reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Moja się dziera i z wiatrem i bez wiatru:-D Meteopatka z niej żadna:-) Właśnie mam kolejny koncert życzeń . Chyba jej chodzi jednak o noszenie na rączkach:happy:a ja już siły nie mam na klocuszka.

Moja się dziera i z wiatrem i bez wiatru:-D Meteopatka z niej żadna:-) Właśnie mam kolejny koncert życzeń . Chyba jej chodzi jednak o noszenie na rączkach:happy:a ja już siły nie mam na klocuszka.

Żebyś się nie zrobiła jak ja z pierwszym dzieckiem - nosiłam do momentu kiedy mi kręgosłup nawalił i byłam zgięta w 90 stopni ;-)

ASIAX zazdroszczę śpioszka naprawdę ! tyle godzin spania - rozpusta !!! :tak:oooj tak ufarbuj włoski - odrazu lepiej się robi - ja obciełam i czuje się jak nowo narodzona !

macy no ja tez coś czułam - z jednej strony takie bardziej wrazliwe mam - ale jakos mi to nie przeszkadza w osiągnieciu szczescia - jeden minus to taki że jeszcze zabezpieczenia nie mamy :-) M próbowała w gumce ale dostawał furii i zdjął :-D że ja niemamw ejść na BB? chciała bym naprawde ..ale to by musieli mi kompa wywalić przez okno !!! :-)
Bo Ty uzależniona jesteś.:-D Jak tak dalej pójdzie, to będziesz miała i dziecko grudniowe.:szok: Leć do gina po jakieś rozwiązanie Kochana. Mój mnie próbował namówić bez gumki.:errr: To mu bez pardonu powiedziałam, co o tym myślę.;-) Qrcze, też bym sobie poszła do fryzjera...:-( Ale niby jak. Dzieci nie ma z kim zostawić, a małżon to ostatnio tyle pracuje, że aż podejrzliwa się stałam. :dry: Poza tym jakoś nie mam zaufania do tych angielskich fryzjerek.:happy: Więc jak przyjadę w czerwcu, będę wyglądała jak mop. Tyle że wtedy fryzjer to już konieczność będzie, bo znając życie, włosy będą garściami wyłazić.:baffled: To będę takim przerzedzonym mopem.:-D

Witam :-)
U nas też wiatr straszny więc dziś z pewnością spaceru nie będzie. Trudno. Nockę mamy dośc dobrą zaliczoną. Nadal mnie niepokoją jego niezliczone ilości beknięć. Dużo też pruka ale kupku mamy łądne i kilka dziennie. Może to ma po dziadku ? :-D
Może niepotrzebnie się martwię a to standard. Innych probnlemow nie notujemy i wg Tracy mamy aniołka. Nadal czytam ale przeczytać nie mogę :crazy:
Kaja, aniołek mówisz. Moja jest wrażliwcem. Ja od początku mówiłam, że to księżniczka jest.;-)
Dziewczyny czy wasze skarby tez tak energicznie machają łapkami?
:tak: Tak energicznie, że często mi się obrywa w twarz. Na razie daruję. Później się odwdzięczę i będę straszyć narzeczonych.:dry:;-)
Dziewczynki czym myjecie buzke maluszkom? Nam polozna mowila w szpitalu ze do 3 m-ca tylko woda a ja mam dziwne wrazenie ze buzka nieomyta i boje sie zeby mu sie jakies krostki nie porobily.
My raczej dzis spacer zaliczymy bo pogoda ladna:tak:
Woda wystarczy. Ja też niczym innym nie myję. Kiedyś się tylko wodą w źródełku ludkowie myli. I żyli.;-):-)

Yol_a, mój synek za to spać nie może przy pełni. Oczy jak pięciozłotówki.:nerd:

Ostatnia edycja:
Dorcia ,ze tez ci sie chce pracowac:-Da nie napisałas co bedzie przy czwartym:-p
dżizys jakby Bóg dał...;P hehe po czwartym pakujcie mnie w samolot do stanów żeby mnie ponaprawiali w dobrej klinice;P
Witam :-)
U nas też wiatr straszny więc dziś z pewnością spaceru nie będzie. Trudno. Nockę mamy dośc dobrą zaliczoną. Nadal mnie niepokoją jego niezliczone ilości beknięć. Dużo też pruka ale kupku mamy łądne i kilka dziennie. Może to ma po dziadku ? :-D
Może niepotrzebnie się martwię a to standard. Innych probnlemow nie notujemy i wg Tracy mamy aniołka. Nadal czytam ale przeczytać nie mogę :crazy:
-p
a mi wyszedł Żywczyk... za to mojemu m Aniołek ;?;)

no nic do pracy rodacy, zaczynamy lekcje;)

już tęsknię za moim niuniusiem;(

U nas chyba w inna stronę wieje bo moj śpi i mnie też muli - matko jak mi się spać chce.
Narazie jednak wybrałam zaproszenia na allegro, zatwierdziłam projekt szukam tez ciuszkow dla małego, jaki kupic mu rozmiar? 62 chyba czy 68?
Poza tym nie mogę się zdecydować jak go będziemy trzymać - dajcie pomysły... może nie zasne :-D
macy - księżniczki muszą być wrażliwe no co ty nie wiesz... :-D
Ja bym już ten nowy szablon przebolała, nawet mi się zaczyna podobac ale wkurza mnie , ze jak cytujecie to się tak reozłazi... moze nie cytujmy :baffled::nerd::rofl2:

Mała chyba zasnęła, artystka jedna, dostała oba cyce i dalej ryk, więc zrezygnowana zrobiłam butlę, wracam a młoda już śpi :-D i dobrze, zawsze to jedna butla mniej ;-)
Dziewczyny, jak macie wypłacane macierzyński? Bo ja w pracy miałam wypłatę do ostatniego dnia miesiąca, a macierzyńskiego na razie na koncie ani widu ani słychu...

K...! Zadzwonił domofon i płacz... wkurzyłam się, bo zazwyczaj ulotkarze myślą że odźwierną jakąś jestem i do nas dzwonią, tym razem wyszłam na klatkę okazało się, że to sprzątaczka, ale i tak poprosiłam ją, żeby do nas nie dzwoniła, bo mi dziecko budzi. Młoda na szczęście dalej w kimono poszła :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry