Gosieek rozumiem, że czekolada czy kakao nie pomaga ??
Właśnie zjadłam dwie czekoladki mietowe After Eight. I zaczął się ruszać, tzn wypiął doopkę i chyba nóżkę i lekko się przewala

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosieek rozumiem, że czekolada czy kakao nie pomaga ??

Właśnie zjadłam dwie czekoladki mietowe After Eight. I zaczął się ruszać, tzn wypiął doopkę i chyba nóżkę i lekko się przewala![]()

Gosiekk a kiedy on jest najbardziej aktywny?
Dobrze że zaczął się ruszać po słodkim
A nie możesz jechać na izbę przyjęć do szpitala?

To ma być jutro o 14A widzisz Gosieek jest wszystko ok, nie denerwuj się, tylko śmigaj do szpitala albo do położenj, do 14 jeszcze tylko chwila.

Najbardziej rusza się po południu i wieczorem. Mogę jechać ale nie chcę panikować bo jutro podskoczę do tej położnej a On mi się tak już od miesiąca mało rusza. Gince mówiłam o tym 4 stycznia to nic mi nie powiedziała. Dziś położna powiedziała że to jest normalne bo już miejsca nie ma ale dla pewności mam do niej podjechać bo ona będzie się martwić.
Dziewczynki, wlaśnie bylam pod prysznicem. Wcześniej poszłam do toalety, wysiusiałam się a przed samym wejściem pod prysznic poleciała mi jeszcze nie kontrolowana strużka. To na pewno nie mocz, ale może mocno rozwodniony śluz. Po wyjściu spod prysznica podskoczyłam kilka razy, ale nic więcej się nie wydarzyło. Teraz czekam. Są jakieś inne sposoby, żeby coś tam polecialo więcej jeśli to wody ?? Czy nie pozostaje mi nic oprócz czekania ??
A widzisz Gosieek jest wszystko ok, nie denerwuj się, tylko śmigaj do szpitala albo do położenj, do 14 jeszcze tylko chwila.
Czechow jak tam ?? Wiesz coś więcej ??

Aha, to zjedz wiecej tych after eightów i jeszcze popraw kakaem i moze jakims batonikiemTo ma być jutro o 14
Ehh panikuję... Poczekam sobie spokojnie do jutra, pojadę kupić panele a potem skoczymy do położnej![]()
ale jak się poruszył to na pewno trochę sie uspokoiłaś. W szpitalu podłączą cie pod ktg i będziesz jeszcze spokojniejsza.Najbardziej rusza się po południu i wieczorem. Mogę jechać ale nie chcę panikować bo jutro podskoczę do tej położnej a On mi się tak już od miesiąca mało rusza. Gince mówiłam o tym 4 stycznia to nic mi nie powiedziała. Dziś położna powiedziała że to jest normalne bo już miejsca nie ma ale dla pewności mam do niej podjechać bo ona będzie się martwić.
Dziewczynki, wlaśnie bylam pod prysznicem. Wcześniej poszłam do toalety, wysiusiałam się a przed samym wejściem pod prysznic poleciała mi jeszcze nie kontrolowana strużka. To na pewno nie mocz, ale może mocno rozwodniony śluz. Po wyjściu spod prysznica podskoczyłam kilka razy, ale nic więcej się nie wydarzyło. Teraz czekam. Są jakieś inne sposoby, żeby coś tam polecialo więcej jeśli to wody ?? Czy nie pozostaje mi nic oprócz czekania ??