Witajcie!!
Nie podoba mi się nowe forum!
Szoku doznałam jak tu weszłam i tak jak niektóre z Was wyszłam i raz jeszcze wpisałam adres... :-)
Myslalam, że nigdy tego nie napisze, ale napisze...
Wykończona jestem

Pierwszy raz...

Adaś jak dziś wstał o 6 tak spał do teraz łącznie może z 30 minut + godzinkę na spacerze...
I teraz jeszcze nie śpi!
Może jakbym się dobrze czuła, to byłoby inaczej...
Dziś najwyższa zanotowana temperatura ciała mojego - 38,6 ;/
Teraz mi trochę spadło o mam 37,8, ale wszystko mnie boli, kaszel mam taki jakbym płuca wypluć miała ;(
Po prostu... Dość mam dzisiejszego dnia!!
Jak mama wróciła z Adasiem ze spacerku to pojechała do dziewczynek i jeszcze nie wróciła... Taką nadzieję mialam, że ona posiedzi trochę z Adasiem...
Kurde!! Leży w łóżeczku i się nie odzywa! Moze w końcu zasnął!! <jupi> haha
Paulinaa nie martw się! Adas wytrzyma te kilka godzin bez Ciebie! Może ściągnijcie mleczko i zamroźcie?
Życzę jak najmniej bólu, będę myśleć o Tobie w ten wtorek! Wszystko będzie dobrze :*
Patrysiu dziś mama w kościele zapaliła świeczkę dla Bartusia!!
Cała moja rodzina się modli za Niego!
Będzie dobrze!! MUSI BYĆ!
Nie mogę wejść na grupe nie wiem dlaczego ;/
Wczoraj Slawek jechał do rodziców, bo musiał zabrać jakieś dokumenty i chciał wziąc Adasia... Nie dalam Go! Niby jest ok, ale wiem, czuje, że ma do mnie żal... Chodził i gadał cały dzień, że to jego dziadkowie... On dalej nie rozumie

Brat miał być wczoraj u mnie, ale nie przyjechał, bo Paulinka katarek ma, a i ja do końca nie jestem zdrowa...
Wczoraj byłam na targach budowlanych i imieninach cioci, ubrałam się wiosennie i teraz mam!! Jak już w końcu jest dobrze i moge się z bratanicami widzieć, to się rozchorowałam... Złośliwy ten los..
A ojciec mój dalej 'w Poznaniu' ... ;(
Brak słów na niego... :-(
Mamie nie powiedziałam, bo nie potrafię...
Dziewczyny dajcie mi namiary na tę książkę! Ja bym sobie wydrukowala!!
Nie mogę znaleźć na forum, gdzie mogę znaleźć książke!! A tyle i niej mówicie...
BOBO mój śpi!!
W końcu ;p

To i ja idę spać...

Dobranoc!! Spokojnej nocy Wam życzę

:*