reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzień dobry!! :)

Czechow krem do rąk jest kremem uniwersalnym!! Uśmiałam się!! :D:D:D

Dorcia, Agniecha83 posyłam całe wiadro szyszek! Yyyy - wiadra nie mam!! Ale mam dwie!! :)

Agniecha83 ja bym następnym razem nie jechała do jego rodziców na święta w takim razie!! No po prostu brak słów!!

Chociaż... Święta - czas dobroci... ;)
A ja powiedziałam, że do teściów nie pojadę i nie pojechaliśmy!! Chociaż Sławek mimo, że 2 tygodnie temu powiedział ok, to w sobotę próbował przekonać, żeby jechać! No, ale u nas sytuacja jest jaka jest...
Powiedziałam Sławkowi, zeby powiedział rodzicom, żeby przyjechali do nas... I co?! Nawet nie zadzwonili!! ;/

Nooo!! A w piątek Sławek 27 minut rozmawiał z ojcem, który go przepraszał za wszystkie zło jakie nam wyrządził!! A na święta nawet wesołych świąt nie powiedzieli!!
Tak więc wczorajszy dzień spędzilismy w domku :) była rodzinka u nas :) usłyszałam komplementy na temat moich cycuchów (ale śliczne, boskie, super są) i mleko pociekło!! HAHA :)
Tylko kurka Adaś ryczy jak go do cyca przystawiam :( nie chce go ;( mam nadzieję, że się jednak przekona!! :)

A Adaś jakiś marudny :( Ktoś mi dzieciaczka podmienił :(
Mam nadzieję, ze szybko mu to minie!!

Aaaa i miałam się jeszcze powiedzieć, że my dziś sami, bo Sławek pracuje, mama pojechała z bratem gdzieś tam, a my w domku zostaliśmy, bo Adaś taki maruda, jakiś niewyraźny... Lepiej, żeby w domku posiedział :)

O godzinie 16 w końcu rozpoczyna się sezon żużlowy 2010!! Mam nadzieję, że będzie mi dane obejrzeć pierwszy mecz!! ;D;D;D

No nic Kochane!!
Mokrego dyngusa!! :):*

----------------------------------------
Pasibrzuch!! Kiedys pytałaś o muzykę dla dzieci!!
My kupiliśmy dwie płyty
dzieciece przeboje 1 i 2
a później wszystkie piosenki z płyty znaleźliśmy i wiele wiele więcej ;D
http://chomikuj.pl/rybcia1503/Dla+d...senki+dla+dzieci/Muzyka+dla+smyka+-+Mini-mini
można sciągnąć :) ja wysłałam smsa za 3,66 zł chyba i wszystko co się da ściągnęłam ;D

Więc dziewczyny nie kupujcie tylko ściągajcie!! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
huhuhu ale tu puściuteńko - widać wszyscy świętują dzisiaj na całego :-)
my z M dzisiaj zostajemy (chyba) w domku cały dzień - takie bynajmniej mamy postanowienie zeby odpocząc i nigdzie nie jeździć po gościach ale co z tego wyjdzie to się okaże :)
ja włansie odpoczywam a M w sypialni usypia Amelciaka :-)
dopiero 13 godzina a ja już najedzona jestem że hej! głownie słodkim się opycham bo po za świętam nie jadam słodkiegow iec musze zapasy narpobić - a po świętach ostro sie biore za odchudzanie bo do ślubu równy miesiączek zostanie :-)

Witam swiatecznie:-)

Tysiolek to jestesmy dwie ,ja od jutra zaczynam diete kapusciana:dry:po pierwszej ciazy schudłam na niej duzo, a teraz bym chciała 5 kilosow,mam nadzieje,ze wytrzymam:-)

Aga ja jestem nazarta na zapas bo od jutra kuniec z zarciem,wiosna juz a opona na brzuchu:-p

Mój Olinek wczoraj u tesciowej dostsał takiej mega kolki ,ze musielismy sie ewakuowac do domciu szykbo,jeszcze nigdy tak załosnie nie płakał,miałam ochote razem z nim płakac:tak:

Dzisiaj wpadnie siosta mojego dziadygi to sobie posiedzimy:tak:

A tak wogóle to gdzie jest Karoli????????????????????????

Kaja mam nadzieje ,ze uroczystosc sie udała:tak:

Melduje sie:-)
U nas Święta spokojne, nie narobiłam sie za bardzo, tylko wczorajszy obiad. Jak mały wstanie to idziemy do szwagierki dalej świętować:tak: Niestety za dużo jem:no:

Świętowanie w pełni, bo na BB puściutko....

Do mnie za chwilę przychodzi kuzynka z 4 swoich pociech plus moja córka i siostrzenica to razem będzie 6 i Maksiu. Mam nadzieję, że dzieciaczki domku mi nie rozniosą ha, ha, ha.................

Tak na marginesie to tęsknię za większą produkcją na BB.

Sylwia100 - Karoli miała wyjechać na tydzień do teściów i jest bez dostępu do neta.

Witam:-)
My dzis sie byczymy.Bylismy na dluuuuuuugim spacerze,teraz panowie padli i spia a ja nadrabiam.
Poradzcie kochane czym i czy w ogole posmarowac suche,popekane miejsca wokol ust ?Nie moich hihi;-)Alex tak mocno zasysa wargi,ze dokola ma czerwone,suche i popekane...Na razie smaruje Oilatum ale jakos nie widze poprawy...Moze jakis inny sposob?A tak sie cieszylam,ze dziecko nowe wygibasy usteczkami czyni....a teraz bym wolala zeby nie odkryl tych mozliwosci hihi;-)

Jakie tu dzis pustki widac wszystkie swietuja , ale juz jutro ruszy produkcja(taka mam nadzieje)
Dziwczyny co mam zrobic z A6W bo nie iwem czy cwiczyc dalej jak wczoraj odposcilam czy zaczynac od poczatku.????

Witam:-)
My dzis sie byczymy.Bylismy na dluuuuuuugim spacerze,teraz panowie padli i spia a ja nadrabiam.
Poradzcie kochane czym i czy w ogole posmarowac suche,popekane miejsca wokol ust ?Nie moich hihi;-)Alex tak mocno zasysa wargi,ze dokola ma czerwone,suche i popekane...Na razie smaruje Oilatum ale jakos nie widze poprawy...Moze jakis inny sposob?A tak sie cieszylam,ze dziecko nowe wygibasy usteczkami czyni....a teraz bym wolala zeby nie odkryl tych mozliwosci hihi;-)

a ja tak myślę o linomagu ale kurcze tak czy inaczej to będzie go zjadał więc nie wiem jaką maść mogą dzieci "jeść".

tak pusto to jeszcze tu nie było!!!!!!

NIE OBŻERAĆ SIĘ TAM!!!
WYJMOWAĆ TO CIASTO Z UST GDZIE ĆWICZENIA???

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry