Malwina18
Szczesliwa mamcia
kurde teraz to mnie wystraszyłaś moja też jeszcze nie blokuje główki i też śpi z rozłożonymi rączkami i też ma kciuki schowane jak figa z makiem i też woli prawą stronę :-( co to za ćwiczonka?
U mnie to samo!!! nawet sie jeszcze nie przewraca. Czy mam sie martic?

rozbudziła się tylko, jak ją do wyjścia szykowałam ... nie mam sumienia, ale chyba ją będę musiała obudzić, bo potem do północy nam nie uśnie
już nie mówiąc o tym, że zaraz mi cycek pęknie, a muszę się pilnować, bo wczoraj znowu jeden zaczął boleć i od razu 37.6 ... ale na szczęście jeden paracetamol wystarczył
) i stwierdziła, że ruchomość jest identyczna w obie strony, tylko mamy pilnować przy noszeniu i układaniu do spania, żeby główka była raz w jedną, raz w drugą stronę ... żadnych innych ćwiczeń nie mamy
Gdzie dokładnie te Panie przyjmują, jaki jest orientacyjny koszt wizyty, ile trwa? Sorki za upierdliwość :-)
Najgorzej bolało wkłucie znieczulenia i potem pierwsze 3 godziny jak znieczulenie puściło.Ale wzięłam APAP Extra i jakoś się trzymam
to nie da rady. Powinnam zażywać antybiotyk bezpieczniej by się goiłoale jak się dowiedział że karmię piersią to powiedział że muszę wytrzymać z bólem i faszerować się paracetamolem
a ból niesamowity.Ciekawa jestem nocy..