Agbar spokojnie i cierpliwie czekamy aż dojdziesz do siebie i zdasz nam szczegółowe relacje. Współczuję wizytacji teściowej, mieszkacie daleko więc pewnie wpadła na dłużej i nie za bardzo można ją wygonić. Mi strasznie zależy, żeby moi rodzice jako pierwsi poznali Stasia a nie teściowie...
Czechow czy Twój lekarz prowadzący jest z madalińskiego ?? Masz się wcześniej umowić czy zwyczajnie przyjść jak nadejdzie Twój dzień ??
Dzwoniłam tam dzisiaj, żeby umówić się na KTG, ale nie umawiają, więc może podjadę tam wieczorem, albo jutro po KTG na inflanckiej.
Czechow czy Twój lekarz prowadzący jest z madalińskiego ?? Masz się wcześniej umowić czy zwyczajnie przyjść jak nadejdzie Twój dzień ??
Dzwoniłam tam dzisiaj, żeby umówić się na KTG, ale nie umawiają, więc może podjadę tam wieczorem, albo jutro po KTG na inflanckiej.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-) Życzę Wam ,aby ta chwila nadeszła już

już się boję do kiedy będę teraz w szpitalu i jak będzie wszystko ok to chce do soboty wyjść tylko boje się że dziecko żółtaczkę silną dostanie bo z córą przez to wyszłam później
I wogóle nie masz żadnych bóli nawet jak na okres