Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli ok 2 kg co nie był za duży
i pisała że już dostała sterydy aby synkowi płucka się rozwineły
wogóle powiem że ma ta dziewczyna przykrości bo pierwszą ciąże straciła potem 2 lata się starali i teraz jak się udało to same problemy w tej ciaży
A na poważnie - ivi to popatrz jaki świat mały.... za to to nie jest moje rodzinne miasto bo ja tu przybyłam więc pewnie w jednej ławce nie siedziałyśmy lub broń boże nie byłam twoją nauczycielką
Ale bardzo się cieszę... pewnie mamy jakiś wspólnych znajomychi koniecznie musimy się spotkać - Tymki dwa
![]()
A gdzie w Pucku i okolicach? Napisz na pw jeśli nie chcesz publicznieAj lof ju tuDo Polski przylatuję z dzieciarnią 14 czerwca i zostaję do 23 lipca! I nie będę w Gdańsku, a w Pucku i okolicach, więc tym bardziej nie jest daleko!
dzieciaczek później siostrze wszystko wynagrodzi te całe nerwy i problemy 

tez bym chciała ale w sumie teraz i tak nie mam gdzie dziecko w nim kłaść bo normalnie przejść nie idzie a gdzie jak jeszcze bym coś dokupiła 
Mam tesciow w Pucku, moja mama mieszka niedaleko. Mozemy razem z Kaja zorganizowac spotkanko.:-) My trzy, Tymki dwa i AgatkaA gdzie w Pucku i okolicach? Napisz na pw jeśli nie chcesz publicznieja mieszkam właśnie "w okolicach" ;-)