reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie porannie....
C. ma tylko 37st...tak już mu się zdarzało... z noska troche odciagnelam ale niewiele....wiec chyba jest ok.... dam spokoj z wizyta u lekarza dzis i z ta alergia, nie jets jakos mocno wysypany, tylko troszke, tyle co zawsze a w sumie jakos wczesniej mnie to nie niepokilo.....
po kremie emolium jakos lepiej tez ta twarz wyglada, a główka i ciemieniuszka po parafince tez lepiej......

Kaja wiem ze musze spuścić z tonu z tą paniką:tak: Trzeba mnie chyba porządnie w d....kopnąć.... ale my w rodzinie u chlopca 5-6 let. mielismy przypadek sepsy- :-(ale szczescie z happy endem, maly ma teraz 17 lat....

a sprobuje odszukac o tej terapii czaszkowo-krzyzowej....

Choc na forum za maniaczke chusty uchodzę, uwierz ja jestem bardziej entuzjastką, jak moge to C. zmieniam pozycje i wkladam na bujak, do wozka- np teraz i wczoraj mamy swieto bo spi w wozku trochu.....

A na katarek oprócz soli morskiej to co polecacie, kiedyś pisałyście ale nie mogę znaleźć - majerankowe coś to było o ile się nie myle?

PAIBRZUCH fajnie że kupka odblokowana:tak::tak::-D

Pumpkin mnie się też widzi że nie każdej dzidzi wypadają włoski....

A tak w ogóle z innej beczki zamówiłam sobie książkę " Przemytnicy marchewki, groszku i soczewicy"
Chyba musimy bardziej zdrowo jeść, choć ja się b. staram... w ciązy na bank zdrowo jedliśmy przez tą moją cukrzycę ale teraz się lekko zapuściłam, a pomysły mi się oklepały więc szukam nowości:tak:

edit: dziś u nas piekne slonce, ale ponoć odczuwalna -4 st i wieje wiec odpuszczamy spacerek

Ostatnia edycja:
reklama
Klara - to normalne, że trzeba być czujnym - ale jeśli potrzebowałaś kopniaka, żeby lekko wyluzowac to właśnie ci go zafunodwałam :tak: Wszystko będzie ok, a nie myślałam o tobie jako o maniaku chuścianym - co ty :-D
Pomysl z wprowadznaime zdrwszej żywnosci super -soczewicę u nas w domu się uwielbia, polecam do obiadku jak też zupka z soczewicy (gotujesz plus warzywka na patelni lekko poddusic na oliwce pokrojone w kostkę - por, marchew, seler, pierucha - i wrzucasz do ugotowanej soczeiwcy, troche przypraw i zupka gotowa, - bez magi, kostek winiary i kości miesnych!! )

:-)

Macy ja poprosze o knige:tak:wysle ci priva:tak:
Już poszła. Jeśli która byłaby jeszcze chętna, proszę o znak.

Oj, Klara, Klara... Za bardzo kochasz to dziecko. Choć przyznam, że po tym co przeżyłaś, masz do tego pełne prawo.

A my idziemy zaraz na ważenie. Jutro z kolei wizyta u lekarza. Będą oglądać małą i może mnie, bo nie wiem, jak wygląda wizyta po porodzie. No i czekają nas szczepienia, a im bliżej ich, tym więcej mam wątpliwości. Nie wiem skąd. Muszę Kaję napastować, może mi wszystko wyłoży, jak chłop krowie...

My dzisiaj idziemy do lekarza i na ważenie, wczoraj ważyłam małą na naszej wadze łazienkowej i wychodziła mi 5 kilo, zobaczymy jaka różnica będzie.
Postanowiłam pisać sobie godziny karmienia, czuwania i spania. Na razie to bardzo ładnie wygląda :-D:
9.00 karmienie
9.00-10.00 czuwanie
10.15-... spanie

Może znajdę jakiś wzór na to moje dziecko i w końcu będę miała chwilę dla siebie :-)

Dziewczyny dostalyscie juz okres pierwszy po porodzie? Bo ja dostalam i trwa juz 2 tygodnie!!! I najgorsze jest to ze jest coraz bardziej obfity..strasznie duzo krwi trace..nie wiem czy to normalne?..dzisiaj chyba zadzwonie do gina.

Klara - to normalne, że trzeba być czujnym - ale jeśli potrzebowałaś kopniaka, żeby lekko wyluzowac to właśnie ci go zafunodwałam :tak: Wszystko będzie ok, a nie myślałam o tobie jako o maniaku chuścianym - co ty :-D
Pomysl z wprowadznaime zdrwszej żywnosci super -soczewicę u nas w domu się uwielbia, polecam do obiadku jak też zupka z soczewicy (gotujesz plus warzywka na patelni lekko poddusic na oliwce pokrojone w kostkę - por, marchew, seler, pierucha - i wrzucasz do ugotowanej soczeiwcy, troche przypraw i zupka gotowa, - bez magi, kostek winiary i kości miesnych!! )

:-)

A my gotujemy czesto pomidorowa z soczewica mmm pyyychaaaa:-)

Ja nie mam jakiegos konkretnego planu dnia.Ale mniej wiecej dni wygladaja podobnie.Mam czas na prace papierkowe,na gotowanie,na sprzatanie,dla siebie samej tez znajduje coby nie wygladac jak upior.....Okrusio pomaga mi w tym bo nawet jak nie spi to super sie zajmuje sam soba;-)Ja np.robie przelewy,pisze rachunki itepe a on lezy obok w koszyku i sobie gadamy,on podziwia motyle albo dusi misia przytulanke:-DFajny ten moj syn...na pewno grzeczniejszy niz ja bylam w jego wieku...:-DJestem nim zafascynowana,tym jak co dzien odkrywa swiat z nasza delikatna pomoca....

Witam słonecznie!
help! ktoś mi dziecko podmienił!!!:szok: Dziewczyny zorientowane w skokach rozwojowych, czy to teraz?;-) Po wczorajszym koszmarnym dniu zaczął gaworzyć - znaczy wzbogacił swój repertuar w nowe dźwięki. I uśmiecha się całkowicie świadomie. Do tej pory to miałam wątpliwości czy wie co robi, czy mu się udaje.:-p. Dziś jest lepiej, ale to jeszcze nie to.:no: Lece prać rozwieszać gotować obiad, bo koło12.30 chcę iść na spacerek a o 16 czeka mnie wizyta kontrolna u gina. trzymać kciukaski laseczki pliiz.
macy ja też chcę knigę!!!
klara masz kopniaka i ode mnie bo przeginasz!!! Ty nie szukaj chorób bo Ci jeszcze co wcisną, czego mały nie ma.Ciesz się macierzyństwem. A bliźniaki mojej koleżanki urodziły się w 35 tygodniu.
Pasibrzuch gratuluję kupki
agbar napisz na kulinarnym jak taką zupkę ugotować
Tyle pamiętałam sorry jeśli kogoś ominęłam:zawstydzona/y:

reklama
Witam słonecznie!
help! ktoś mi dziecko podmienił!!!:szok: Dziewczyny zorientowane w skokach rozwojowych, czy to teraz?;-) Po wczorajszym koszmarnym dniu zaczął gaworzyć - znaczy wzbogacił swój repertuar w nowe dźwięki. I uśmiecha się całkowicie świadomie. Do tej pory to miałam wątpliwości czy wie co robi, czy mu się udaje.:-p. Dziś jest lepiej, ale to jeszcze nie to.:no: Lece prać rozwieszać gotować obiad, bo koło12.30 chcę iść na spacerek a o 16 czeka mnie wizyta kontrolna u gina. trzymać kciukaski laseczki pliiz.
macy ja też chcę knigę!!!
klara masz kopniaka i ode mnie bo przeginasz!!! Ty nie szukaj chorób bo Ci jeszcze co wcisną, czego mały nie ma.Ciesz się macierzyństwem. A bliźniaki mojej koleżanki urodziły się w 35 tygodniu.
Pasibrzuch gratuluję kupki
agbar napisz na kulinarnym jak taką zupkę ugotować
Tyle pamiętałam sorry jeśli kogoś ominęłam:zawstydzona/y:

Skoki rozwojowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry