małgorzatkaa
mamusia Nikusi
Witam!
Wreszcie kończą się już święta bo normalnie mam dość tylko jem i jem,a potem wyrzuty sumienia:-),ale od jutra zero słodyczy bo przez nie to tylko waga w górę idzie
.W 23 tygodniu ciąży okazało się,że mam cukrzycę ciążową i byłam na diecie na szczęście obeszło sie bez insuliny.Przed ciążą ważyłam 62kg,a tydzień po porodzie 56kg
no ale cukrzyca przeszła zaczęłam wcinać słodycze i już 2 kg w górę
,dlatego od jutra koniec!Dziewczyny mam pytanie czy jest to możliwe,że mam niewystarczającą ilość mleka i moja mała dlatego tak często w nocy je(co 2godz.) i ssie ok 5 minut nigdy nie dłużej a w dzień nawet co 1,5godz.?
agbar-ja smarowałam linomag i było ok
Świętujcie dalej tylko sie nie przejedzcie tak jak ja
Wreszcie kończą się już święta bo normalnie mam dość tylko jem i jem,a potem wyrzuty sumienia:-),ale od jutra zero słodyczy bo przez nie to tylko waga w górę idzie
.W 23 tygodniu ciąży okazało się,że mam cukrzycę ciążową i byłam na diecie na szczęście obeszło sie bez insuliny.Przed ciążą ważyłam 62kg,a tydzień po porodzie 56kg
no ale cukrzyca przeszła zaczęłam wcinać słodycze i już 2 kg w górę
,dlatego od jutra koniec!Dziewczyny mam pytanie czy jest to możliwe,że mam niewystarczającą ilość mleka i moja mała dlatego tak często w nocy je(co 2godz.) i ssie ok 5 minut nigdy nie dłużej a w dzień nawet co 1,5godz.?agbar-ja smarowałam linomag i było ok

Świętujcie dalej tylko sie nie przejedzcie tak jak ja