Pasibrzuch
Fanka BB :)
Wiecie co, zadzwoniłam do męża i zapomniałam mu napisać wcześniej, że nie rodzę i oczywiście pierwsze co usłyszałam: myślałem, że już...I'm going slightly mad... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A kto ci to powiedział, że dziśJa co prawda sie nie interesuje ale zaciekawiłaś mnie co w dzisiejszym dniu jest nie ten tego - bo mi dziś 3 osoby zapowiedziały że NAPEWNO dziś urodze[/COLOR]
...

Lutowką chcesz być czy jakJestem po wizycie u gina. Postepow zero, szyjka dalej zabyrykadowana, ktg plaskie jak stol i jeszcze mi sie na koncowce grzyb przyplatal
Nastepny termin na 4 lutego - ginu stwierdzil, ze na pewno sie wtedy jeszcze zobaczymy.

Ja sobie myślałam, ze jak urodzę to na bank nie bedzie mi się chciało tu tyle zaglądać a tu masz.... ciekawią mnie wasze losy, mam sama potrzebe dzielenia się tu - no niesamowite.. macy wybacz.... że na stare lata mi się takie instynka wirtualne odezwa.Ukłony dla BB, bo bez tego chybabyśmy powariowały same![]()

jesteś silną kobitką !ja miałam zawsze bolesne miesiączki zawsze na ketanolu jechałam i wymiotowałam z bólu i Cię jedynie pocieszę ze po 1 porodzie całkowicie zapomniałam co to ból przy miesiączce ;-)Ja po dzisiejszym porannym skurczu stwierdziłam, że jeśli TAK bolą przepowiadające to ja chcę ZZO. Boje się bólu, bo zawsze miałam bardzo bolesne miesiączki i przez 3 dni byłam na przeciwbólowych i nie wiem czemu skojarzyłam, że w takim razie bóle porodowe też będą silniejsze.
jak masaż szyjki ból po nacięciu krocza 
co do pępuszka to jak zagojony i odpadł to już nie trzeba nic robić ;-)Gosiu masz rację, lista coraz krótsza...
Myślę, że u Ciebie to kwestia 2-3 dniI będziesz tulić swoje maleństwo!! :-) (jestem tego pewna ;-))
Na dziś ^Joasia^ ma termin cesarki... Ciekawe czy się odezwie do nas po wszystkim!!

mnie też nie ;-)w sumie się nie proszę zawszę jadę tam gdzie nie ma kolejek i ludzi jak inni nie chcą nam ułatwiać np zakupów w sklepie to ja tam zakupów robić nie będę ;-)także oficjalnie moge powiedzieć że przez całą ciążę nikt mnie nigdy nie przepuściłide coś wszamać na polepszenie humoru
to czekamyMuszę też się zebrac na opis porodu, mam to nadal w głowie i nawet mam potrzebe wyrzucić ale cięzko mi zacząć.

mi jak wywróżył ginekolog tak jestWitajcie
U mnie nastroj podly i weny brak :-(
Jestem po wizycie u gina. Postepow zero, szyjka dalej zabyrykadowana, ktg plaskie jak stol i jeszcze mi sie na koncowce grzyb przyplatal
Nastepny termin na 4 lutego - ginu stwierdzil, ze na pewno sie wtedy jeszcze zobaczymy![]()

a wizyta 200zł wiec mi szkoda 
Może będzie lepiej... 
Ivi, Tobie już dawno odszedł ten czopI wogóle nie masz żadnych bóli nawet jak na okres
Mi zaczął odchodzić wczoraj rano i cały czas leci ze mnie galareta, a przy tym boli jak na okres
Ale myślę, że to przez ten masaż