Dorciaa
Fanka BB :)
Paulinaa głowa do góry, będzie dobrze! Wiem, że to przykre, że los cię tak doświadcza, ale przez to będziesz silniejsza, trzymam kciuki!
Pasibrzuch mamy taki sam kocyk
a mamą się nie przejmuj, dziecko to nie lalka i ma mu być wygodnie - jemu to bez znaczenia co ma na sobie - mój ma połowę ciucha z lumpeksu i mam wszystkich w nosie - wygląda dobrze!
Paula przykro mi, ważne że Zuzka cała, teraz będziesz czujniejsza, a psinę zawołaj taka pogoda że też szkoda
Morka jak sytuacja lepiej? Bubu daj rodzicom odpocząć!
oj a ja wracam dziś do domu, najpierw na kontrolę do pediatry, potem Jaś do teściowej a ja na korepetycje;( no nic nawarzyłam piwa to teraz muszę wypić
ale przy drugim dziecku będę mieć macierzyński pełną parą! oj a przy trzecim to i wychowawczy wezmę, a co
Pasibrzuch mamy taki sam kocyk
Paula przykro mi, ważne że Zuzka cała, teraz będziesz czujniejsza, a psinę zawołaj taka pogoda że też szkoda
Morka jak sytuacja lepiej? Bubu daj rodzicom odpocząć!
oj a ja wracam dziś do domu, najpierw na kontrolę do pediatry, potem Jaś do teściowej a ja na korepetycje;( no nic nawarzyłam piwa to teraz muszę wypić
ja ledwo patrzę na oczy ale siedzę przy niej bo położyłam ją na brzuszku. 

a ja jeszcze jeden referat mam zaległy i jednego wpisu nie mam - cóż jakby co to przedłuże sesje