reklama

Styczniówki 2010 !!

I u nas dzień paskudny:angry:! Wieje i prawie co chwila gaszą światło, teraz się uspokoiło i od jakiejś godziny mamy prąd, ale wcześniej to za 3 minuty zanikał. Czeka nas dziś zimnica w domu jak będzie tak wiać, bo niestety tak mamy piec zrobiony, że jak światło gaśnie to się zaraz gotuje w piecu i potem dwa dni trzeba walczyć, żeby wszystko odpowietrzyć. Oj ja bym chciała się stąd wyprowadzić najchętniej do własnego domu. Życie w bloku to nie dla nas, my wychowani zostaliśmy w domu.

Antoś śpi, ja po śniadaniu ale ubrać się jeszcze muszę bo niedługo małżonek wróci z pracy i jedziemy do banku po pieniądze i kupujemy samochód:-) - piękny Citroen Xsara kombi w kolorze srebrny metalik. Teraz będziemy mogli wszędzie zabrać ze sobą wózek.

My o chrzcinach zaczniemy myśleć jak moja mama wróci z naświetlań z Wa-wy. Zazdroszczę wam tych przygotowań do ślubów i do chrzcin. My półtora roku temu mieliśmy okazję planować ślub i wesele, nie zapomniane chwile.

Nie wiem co się dzieje z moim syneczkiem. Już drugą noc marudził przez sen, wiercił się i rzucał, stękał a kupki robił ładne. Biorę go na ręce i spokój, jakiś straszny przytulak z niego ostatnio.

Zmykam się ubrać i uszykować ubranka Małemu.

P.S. was też wylogowuje jak długo piszecie posta??

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki czym myjecie buzke maluszkom? Nam polozna mowila w szpitalu ze do 3 m-ca tylko woda a ja mam dziwne wrazenie ze buzka nieomyta i boje sie zeby mu sie jakies krostki nie porobily.
My raczej dzis spacer zaliczymy bo pogoda ladna:tak:

O... to Polcia i Boo - silna para :-D
Właśnie tak sobie mysle, że trzeba pilnowac już maluchy. Sylwia - moj to czasem jak wsciekły to boksuje wręcz łapkami :tak: a jak leży na brzuszku i się zdenerwuje to tak podnosi pupke, że myslę też że fiknie i nożkami przebiera jak na wyścigach :tak:

My własnie z Pasibrzuchem odbyłysmy wspolny spacerek :-) Fajnie tak czasem do kogos buzie otworzyc:-D
Paulina wymeczona, pewnie zaraz padnie, a Agatka dalej spi:tak: wieje okropny wiatr, ale co tam...
Niech juz jest wiosna!!!

ja tez chetnie poczytałabym jakies przepisy na sałatki, bo tez chrzciny robie sama w domu, wczoraj kuzynka P. zgodziła sie byc chrzestna wiec chociaz chrzestnych mamy:tak: Jeszcze musimy isc do koscioła pozałatwiac formalnosci...

Patrysiu, masz jakies wiesci o Bartusiu?!

DZIEŃ DOBRY:)

A co się stało z naszym forum???no cóż trzeba się przyzwyczaić?ale straaaaasznie wolno chodzi!!!!!!

Kochane dziękuje za wasze wsparcie:)lekarze mówią że jest na oddziale najzdrowszym dzieckiem i największym a waży 2100 i 45 cm ma co nie jest za dużo bo i na wadze stracił ale teraz tuczy go siostra mleczkiem:)jeszcze nie wiem co jest dokładnie dzisiaj się dowie siostra i mnie poinformuje co wtedy wam napisze!niemogłam patrzeć na siostre bo takie oczka miała zapłakane:(ale będzie dobrze :)

ASIAX pozazdrościć takiego śpioszka;0
PUMPKIN wow silna córcia:)
EMILCIA dziękuje to jest bardzo miły gest:))))

Zdrówka dla chorowitek!

Ech nie moge się połapać i jakoś kiepsko narzie wychodzi mi to tu pisanie;P

PAULA ojej to się musiałaś nabrać z córcią strachu ale dobrze że wszystko jest ok i się nieobwiniaj niekiedy czasami takie wypadki się zdarzają.

Acha pamiętacie jak mówiłam że odkupuje od kumpeli ten leżaczek ?jednak nieodkupiłam bo był dojechany normalnie podwyrzszenie samo spadało jak sie dotkneło czy Dominiś oparł(i takie coś chciała mi wcisnąć )ale ale ale sponsorowany Alanuś będzie miał od chrzestnych na chrzest taki leżaczek ma u was powodzenie i mnie się odrazu spodoba ł bo i bynajmije będzie użyteczny nie tylko do 6 miesiąca ;Dco jestem happy jak głupia;P

http://www.allegro.pl/item935913672_fisher_price_l0539_lezaczek_fotelik_3w1_kubus_p.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki czym myjecie buzke maluszkom? Nam polozna mowila w szpitalu ze do 3 m-ca tylko woda a ja mam dziwne wrazenie ze buzka nieomyta i boje sie zeby mu sie jakies krostki nie porobily.
My raczej dzis spacer zaliczymy bo pogoda ladna:tak:

Ja myje tylko woda..co wiecej od ostatniej wizyty u pediatry-dermatologa do kapieli tez nic nie uzywamy oprocz krochmalu i wyciagu z rumianku...I tak mamy czynic do czasu az skora Alexa bedzie gladka cala jak jego pupcia hihi...Jakos nie widze zeby byl niedomyty....:-)

U nas wczoraj szala Xynthia...horror...polowy lasu nie ma....Drzewa lamaly sie jak zapalki...Siedzielismy i czekalismy czy nam dach nie odleci...Na szczescie nic sie nie stalo a dzis juz calkiem ladna pogoda....

Pozdrawiam cieplutko.

Ta szata graficzna forum tak mnie wpienia ze mi sie tu wlazic nie chce..wrrrrrrrrrrrr

Wy tu o myciu okien, a u mnie nie można okna nawet uchylić, bo wszystko w domu wirowac bedzie!! Boże co za pogoda!! :(

Ja też czekam na wieści o Bartusiu!! Na pewno wszystko bedzie dobrze!! Nie stresujmy się!!

Roxi zdrowia dla Boo!! I dla Ciebie również!!

Sylwia ja u cioci na imieninach w sobote jadłam jajka w brokułach, pomidorach, szynce i sosie koperkowym!! Pyszne było!! I pięknie wyglądało :) wezmę przepis i wrzucę w odpowiednim wątku :)

Normalnie tak mi wieje dzisiaj że mi świsty budzą dziecko....wrrrr.... no i zaczęło padać to już na pewno nie wyjdę na spacer.... a miałam dziś becikowe załatwiać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry