Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
U nas noc kiepska, karmienie co 2hNa szczęście szybko zasypiał
Teraz prawie zasnął w wózku to Szym musiał włożyć swój wielki łeb i ryknąc mu do ucha, ze idzie siku![]()
Na szczęście zaraz ich odstawiam do szwagierki a sama ide na gym:-)

ChodŹ cukru prawie nie dałam, tylko łyżke miodu, więc sie pocieszam, że nie tak źle. A co tam, trzeba sobie nastrój poprawić. 
Witam słonecznie
Ja też uwielbiam te zakupy. Mari_anna ostatecznie wybrałam tak:
Białe sztruksowe spodenki, białą koszulka i kamizelka biała z bezowym paseczkiem, taka sama czapeczka od tego sprzedawcy; do kościoła ponadto śpiworek ABRAKADABRA.
Wizualnie to jest tak:
ABRAKADABRA BECIK ŚPIWOREK DO CHRZTU ROZM.68 (947336633) - Aukcje internetowe Allegro
kamizelka biała 68 roz/.beż (sweterki MAŁGOSIA) (945069237) - Aukcje internetowe Allegro +czapeczka nie ta na fotce tylko z innej aukcji z podobnym sweterkiem
Eleganckie koszule dla bliźniaków 68 (948735760) - Aukcje internetowe Allegro koszulka
Zestaw do chrztu-chłopiec -62 - 68 cm (940831796) - Aukcje internetowe Allegro spodnie i buciki, bluzeczka będzie na inne okazje.
czasami tylko trochę ją wozimy chociaż nie ma takiej potrzeby. A smoczek to nasz najlepszy przyjaciel i bardzo się z tego cieszę. Używamy z aventu małej bardzo pasuje od początku. 
Mojemu Stasiowi to juz w szpitalu wyciągałam rączki z becika, zatem on uwielbia sie nimi macać po twarzy - nawet przez sen (półsen) ;-).
Myślę, że jak się Twoja laleczka zmęczy mocno to uśnie z rękoma gdzie popadnie ;-)
Smoczek to taki mały przyjaciel Stasia, oczywiście zdarza sie, że sie gniewa na swojego przyjacielka - no może też na mamusię jak go próbuje do niektórych rzeczy "zmusić" ;-)
Ja nie wiem jak Wy dajecie rade przeczytać wszystkie posty na tym forum.... ;-o mój Stas grzeczny, ale ja ledwo co zawsze ostatnich 3-4 strony czytam... nie dałabym rady wszystkiego... ;-)
Tęsknię za smakiem czosneczku ;-) i chyba dziś spróbuje trochę zjeść... zobaczę czy Stasiu lubi ... w ciazy duzo jadłam, wiec powinien byc z grubsza przyzwyczajony
Co do słodyczy...
Codziennie wcinam ciastka Digestive (kocham je) i pokochałam ostatnio ciasto piaskowe o smaku waniliowym z Biedronki.... mniam - oba nie maja mleka ;-)