i jak pisałam kiedyś szczeniaczki i tylko raz...a samca chcemy bo potrzebujemy a wiadomo że wtedy musi być tej samej rasy co sunia bo wiadomo...

no to kciukaski:-)

IVI my mamy sunie Amstaffa i samca także chcemy wtedy Amstaffa i widaomo że są zbadane dbane itd.a jak szczeniaczki to tylko rasowe...ps.acha i jak pisałam kiedyś szczeniaczki i tylko raz...a samca chcemy bo potrzebujemy a wiadomo że wtedy musi być tej samej rasy co sunia bo wiadomo...

znaczy macie sunie z rodowodem, po wystawach, z tytułem championa polski?
I psa kupicie z rodowodem, będziecie na wystawach, zdobędzie tytuł championa i reproduktora?
Bo tylko wtedy będziecie mieli szczeniaki "rodowodowe", rasy amstaff

A psa i sukę można trzymać razem, wystarczy jedno i drugie wykastrować

a psa dopuścicie raz, "dowie się" jakie to fajne i będzie mu gorzej niż gdyby nigdy tego nie poznał (dlatego zaleca się kastracje i bzdurą jest to że pies "czuje potrzebę" i "trzeba mu ulżyć". )
Tak samo suka - nie ma świadomości i potrzeby macierzyństwa i bzdurą jest to że każda suka musi mieć młode chociaż raz (zdrowiej jest jak najwcześniej wysterylizować, bo zapobiega to niektórym bardzo ciężkim chorobom)

A ja mogę sobie teraz leżeć z brzuchem d góry do 26 stycznia i czekać, aż dziecko raczy opuścić mój brzuch :-)

Lilka, jesteś the best: "hej laseczki, wróciłam i zanim zacznę Was nadrabiać napiszę co u mnie. A więc u mnie nic. " :-D:-D:-D

reklama
Mam pytanie do was czy któraś używa Kombiwara, a w szczególnoścći ten reklamowany "Halogen oven" z mango. Mój ojciec strasznie łazi za mną i mamą aby go kupić. Co reklama leci w tv to słyszę to samo. Szczerze mówiąc mam już dosyć.
Mój tato jest starszej daty i generalnie w domu nie gotuje. Ale truje mi i mamie, abyśmy go kupiły bo to takie "boskie" urządzenie. Nowoczesne z halogenem.... (mój ojciec jest zafascynowany wszystkim co jest zachodnie). Gotowanie bez tłuszczu i w ogóle. Mam pytanie czy któraś używa czegoś podobnego i czy faktycznie to się do czegoś sprawdza. Bo ja tam nie jestem przekonana. I mam wrażenie, że kupimy i kolejny grat będzie stał w domu. Ale może ktoś mnie przekona, że faktycznie warto. Ciasta też można faktycznie w tym piec?
Próbowałam znaleźć opinii w necie, ale połowa opinii to jak dla mnie kryptoreklamy.
ivi My swojego psiaka też zamierzamy wykastrować jak tylko będzie można.
nika1710 Trzymam kciuki aby to były te skurcze ;-)
Pasibrzuch Super że zwolnienie udało się załatwić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry