Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzisiaj sobie zrobil w nosidelku i mial zamiar smacznie zasnac jak gdyby nigdy nic
Dobrze, ze baaardzo wyraznie slychac i czuc (i widac tez prawie za kazdym razem, jak sie z pieluchy wyleje
), bo by z ta kupa tak w tym pampersie siedzial do nastepnego karmienia

Zestaw ćwiczonek na godzinkę dziennie i ma byc poprawa - za dwa tygodnie do kontroli
dzielnie ćwiczymy przy każdej zmianie pieluchy i jak sie budzi i zmieniliśmy sposób noszenia na lepszy dla niej - na razie jest lekki bunt! my i tak póki co nie szczpimy więc rehabilitantka mówi, że neurolog na razie nie potrzebny, to sobie na spokojnie ćwiczymy i czekamy na efekty.

a rozwarcie mialam od 25tc. także dla mnie donoszenie Miśki to cud...
Z Natkiem ciąża przepisowa do 24 tyg a potem to już w ciągu 7 dni się wszystko zawaliło i jak się skończyło to wiecie... :-(kurde teraz to mnie wystraszyłaś moja też jeszcze nie blokuje główki i też śpi z rozłożonymi rączkami i też ma kciuki schowane jak figa z makiem i też woli prawą stronę :-( co to za ćwiczonka?Byłyśmy w końcu u rehabilitantki i jednak moja Miśka ma lekka asymetrię - nie ciągnie główki jak się ją łapie za rączki i kciuki ma schowane w łapkach + łapki lubi rozkładać jak "na krzyżu" a już nie powinna, no i bardziej lubi prawą stronę, nie układa sie w C, tylko ta głowka i rączki - ale to i tak jest lekka asymetriaZestaw ćwiczonek na godzinkę dziennie i ma byc poprawa - za dwa tygodnie do kontroli
![]()