Witam
A mi się udało przestawić małego 19:30 -20:00 zasypia na noc i nadal sobie śpi choć dziś córa wstała 6:30 i mam chrześniaka 6 latka jeszcze na wakacjach 3 dniowych

wiec już sa krzyki a mały się kręci bo mu spać nie dają
ale za to jak mały ładnie zasypia tak córa dłużej siedzi bo ciągle ktoś jest przedwczoraj mój kuzyn wczoraj moja siorka przywiozła syna więc ciężko ją położyć o 20:00
Kacha ja tobie współczuję z tym że nie śpisz ......a jakbyś teraz w ciąży jeszcze była to się wykończysz

podziwiam Cię że mimo ciężkich nocek 3 dzieciątko tak szybko Ci się marzy
Kaja a ty Tymka już do kieliszka przyzwyczajasz oj nie ładnie ;-)i gratulację dla dziewczyn i jedne i drugie sie spisały choć nie zawsze się wygrywa ale rozumiem że dziewczyny nie zadowolone
Pasibrzuch mnie też to nie dziwi w naszym kraju co by nie ukradli
Czechow jakbym ja zostawiała wózek też pewnie nie jedno by zrobili
ciągle na nas coś donoszą berety a my nic nie robimy nie wiem czy oni nie mają co robić ? ostatnio dozorczyni do nas że mu śmieci oknem rzucamy

a to starsza babka nad nami no ale na młodych musi być bo gdzie starsi ludzie .... raz wywaliła opakowania po delicjach jak mój był w oknie to poszedł to podnieść i jej pod drzwiami położył a ta aż wyszła na dwór i nie wiedziała o co chodzi że jej śmieci wróciły

albo że drzwi zostawiamy otwarte no ale kurka jak same ćmiki walą na klatce to smród wywietrzyć należy a nie żeby mi śmierdziało jak z dzieciakami wychodzę ....nieraz nie zdążę zejść po zakupy do auta drugi raz a drzwi zamknięte od klatki bo już za długo otwarte ale jak dzwonią ulotkarze to każdy im otwiera wiec jak ktoś będzie chciał wejść to i tak wejdzie
Klara no to super prezencik masz dla małego

ja tez chciałam jakieś grzechotki kupić może jeszcze się wyrobię by jechać bo nie mam kiedy
Patrysia super że Bartuś w domku
na więcej nie odpiszę idę pilnować dzieciaki bo za duży hałas w pokoju