czechow
Fanka BB :)
dziewczyny czy zauważyłyście zależność następującą: wieje to dzieci niespokojne i spać nie mogą?
Tak. Niestety. Nie wiem czy to za sprawą ciśnienia na które dzieci są bardzo wrażliwe, dźwięku, czy innego cholerstwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny czy zauważyłyście zależność następującą: wieje to dzieci niespokojne i spać nie mogą?
Moja się dziera i z wiatrem i bez wiatruMeteopatka z niej żadna:-) Właśnie mam kolejny koncert życzeń . Chyba jej chodzi jednak o noszenie na rączkach
a ja już siły nie mam na klocuszka.
Bo Ty uzależniona jesteś.ASIAX zazdroszczę śpioszka naprawdę ! tyle godzin spania - rozpusta !!!oooj tak ufarbuj włoski - odrazu lepiej się robi - ja obciełam i czuje się jak nowo narodzona !
macy no ja tez coś czułam - z jednej strony takie bardziej wrazliwe mam - ale jakos mi to nie przeszkadza w osiągnieciu szczescia - jeden minus to taki że jeszcze zabezpieczenia nie mamy :-) M próbowała w gumce ale dostawał furii i zdjąłże ja niemamw ejść na BB? chciała bym naprawde ..ale to by musieli mi kompa wywalić przez okno !!! :-)
Jak tak dalej pójdzie, to będziesz miała i dziecko grudniowe.
Leć do gina po jakieś rozwiązanie Kochana. Mój mnie próbował namówić bez gumki.
To mu bez pardonu powiedziałam, co o tym myślę.;-) Qrcze, też bym sobie poszła do fryzjera...:-( Ale niby jak. Dzieci nie ma z kim zostawić, a małżon to ostatnio tyle pracuje, że aż podejrzliwa się stałam.
Poza tym jakoś nie mam zaufania do tych angielskich fryzjerek.
Więc jak przyjadę w czerwcu, będę wyglądała jak mop. Tyle że wtedy fryzjer to już konieczność będzie, bo znając życie, włosy będą garściami wyłazić.
To będę takim przerzedzonym mopem.
Kaja, aniołek mówisz. Moja jest wrażliwcem. Ja od początku mówiłam, że to księżniczka jest.;-)Witam :-)
U nas też wiatr straszny więc dziś z pewnością spaceru nie będzie. Trudno. Nockę mamy dośc dobrą zaliczoną. Nadal mnie niepokoją jego niezliczone ilości beknięć. Dużo też pruka ale kupku mamy łądne i kilka dziennie. Może to ma po dziadku ?
Może niepotrzebnie się martwię a to standard. Innych probnlemow nie notujemy i wg Tracy mamy aniołka. Nadal czytam ale przeczytać nie mogę![]()
Dziewczyny czy wasze skarby tez tak energicznie machają łapkami?
Tak energicznie, że często mi się obrywa w twarz. Na razie daruję. Później się odwdzięczę i będę straszyć narzeczonych.
;-)Woda wystarczy. Ja też niczym innym nie myję. Kiedyś się tylko wodą w źródełku ludkowie myli. I żyli.;-):-)Dziewczynki czym myjecie buzke maluszkom? Nam polozna mowila w szpitalu ze do 3 m-ca tylko woda a ja mam dziwne wrazenie ze buzka nieomyta i boje sie zeby mu sie jakies krostki nie porobily.
My raczej dzis spacer zaliczymy bo pogoda ladna![]()

dżizys jakby Bóg dał...;P hehe po czwartym pakujcie mnie w samolot do stanów żeby mnie ponaprawiali w dobrej klinice;PDorcia ,ze tez ci sie chce pracowaca nie napisałas co bedzie przy czwartym
![]()
a mi wyszedł Żywczyk... za to mojemu m Aniołek ;?Witam :-)
U nas też wiatr straszny więc dziś z pewnością spaceru nie będzie. Trudno. Nockę mamy dośc dobrą zaliczoną. Nadal mnie niepokoją jego niezliczone ilości beknięć. Dużo też pruka ale kupku mamy łądne i kilka dziennie. Może to ma po dziadku ?
Może niepotrzebnie się martwię a to standard. Innych probnlemow nie notujemy i wg Tracy mamy aniołka. Nadal czytam ale przeczytać nie mogę
-p

i dobrze, zawsze to jedna butla mniej ;-)