Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam serdecznie!
U nas też pogodowa zawierucha...wieje, sypie... mąż do pracy się spóźnił mi dzwoni bo korek tirów i 600metrów godzinę jechał :-
wściekła/y:
Byle do wiosny...
Kubiaczka - superek coś się rusza... Minnie - może i u ciebie - dziękujemy za życzenia; SercaDwa - trzymam kciuki - nic się nie bój!
Pozostałe dziewczyny - jeszcze ciut... to na bank końcówka... wytrzymajcie i lada dzień i dla was przyjdzie kolej. Jeszcze cztery dni stycznia
Słuchajcie - co wy na to aby otwrozyć nowy wątek - typu wychowawczo-pedagogicznegoNie o kupie i karmieniu - ale... kołysanki, zabawki, chusty, nosić na rękach czy nie... itd...
Poza tym kolejny wątek powinien dotyczyć naszego samopoczucia... chudniemy... w co się ubrać, nasze nastroje, gojenie ran itd...
Kto za?
Mogę założyć![]()

bo i tak juz szpital... jednak nie zdążyło się samo rozkręcić, buuu...., a miałam czas do dziś...

a już było tak dobrze.
;-)
Kurka.... jak przedszkolak.... bubu mu się zrobiło, wrr....
Jakbym widziała, że tak zareaguje, to bym mocniej mu przywaliła tą szufladą

Czy ja wymagam tak wiele, chyba nie...
hejmy od wczoraj w domku, ale czasu nie mam na nic..
maly je, spi i robi wielkie kupy![]()
Witam dziewczyny! Wróciliśmy kilka godzin temu ze
.

Witam wcześnie porannie!
Kręciłam się,kreciłam az w końcu zgłodniałam a teraz zgaga więc już nie pośpię.Ech...ale to ostatnia taka nocka.Rano jeszcze tylko sniadanie i później nawet wody nie dostanę.Na IP mam być na 14.00 a wg planu cc o 16.00.
Wstyd mi bo ze strachu nawet się już nie cieszę ,że małego zobaczę.Tylko się martwię i martwię na zapas...ale "po nocy przychodzi dzień ,a po burzy słońce...";-)
Trzymajcie za mnie kciuki bardzo proszę
Mój mąż wczoraj w pracy opowiadał ,że jutro bedzie tatusiem,ludzie usmiechali się z politowaniem i mówili..."a skąd taki pewien ,że jutro?"Śmiesznie,że wiemy dokładnie kiedy.Szkoda ,że nadal nie wiemy jak synuś będzie miał na imię.
Do mojego powrotu proszę się rozpakowywać i leczyć cycoszki żebym same dobre wieści potem czytała.Za wszystkie z Was też trzymam kciuki![]()

jeszcze pare godzin i będziesz miała nagrode w rękach

Czesc dziewczyny. Wody Płodowe ciekną.. ;-)Jak z nieszczelnego kranu
Nareszcie....
Pakuje się do szpiatala. Zaraz zjem śniadanie... i lecę...
Mogę to zrobić tak spokojnie? Czy powinnam się spieszyć...
pS. latam z ręcznikiem między nogami hahahaahaha

Widze, że i ty się doczekałaś

Kciuki mocno zaciśnięte

chyba zaraz butelką wody się obleje, może pomoże
Witam porannie u mnie jak zwykle boli ale nic pozatym ledwo chodze i juz mam dosc nic nie skutkuje ja juz nie wiem co moje dziecko tam jeszcze trzyma rozwarcie na 3 palce, skurcze ktoere po jakis czasie przechodza po prostu nie chce sie rozkrecic a spojenie boli jak cholera dostaje depresji i chce tylko jednego rodzic.
;-)
;-) Chyba swojego małego sama zaraz za uszy wyciągne 

ciekawe po kim mają one takie charakterki 

U mnie - to zdecydowanie po tatusiu
;-)

;-)
;-) co do zabawek może ten wyprawka już zmienimy na taki jakiś o tytule zakupy dla maluszków ? ;-)
:-
Chociaż nadziei nie tracę i dziś po obiedzie biorę się za odśnieżanie podwórka bo nawiało po kolana śniegu
Błagam Boga w myślach żeby coś się zaczęło:-( Żadnych skurczy nie mam tylko mały wypina się dupką. Na dodatek mojego M połamało
idzie dziś do lekarza i na zwolnieniu ciągnie

i fajniutko spał całą noc aż do 10 w swoim łóżku
pewnie nie raz mnie czymś zaskoczy i noc moze być nieprzespana ale będzie dobrze

więc zaczełam szukać innego forum i takim sposobem znalazłam Was :-)