Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KlaraM- my uczulenie po Happy wyleczyliśmy Bepanthenem. Teraz będziemy używać Huggies lub Pampers, w zależności na co będzie promocja :-)
Moja sąsiadka chwaliła produkty z Rossmana.

Ale mi nie przeszkadza, lubie te nasze rodzinne imprezki tym bardziej ze nie jestem tam na codzien. Mama niepijaca, babcia tez wiec Olus bedzie mial opieke wiec moze i ja pierwszy raz od roku czynny udzial wezme:-)Choc w sumie czekalam tak na to a teraz jakos brak entuzjazmu i w sumie pewnie skonczy sie tak ze znowu jako jedyna niepijaca bede boki zrywac z wariatow

Tysiolek no to obie będziemy szykować weselicho...
My byliśmy dziś u proboszcza i jestem w szoku- odrazu z miejsca się zgodziłwięc weźmiemy ślub i ochrzcimy Zuzieńkę na jednej mszy.
Tyle że zawsze wesela są w soboty.. a nasze będzie wyjątkowe- w niedzielę :-)
Musiałam troche proboszcza pod włos wziąćPowiedziałam,że ochrzczenie dziecka jest dla nas szalenie ważne, a nie chcemy tego robić bez ślubu..
:-)
więc nie miał wyjścia :-)
No i spytałam o ceny.. powiedział,że jesteśmy młodzi, więc na zapowiedzi 100zł, za chrzest 100zł i za ślub 600złto ciekawa jestem jakie są normalne ceny.. bez ulg
Udało mi się dziś zarezerwować wymarzoną sale ...kucharka też miała wolny termin.. czekam jeszcze na maila od kamerzysty i potrzebuję jakiegoś zespołu lub DJ'a. Aaaa..no i udało mi sie znalezc fotografa za darmo
facet chce rozbudować swoje portfolio i ogłaszał się,że 3 parom zrobi zdjęcia za darmo.. :-) No i się załapałam :-) heh.. A w ogóle nie mieliśmy w planach profesjonalnych zdjęć
Jeszcze suknia, zaproszenia, fryzjer, kosmetyczka, auto, kwiaty, torty, balonysuuuuuper..

To takie moje dzisiejsze refleksje

Zdarza się, że kupa się przelewa.
Zwariuję dzisiaj, mała zasypia, leci mi przez ręce jak zanoszę ją do łóżeczka, a po 2 minutach jest ryk... i tak cały dzień staram się ją uspać i nic
My byliśmy dziś u proboszcza i jestem w szoku- odrazu z miejsca się zgodziłwięc weźmiemy ślub i ochrzcimy Zuzieńkę na jednej mszy.
No i spytałam o ceny.. powiedział,że jesteśmy młodzi, więc na zapowiedzi 100zł, za chrzest 100zł i za ślub 600złto ciekawa jestem jakie są normalne ceny.. bez ulg
![]()

Witam kobietki. Dziś patrząc na synka stwierdziłam, że postawiłam sobie zbyt duże wymagania jeszcze w ciąży. Wyobrażałam sobie, że będę matką idealną: przede wszystkim będę karmić piersią, nie będę się złościć, nie będę krzyczeć na maluszka, nie będę płakać w złości i ogólnie będę wiedzieć wszystko co dolega mojemu dziecku. Okazuje się, że rzeczywistość jest zupełnie inna... Poddałam się z karmieniem. Myślę, że to przez to, że jestem sama z małym, nie mam dostatecznego wsparcia. Nie chcę zwalać winy na los ale takie jest moje zdanie... Nie zawsze wiem dlaczego mój maluszek płacze i zdarza się, że wciskam mu raz butlę z mlekiem, raz z koperkiem a raz z czystą wodą. Czasem na niego krzyknę oczywiście bez przesady. Mówię do Niego że to mały terrorysta i znęca się nade mną psychicznie... Ale kocham tego malca i wiem, że z dnia na dzień będę go rozumieć coraz lepiej. Nie ja pierwsza nie ostatnia nie potrafię uspokoić swojego dziecka ;-)To takie moje dzisiejsze refleksje
Co do pieluch: Ja zużyłam jedno opakowanie 72 pieluch Dada 2, teraz kończę opakowanie 94 pieluch Pampers 2, mam jeszcze dwa opakowania Dada. Myślę, że potem przejdziemy na 3![]()
Co do wsparcia to bez przesady przecież miałaś wszystkie BBciotki
;-)
Prawie non stop na cycu. A przynajmniej średnio co półgodziny. Ale póżniej to już go chyba kolka męczyła. Skutek jest taki, że już od dwóch godzin śpi a ja mam tyle pokarmu w piersi, że zaraz wybuchnę ;-) Chyba będzie trzeba zaraz coś odciągnąć 

Moja rodzina to by w sumie wytrzymała. Bo to dinozaury są. Moi bracia mają koło 40. Ale z rodziny męża, to chyba biedaki by się zapłakali.
Ale fakt, jak człowiek sam pije to nie widzi tego zachowania ludzi. A jak nie pije, to prawie jak oswiecenie
nawet nie wiem jakich pampersow uzyamy, a to dlatego ze patrze na kg a nie te numery

czerwona pupa i czasem z krostkami
Na razie jak macie ladna pupke to nie zaprzataj sobie glowki
Już myślałam, że dziś znów będzie z tych dni co mały wisi na cycu co 30 minut, bo wszędzie indziej jest źle. A tak włączyłam mu szum morza i zasnął 
Wręcz błyskawicznie