Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eee to u mnie to menopauza;-) bo ciąża nie chyba że coś pyli i z wiatrem mnie zapyliłoGoska, to albo menopauza albo ciaza!![]()

i gada do zawieszonych rybek.
psycholog nic nie moze bez diagnozy ,a testy dopiero 1 kwietnia
uwazam tez ,ze Oskarowi od poczatku przypieli etykietke tego zlego,i cokolwiek sie wydarzy to podejrzenia na niego padaja a ipani jest chyba troszke nadgorliwa w swoich osadach.Nie wierze ,ze na 26 dzieci w klasie tylko on jeden tak cuduje,mysle ,ze moze dzieciaki mu dokuczaja czy co:-(noz cholera jak nie kijem to cie pałą:-(z kazdej strony cos ,nosz dosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc mam juz

a i dawno Ci chciałam powiedzieć podoba mi się jak nazywasz swojgeo męża, tyle w tym czułości;-)

Ja zrezygnowałabym z pajacyka, zamiast bluzeczka, w Polsce już przecież ciepło, no i kocyk żeby okryć w razie czego;-)Witam porannie:-)
U nas pakowania ciag dalszy i mam dylemat jak ubrac Olusia na podroz?Planuje body, cienkiego pajacyka, ogrodniczki,skarpetki, sweterek i kurtke myslicie ze bedzie ok?
Milego dzionka

Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam...
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy...
Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże...![]()
Moje dziecie dostało wczoraj hustawke z fischer price i sie buja,a jaka radocha przy tymi gada do zawieszonych rybek.
Mi tez kop na rozped potrzebny
Mój dziad dzisiaj znów mial romowe z wychowawczynia w szkole,Oskar zachowuje sie ponizej jakiejkolwiek krytyki,chyba skonczy sie na zmianie szkoły niestetypsycholog nic nie moze bez diagnozy ,a testy dopiero 1 kwietnia
uwazam tez ,ze Oskarowi od poczatku przypieli etykietke tego zlego,i cokolwiek sie wydarzy to podejrzenia na niego padaja a ipani jest chyba troszke nadgorliwa w swoich osadach.Nie wierze ,ze na 26 dzieci w klasie tylko on jeden tak cuduje,mysle ,ze moze dzieciaki mu dokuczaja czy co:-(noz cholera jak nie kijem to cie pałą:-(z kazdej strony cos ,nosz dosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc mam juz
![]()

ale ta mata do tańczenia fajna - myślicie, że dla 11latki też by mogła być? Moja bratanica lubi tańczyć, więc bym jej kupiła na urodzinki czy jakąś okazję![]()
Ani hu hu
Nawet brzucho nie boli