reklama

Styczniówki 2010 !!

Patrysia- dobrze że Baruś taki silny chłop, będzie ok!!!!
Tysiolek - no to podziwiam z tym proszkiem, ale przynajmniej masz jeden problem z głowy. Fajnie, że Amelcia nie jest aż takim wrażliwcem...

Co do mycia buźki - to my tylko wodą albo czasem solą fizjologiczną....

Chętnie zasięgnę też języka w celu zdobycia nowych przepisów na sałatki mimo że chrzciny w lokalu...
wolałabym w domu, wiadomo taniej ale miejsca ni du du.....

A z innej beczki...
mam dziś zaliczoną panikę...
byłam z C. u pediatry....
wyszły mu jakieś krostki jak od szpilki takie wielkie ale ciemne, nie takie czerwone a bardziej wiśniowe..... mój mały kuzyn miał sepse jak był mały więc wyobraźcie sobie moją panikę...
Akurat przyjmował inny lekarz niż nasz, ale co było robić....
Tylko że ten lekarz to kretyn do n-tej jak się okazało a wiocha w zachowaniu że aż się kurzy. :wściekła/y:..,
już pomijam język ale ten sposób mówienia i głupie teksty,... jeszcze mnie zrypał że mały zaszczepiony.....co za kretyn!!!!!!!!!!!!!!
Mam prawo szczepić no nie.... poza tym lekarka nam też poleciała i zapisała....
powiedziałam mu co myślę na ten temat...
ale wracając do krost to nie był też zbyt miły, ale ponoć to nie sepsa bo mały miałby gorączkę a krostki wg niego są jak "już się kończy".... i rzucał teksty o internecie, że teraz naród czyta to myśli że wie itd........
No pogadał sobie, w sumie to średnio mnie uspokoił, będę jednak C. obserwować bacznie i jakby co podjadę do szpitala bo co...ale tffuuuuu tfuuuu... mam nadzieje ze nie trzeba bedzie....

A C. marudny strasznie.... pewnie wiatry......

Pumpkin, roxen, silne dzieciaczki z Waszych maleństw!!!!

A i mnie też wylogowuje jak za długo posta pisze:angry:

edit: Kaja - ja też mam dylemat jaki rozmiar ciuszków... czasem 62 są idelane, innym razem dobre jest 68 a innym znowu się w nich topi....
jak coś zamówisz pochwal sie....
Mnie się nie podoba w poduszce do chrztu bo nie widzę tego by C. dał radę w tym wytrzymać....

Ostatnia edycja:
reklama
Hmm nie wiem czy to przez ten wiatr ale ja jestem nieco rozłoszczona bo i troche mnie tez denerwuje synek(chociaż nie wiem czy ma duży powód ale jakoś tak mnie denerwuje)a Alanek też coś marudził ale teraz śpi:dry:

Zaraz za obiad się wezme:tak:

Wiecie no mi juz też tam nieprzeszkadza wygląd forum ale mam minusy które mnie wkurzają:baffled:żebym mogła pisac posta to musze najpierw kliknąć zaawansowana edycja bo wtedy połowy brak do pisania jak emotikonki itd.a no i jakoś wolniej pisze że musze czekać aż nadgoni to co już napisałąm :dry:wkurza mnie jeszcze to (bo ja jestem na kilku wątkach)że zamiast sobie na dół zjechać myszką i tam sobie wybierałam na jaki wątek chce wejsć to tu tego już nie ma wrrr....no i jeszcze pare bym znalazła ale już nie będe aż tak się czepiać bo idzie z tym "przeżyć":sorry2:ale tak czy siak wolałam tamtą starszą wersje czysto elegancko i łatwo a teraz doopa kupa i jeszcze co tam chce:nerd:

dziewczyny czy zauważyłyście zależność następującą: wieje to dzieci niespokojne i spać nie mogą?

U nas wczoraj byl orkan a maly przespal pol dnia...zreszta ja tez lazilam jak nacpana..o 21ej juz spalam....:-)
Tysiolek ja tez piore w normalnym proszku,tzn prawie normalnym bo Sensitive -tu nie ma proszkow specjalnie dla dzieci.
Macy ja nie mam zaufania do niemieckich fryzjerek...bylam tylko raz..o jeden raz za duzo ...Ale na szczescie w sobote przyjezdza moja przyjaciolka z Polski-fryzjerka-chwala panu bo juz wygladam jak idz stad i nie wracaj....

Ostatnia edycja:
A mnie jeszcze wkurza, że jak komuś dziękuję za posta to poza dodaniem punkcika pojawia się jakaś dodatkowa linia z tekstem pod tym postem i wg. mnie niepotrzebnie to zaśmieca.... teraz jak będę chciała dziękować za posty to bym musiała wszystkim a zaśmieciłabym tak forum, że głowę byście mi skręciły....

A mnie jeszcze wkurza, że jak komuś dziękuję za posta to poza dodaniem punkcika pojawia się jakaś dodatkowa linia z tekstem pod tym postem i wg. mnie niepotrzebnie to zaśmieca.... teraz jak będę chciała dziękować za posty to bym musiała wszystkim a zaśmieciłabym tak forum, że głowę byście mi skręciły....

no dokładnie to dziękowanie jakieś nie takieś:nerd:

Dziewczyny czy wasze skarby tez tak energicznie machają łapkami?

tak moja Mała macha energicznie i lapkami i nóżkami jak sobie lezy po karmieniu :) póżniej jak nieco oklapnie z energi to już nie :)

jola.24 ja myje podczas kąpieli ta wodą z wanienki a tam jest plyn do kąpieli wlany więc czymś tam myje - albo czasem przetre chusteczką nawilzająca jak jest ofyflana od mleka :-)

patrysia jeden z lepszych lezaczków !! potem krzesło z tego jest to przynajmiej posłuży dłuzszy czas !

agbar współczuje ! słyszałam w wiadomościach o tym huraganie ! dobrze ze wasz domek cały ! a strat co nie miara ! teraz u nas wicher sszaleje ale mamnadzieje zejuż mocniejszy nie bedzie - i tak mi w całej chacie świszczy piszczy i dmucha !

yol_a ogolnie dzisiaj kiepska aura bo i dorośli kiepsko się czują to i pewniena dzieci pogoda ma niemały wpływ ! :tak:

macy heh spokojnie - nie chce Grudniowego dzieciaczka dlatego małżon długo przed wychodzi i kończymy z nim na zewnątrz - ani mi się śni drugi bobo - narazie musze odsapnąć i zająć się swoją kariera :)
heh co do pracy małżona ..ja tez jestem podejżliwa już od pon do soboty od rana do wieczoranie ma go w domku - czyzby go tacierzyństwo przerosło..czy co? :-D
a co do fryzjera ja w angli byłami nie narzekam wiec może warto iśc - mały minus to że dużo kasują funciaczków co nie :crazy:

Kaja_10 chyba śpichy jeszcze 62 - ja takie wczoraj kupiłam i jest gitaraka a mam kilka 68 to nogawy dyndają nie ładnie jeszcze :(
hmmmm u nas trzyma isę tylko przy samej ceremoni a potem odkłada się do wózka - i ładnie sobie lezy - bez sensu trzymac całą mszena łapkach :tak:

Pasibrzuch ja rodziłam 7 stycznia powinnam jużmiec dwa macierzyńskie niedługo a kaski ani widu ani słychu ani złotóweczki nie dostałam - dobrze ze tak czy siak z małżona żyjemy - bo było by kiepsko :no:

No i mialam już mieć nową fryzurkę... a tu dupka... fryzjerka okres dostała i biedna zdycha w łóżku, a jutro niestety wraca do poznania i będzie dopiero za dwa tygodnie :-( Cóż trudno. Już się nastawiłam na zmiany. Za to będę miała dłuższe odrosty :) I po skróceniu będzie więcej naturalnych włosków :-D

Za to jutro wybieram się do szczecina z małym do klubu kangura. :-D http://klubkangura.com.pl/category/klubszczecin
Takie kluby są w różnych miastach: Bielsko-Biała/Cieszyn/Skoczów, Chorzów, Częstochowa, Kraków, Łódź, Olsztyn, Opole, Płock, Poznań, Radomsko, Szczecin, Tarnowskie Góry, Toruń, Trójmiasto, Turek/Kalisz/Konin, Warszawa, Wodzisław Śląski, Włoclawek, Wrocław, Zduńska Wola, Zielona Góra, Żory. Mają regularne spotkania na których można sobie wypróbować różne chusty i nauczyć się wiązania. Poznać inne mamy co noszą w chustach itp...

Pasibrzuch ja jestem na macierzyńskim od 27.01.2010 roku. Właśnie dziś dostałam pocztą za okres 27.01-28.02.

Ostatnia edycja:
C. też macha łapkami - czasem jak szalony:-D
widać to normalne:tak:

a też się przyznam zastanawiałam dlaczego się tak rzuca :-D

A jeszcze co do naszej przygody z pediatrą..... ma któreś z waszych maluszków takie ciemniejsze małe kropki- nie za dużo max. z 7 nad skronią?
takie bardziej ciemno czerwone jak na to patrzę?

No i agbar 77 - fakt, ale u Ciebie maskara z tym wiatrem.....

Mój Oskar miał takie kropki jakby go ktos szpilka pokół(pokłół?)i pojechalismy na pogotowie,to nas babka wystraszyła,ze to sepsa moze byc,natychmiast kazała zrobic jakies badanie krwi,ale wyszło ok:tak:a okazało sie ze te wybroczyny były od płaczu:tak:w ty czasie miał zastrzyki i tak sie darł ,ze mu własnie wybroczyny takie wyszły:tak:

reklama
Klara a możesz i szerzej opisac - jak to zrypał cię za to, że mały szczepiony :szok::szok: jak wiesz dla mnie to interesujące zestawienie :-D
yol_a wklejam aukcje na których zamówiłam zaproszenia - pod zjęciem prosiłam też wpisać cytacik , wybraam wzór 5
" Serce tak ciche, jak wiatr z muszelki
daj mi o Panie - Boże mój wielki.
Daj mi też święte rączki i nóżki,
żeby trzymały się Twojej dróżki "

Zaproszenia na chrzest urodziny roczek + zdjęcie! (923142956) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry