reklama

Styczniówki 2010 !!

Paulinaa głowa do góry, będzie dobrze! Wiem, że to przykre, że los cię tak doświadcza, ale przez to będziesz silniejsza, trzymam kciuki!
Pasibrzuch mamy taki sam kocyk;) a mamą się nie przejmuj, dziecko to nie lalka i ma mu być wygodnie - jemu to bez znaczenia co ma na sobie - mój ma połowę ciucha z lumpeksu i mam wszystkich w nosie - wygląda dobrze!
Paula przykro mi, ważne że Zuzka cała, teraz będziesz czujniejsza, a psinę zawołaj taka pogoda że też szkoda
Morka jak sytuacja lepiej? Bubu daj rodzicom odpocząć!:)

oj a ja wracam dziś do domu, najpierw na kontrolę do pediatry, potem Jaś do teściowej a ja na korepetycje;( no nic nawarzyłam piwa to teraz muszę wypić;) ale przy drugim dziecku będę mieć macierzyński pełną parą! oj a przy trzecim to i wychowawczy wezmę, a co;)

reklama
ale beznadziejna ta nowa grafika!

witam was Kobitki

za nami pierwsza nieprespana noc!!jakaś masakra.mała męczyła się z kupką, coś tam wystękała ok 2 w nocy,zasneła na 30 min. a potemznowu stękała aż do 5 rano!!ja oczywiście z nią nie spałam, o 6 jeszcze zjadła i przy masowaniu brzuszka zasneła i narazie spi:tak: ja ledwo patrzę na oczy ale siedzę przy niej bo położyłam ją na brzuszku.
jak mogę jej pomóc?herbtka plantex duo nie zadziałała, masowanie brzusdzka tze nie bardzo,może choc kawałeczek czopka glicerynowego-jak myślicie?

no to ja u nas ale od środy:( i my te czopki w końcu dajemu, tak z kawałeczek bo szkoda dziecka, tylko uważaj bo naszemu lubi wychodzić sam czopek a my czekamy jak te osly na kupkę

Ja jakby była potrzeba tez bym dała czopek, po co dziecko ma sie meczyc...

U nas ładna pogoda, tzn. widze, ze słoneczko sie chowa, ale mam nadzieje, ze sie nie rozpada. Zaraz lecimy z Pasibrzuchem na spacerek.
Miłego dnia!

Dzięki dziewczynki kofane jesteście:-):tak: Tulam mocno każdą za wsparcie:-)
Bubu poddała się wczoraj koło ósmej, chyba już widziała że ktoś paść musi:tak: Także noc w miarę była a nie stękała prawie wcale wiec się prawie że wyspaliśmy:tak: teraz też śpi więc zdążyłam się zalogować i moze zdążę cosik napisać jak pies znowu nie obudzi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już obudził:crazy:
Paula współczuję historii z psem , ja miałam taką akcję podobną na szczęście zdążyłam psa złapać. Psa wykastrowałam ale nic się nie zmieniło i też dokłada swoje:wściekła/y: Dobrze że moja mama się zlitowała i bierze go na 4-5dni bo bym go chyba udusiła własnoręcznie:baffled:
Miłego dzionka dziewczynki i jeszcze raz dziękuję :)

PS Moja mała czasem ma zatwardzenie ale lekarz i pani w aptece czopki odradzała:( Więc jak się męczy to czekam aż kupkę zrobi .

Witajcie!!
Powtórzę się... Beznadziejna nowa szata jest!!!! :(

I u mnie noc do ... :(
Wichura taka była, że pół nocy nie spałam, bo zwyczajnie się bałam, Adaś spał ze mną (drugi raz!), bo i on się kręcił w nocy :(
W rolecie zewnętrznej mam patyki!! Pogoda tragiczna :(
A drugie pół nocy nie spałam, bo się dusiłam, mama przyszła, zabrała Adasia...
Okropna noc!!

Sławek właśnie jest na przesłuchaniu na policji i się denerwuję :( Dostał wezwanie odnośnie samochodu, który wiele temu sprowadził z Niemiec, i którego od iluś lat nie ma!! ;/
Nie wiem o co chodzi i nerwy mnie zjadają... :(

Paula o ranyyyy!! Współczuję nerwów i Tobie i Zuzi!! Boże jakie szczęście, że nic się Jej nie stało!!
Nie myśl, ze jesteś złą matką, bo nie jesteś! Byłabyś jakbyś się tym nie przejęła!!
Ucałuj ją mocno ode mnie i Adasia!:*****

Pumpkin a to skubana Mała ;)
Ja wciąż czekam na ten pierwszy raz :)

Miałam Wam powiedzieć jak nam się kąpiele zmieniły! Zawsze Adaś płakał i musiał ze smoczkiem się kąpać, a teraz już nie płacze :) Śmieje się w wannie, lubi leżec, myć się!! Ryk jest jak go wyciągamy ;D

Okres dostałam w nocy z piątku na sobotę!! Szok przeżyłam jak zobaczyłam!
Zawsze na okres głowa mnie bolała, nie wspominając o brzuchu!
A teraz żadnych bóli!! Nic!! ;D;D;D W koncu co miesięczna męka się skończyła!! ;D;D;D

Beti może zakup Sab simplex, albo gripe water!

A co do sab simplex... Kupiłam czeskie, bo nie chciało mi się jechać do Niemiec, a jakaś babka z Zielonej Góry sprowadza z Czech, znalazłam ja w internecie i kupiłam ... We wtorek to było! W czwartek jechałam do Niemców!! ;/
Te czeskie w ogóle nie działały na Adasia ;/
W czwartek byłam tez u pediatry, bo coś z pepuszkiem zaczeło się dziać nam i powiedziałam, że po moim mleku wzdęć nie ma, a po bebilonie niestety są i kazała nam kupić nan sensitive! Skończyły się nasze problemy brzuszkowe ;D No, ale zawsze lepiej sab simplex miec ;D

Dorciaa powodzenia!! :)

Miłego dnia Dziewczynki :*

Witajcie,
u nas też mocno wieje więc ze spaceru nici...
mały psika ale od urodzenia psikał i jest ok, temp brak, nie jest inny niż zawsze więc się nie martwię....
tylko wczoraj ze trzy razy w ciągu dnia mi kaszlnął...ale chyba też ma prawo co...będę go obserwować ale chyba nie znaczy że zaraz chory:baffled::confused:

e_milcia A u nas po Nan'ie były problemy brzuszkowe, na bebilonie znacznie lepiej....
jednak te nasze dzieci mają rozne upodobania....

No nic uciekam C oczy jak 5 zł w wózku i pewnie zaraz bedzie placz....

reklama
Witam się porannie :)

ja już po śniadanku - biore się teraz za nauke bo jutro ostatni egzamin - musze się śpieszyć bo do końca tyg trzeba oddać indexy :zawstydzona/y: a ja jeszcze jeden referat mam zaległy i jednego wpisu nie mam - cóż jakby co to przedłuże sesje :)

u Was też takie wichury ? rany Julek mam wrażenie jakby zaraz miało mi dach z domku zerwać :szok:

paula no niezła hostoria z tym lezaczkiem! najwazniejsze że nic się nie stało ale ja chyba bym dostała zawału ! ale nie obwiniaj sie bo chyba nikt by na to nie wpadł że pies pociągnie za sznurek.....

Klara M jak najbardziej zaspokoiłaś :) wiadomo kazdy ma inne podejście :) ja póki co karmie cyckiem więc może dlatego nie wzięłam pod uwage żadnej steryzlizacji - bo co bym wsumie miała steryzlizować :) wiadomo ze są dzieci delikatne i delikatniejsze - ja np proszku tez nie używam - piore w naszym normalnym i poki co odpukac gra gitarka - ale lepiej wiadomo dmuchac na zimne niż potem leczyć !

Pumpkin gratuluje silnej córeczki ! zobacz małą spryciula już wie jak się z nielubianej pozycji obrócić - moja tez już nie ulezy na brzuszku ! musze ją odwracać co chwile spowrotem :-)

Beti, Doricia wsółczuje problemów kupkowych z Maleństwami - dajcie te czopki niech im ulży bo po co mają się męczyc -a wy też odpoczniecie !

roxeen zdrówka dl a Synusia !!!

aaaaaa i zapomniałam się pochwalić ze mój "drugi "pierwszy raz był o niebolepszy niż przed ciążą - chyba dibrze mi zszyli hihi aż za dobrze - lekarz mówił ze poczatki współżycia nie sa przyjemne a mi nigdy wcześniej takk dobrzenie było ! raaaany Julek !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry