Lariss
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilę... 
Dzis spotkałam się z moimi Dziewczynkami!!
W koncu!!
Był płacz!! Nie tylko ja płakałam... Moja Bratanica Starsza ze mną... Zszokowało mnie to!!
4-latka powiedziała do mnie 'ciociu tak strasznie się cieszę, że jesteś tutaj z adasiem i wujkiem, bardzo za wami tesknilam! Obiecuje, ze bede dobra siostrzyczką dla adasia, bede sie zawsze troszczyc o niego' po czym uściskala mnie i poszla adasiowi dac buziaka...
Jak weszła i nas zobaczyła, to była w takim szoku, ze slowa wydusic nie mogla, rzucila sie na mnie z placzem... A pozniej te slowa co wyzej uslyszałam...
Piekny dzien...
Niestety nie mam sily was nadrabiac! Wykonczona jestem!!
Pokaże Wam tylko moje szczęścia!!
Tutaj moja Trójeczka

Troskliwa Oliwka pilnuje śpiącego Adasia

I nie mniej troskliwa Paulinka

To co w moim sercu teraz jest, w mojej głowie...
PRZESZCZĘŚLIWA JESTEM!! ;D
Dzis spotkałam się z moimi Dziewczynkami!!
W koncu!!
Był płacz!! Nie tylko ja płakałam... Moja Bratanica Starsza ze mną... Zszokowało mnie to!!
4-latka powiedziała do mnie 'ciociu tak strasznie się cieszę, że jesteś tutaj z adasiem i wujkiem, bardzo za wami tesknilam! Obiecuje, ze bede dobra siostrzyczką dla adasia, bede sie zawsze troszczyc o niego' po czym uściskala mnie i poszla adasiowi dac buziaka...
Jak weszła i nas zobaczyła, to była w takim szoku, ze slowa wydusic nie mogla, rzucila sie na mnie z placzem... A pozniej te slowa co wyzej uslyszałam...
Piekny dzien...
Niestety nie mam sily was nadrabiac! Wykonczona jestem!!
Pokaże Wam tylko moje szczęścia!!
Tutaj moja Trójeczka

Troskliwa Oliwka pilnuje śpiącego Adasia

I nie mniej troskliwa Paulinka

To co w moim sercu teraz jest, w mojej głowie...
PRZESZCZĘŚLIWA JESTEM!! ;D

wole skontrolowac, wczoraj w schpill grupe dostala rozwolnienia i kupa jaka czerwona byla pozatym jak zje kukurydze to jej nie trawi.Dziwne ze boli ja tylko w nocy w dzienm ladnie sie bawi no chyba ze sie zdenerwuje to kaszle i mowi , ze boli ja brzuch.Mia spi coraz ladniej jak zje o 22 to budzi sie dopiero o 5 rano zje i sipj dalej :-). Niestty Nicol budzi sie o 6 i nie ma mowy aby spala dluzej , ale za to pada o 19 i ja mam wieczor dla siebie.