reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam serdecznie! U nas też pomylone wszystko przez zmianę czasu- spaliśmy dłużej wszyscy. Tymek teraz znów śpi.
Powodzenia na chrztach dzisiejszych... ja też czekam na relację bo my równo za tydzień. ;-)
Dorciaa - szpaga w wyskoku to tylko moje zdolne, młode uczennice, ja nawet bez wysoku nie zrobię :-D więc się nie stresuj :tak:
Pumpkin, Jola... spokojnego lotu do Polski... będzie dobrze, maluchy wiedzą, że do ojczyzny lecą :-D - choć w ich wypadku ojczyzna to już nie będzie to znaczyć co nam.
bibik - ale głodomorek, super - jak ja lubię jak maluch je. Wczoraj oglądałam kaszkę od 4 miesiąca jakaś zbożową Nestle nie pamiętam dokładnie i mnie korciło już... wiem, że mam dużo czasu ale jakoś tak już marzę o jedzonku łyzeczką. Sama jak jem coś i Tymek się patrzy to jakoś aż mi w gardle staje :-praz byłam bliska dać mu polizać serka .. ale mąż mnie powstrzymał :-D
agagsm i nadineczka - jakie duże panny już macie... i zdrówka dla Polci życzę. aga- na pewno pięknie Misia opowiada. Tymuś też wczoraj opowiadał non stop tacie jak wrócił z pracy a ten się go wypytywał dlaczego nie był na spacerku - a lało. Śmialiśmy się, że Tymek żali się i opowiada na złą pogodę. No zjeść już teraz te nasze szkraby można.

reklama
aga, nadineczka wszystkiego naj dla waszych dzieci - 3 miesiące kończą ! ahhh jak ten czas szybko ucieka ani się nie obejżymy a nasze szkraby beda juz biegały i wszystko z szafek ściagały :-)

ja dzisiaj też już od rana ćwiczyłam - drugi dzień aw 6 - a jak mnie brzucho boli maaatulu jedyna ! dawno takich zakwasiorów nie miałam ! ja nie wiem jak ja potem zrobie 3 serie po 24 powtórzeń - chyba oszaleli :-D

Nadineczka może jakiś skoczek Twoja Mała ma ? spokojnie na pewno minie - głowa do góry :-)

lece troszkę sie poobijać - M dzisiaj ma wolne więc Amelcia jest dla tatusia dzisiaj hihihi a ja musze dokończyc postepy pracy bo jutro mam prezentacje :) ale już mi zostało mniej niż więcej także nie jest źle :-)

powodzenia Dziewczyny na chrztach ! niech dzieciątka grzeczne będą :-)
Co do cwiczen to ja juz 5 dzien i powiem Ci , ze po cwiczeniu cala ,mokra jestem i tez sie zastanawiam co bedzie pozniej.

Modle sie za malego Bruna , dlaczego anilki musza tak cierpiec?

Wszyskie co dzis chrzcza , aby dzieciatka byly grzeczne.
Ja po nawet spokojnej noce Mia zjadla o 4 i do tej poory spi .
Nicol natomiast znalazla pudelko z mlekiem Mii i wszystko wysypala na podloge nie omieszkala tez zjesc.

Witajcie babeczki:-) Moja mała przespała w nocy osiem godzin pod rząd:szok::-) To się wyspałam że hej.
Andzia może spórbuj zmienić mleko. Moja mała strasznie się prężyła, kupkowe problemy też były a odkąd zjada Bebilon Pepti kupki są bez problemów prawie codziennie i się skończyły prężenia i stęklania:tak:
Martadu moja maleńka też waży sporo równe 7kg i plery mam wiadomo gdzie:tak::-) Myśłałam że to normalna waga?:confused: Tym bardziej że moja wcale nie jest pulpecikowata. Za wyjątkiem bużki:tak:
Miłęgo dnia kobitki:-)

Witam niedzielnie!

Wpadam na chwilkę. Nie byłam tu od czwartku, bo mały jest przeziębiony (katar, kaszel) poza tym mój M. jest w domu i komp zajęty.
Nie mogę czytać karmiąc bo Małemu nosek się zatyka i płacze. Rozregulowały się nam też pory karmienia i spania, bo muszę wybudzać Maksia o 23 na podanie lekarstwa.
Nadrobię jutro :-)

Teraz idziemy ze starszą Córką i siostrzenicą do kościoła i trzeba palmę kupić :tak:

Miłej niedzieli Stycznióweczki :-)

Witajcie dziewczyny!!!

pogoda niestety nie dpisuje, ale jakos trzeba niedziele spedzic dlatego tez wybralismy sie na rajd samochodowy( my z mzem tez starowalismy , no ale teraz maz nie ma pilota ,bo Zuzia musze sie zajmowac:-) No i musze sie pochwalic ze zawsze z pucharami do domuj wracalismy:-)

Wszystkim zycze udanego dnia a dziewczynom udanych chrzcin:-)

Sorki za bledy ale pisze w samochodzie i laptop mi co chwile skacze:-D

Witam dzieczynki
Wpadlam sie pozegnac bo przez kolejne dw tygodnie racej sie nie pojawie:sorry2: no chyba ze gdzies neta dopadne. Puki co zdrowka dla was i maluszkow i trzymajcie kciukasy za nasza podroz:tak:

Andzia może spórbuj zmienić mleko. Moja mała strasznie się prężyła, kupkowe problemy też były a odkąd zjada Bebilon Pepti kupki są bez problemów prawie codziennie i się skończyły prężenia i stęklania:tak:
[-)

no właśnie drugi dzień jesteśmy na nutrimigenie i bardzo powoli ale widze, że coś się już rusza, ale zanim wszystko wróci do normy i przyzwyczai się do nowego mleczka to jeszcze jakis czas pewnie minie.
Poza tym mam straszne wyrzuty sumienia, że nie potrafiłam małego nauczyć jeść z cyca i musi przeze mnie się tak męczyć. Co ja już nie robiłam, żeby zwiększyć laktacje, ale to wszystko jeszcze mało dla głodomorka.Ściągam teraz jakieś 400 gram na dobe, a reszte dostaje modyfikowanego.

Agagsm energia nie rozpiera ale mam w sypialni całą ściane w lustrach i kurna nic się nie ukryje:sorry2:
a dzisiaj Jaś sprawił prezent mamusi poszedł spaćo 20:40, karmienie ok 2 , potem o 6 i sam się sobą zajął a nawet przysnął gdzieś do 8 chyba:D zaczynam wierzyć ze niedługo też wam napiszę że moje dziecko calusieńką noc przespało:D
mamy butelkowe a wam to już się zdarzyło? bo na cycku to wiem że tak a na butli?
Tysiolek kurna zmotywowałaś mnie idę dziś wydrukować zestaw...o ile tuszu wystarczy bo na wykończeniu:D

a gdzie jest Ivi?

Jola24 powodzenia i udanego pobytu w pl!

byliśmy z Jasiem w centrum handlowym krótko ale fajnie - spał:p

bibik[/B] - ale głodomorek, super - jak ja lubię jak maluch je. Wczoraj oglądałam kaszkę od 4 miesiąca jakaś zbożową Nestle nie pamiętam dokładnie i mnie korciło już... wiem, że mam dużo czasu ale jakoś tak już marzę o jedzonku łyzeczką. Sama jak jem coś i Tymek się patrzy to jakoś aż mi w gardle staje :-praz byłam bliska dać mu polizać serka .. ale mąż mnie powstrzymał :-D

ja tez juz nie moge wytrzymac, tez ogladam sloiczki marchewka,jabluszko OD 4 mies wiec teoretycznie zostalo nam kilka dni.a i pediatra powiedziala ze po skonczonym 3 mies moge podac jabluszko...1 kwietnia idziemy na szczepienie to skonsultuje jeszcze ta kwestie z inna pediatrą,jesli potwierdzi to już niedługo użyjemy pierwszy raz łyżeczki;-) nie mogę sie doczekac jej minki!!;-)

reklama
Mój pierworodny też w pamiątkowej książce w której wpisywalam wszystko tez mam wpis - 3 mies - jem łyżeczką jabłuszko. Te tabele żywieniowe to co parę lat zmieniają a ludzie jakoś żyją :tak:

Nie widać ivi i Klary parę dni... ciekawe co u nich...

Do góry