Lariss
Fanka BB :)
Dzień dobry!! 
Czechow krem do rąk jest kremem uniwersalnym!! Uśmiałam się!!

Dorcia, Agniecha83 posyłam całe wiadro szyszek! Yyyy - wiadra nie mam!! Ale mam dwie!!

Agniecha83 ja bym następnym razem nie jechała do jego rodziców na święta w takim razie!! No po prostu brak słów!!
Chociaż... Święta - czas dobroci...
A ja powiedziałam, że do teściów nie pojadę i nie pojechaliśmy!! Chociaż Sławek mimo, że 2 tygodnie temu powiedział ok, to w sobotę próbował przekonać, żeby jechać! No, ale u nas sytuacja jest jaka jest...
Powiedziałam Sławkowi, zeby powiedział rodzicom, żeby przyjechali do nas... I co?! Nawet nie zadzwonili!! ;/
Nooo!! A w piątek Sławek 27 minut rozmawiał z ojcem, który go przepraszał za wszystkie zło jakie nam wyrządził!! A na święta nawet wesołych świąt nie powiedzieli!!
Tak więc wczorajszy dzień spędzilismy w domku
była rodzinka u nas
usłyszałam komplementy na temat moich cycuchów (ale śliczne, boskie, super są) i mleko pociekło!! HAHA 
Tylko kurka Adaś ryczy jak go do cyca przystawiam
nie chce go ;( mam nadzieję, że się jednak przekona!! 
A Adaś jakiś marudny
Ktoś mi dzieciaczka podmienił
Mam nadzieję, ze szybko mu to minie!!
Aaaa i miałam się jeszcze powiedzieć, że my dziś sami, bo Sławek pracuje, mama pojechała z bratem gdzieś tam, a my w domku zostaliśmy, bo Adaś taki maruda, jakiś niewyraźny... Lepiej, żeby w domku posiedział
O godzinie 16 w końcu rozpoczyna się sezon żużlowy 2010!! Mam nadzieję, że będzie mi dane obejrzeć pierwszy mecz!! ;D;D;D
No nic Kochane!!
Mokrego dyngusa!!
:*
----------------------------------------
Pasibrzuch!! Kiedys pytałaś o muzykę dla dzieci!!
My kupiliśmy dwie płyty
dzieciece przeboje 1 i 2
a później wszystkie piosenki z płyty znaleźliśmy i wiele wiele więcej ;D
http://chomikuj.pl/rybcia1503/Dla+d...senki+dla+dzieci/Muzyka+dla+smyka+-+Mini-mini
można sciągnąć
ja wysłałam smsa za 3,66 zł chyba i wszystko co się da ściągnęłam ;D
Więc dziewczyny nie kupujcie tylko ściągajcie!!
Czechow krem do rąk jest kremem uniwersalnym!! Uśmiałam się!!
Dorcia, Agniecha83 posyłam całe wiadro szyszek! Yyyy - wiadra nie mam!! Ale mam dwie!!

Agniecha83 ja bym następnym razem nie jechała do jego rodziców na święta w takim razie!! No po prostu brak słów!!
Chociaż... Święta - czas dobroci...
A ja powiedziałam, że do teściów nie pojadę i nie pojechaliśmy!! Chociaż Sławek mimo, że 2 tygodnie temu powiedział ok, to w sobotę próbował przekonać, żeby jechać! No, ale u nas sytuacja jest jaka jest...
Powiedziałam Sławkowi, zeby powiedział rodzicom, żeby przyjechali do nas... I co?! Nawet nie zadzwonili!! ;/
Nooo!! A w piątek Sławek 27 minut rozmawiał z ojcem, który go przepraszał za wszystkie zło jakie nam wyrządził!! A na święta nawet wesołych świąt nie powiedzieli!!
Tak więc wczorajszy dzień spędzilismy w domku
Tylko kurka Adaś ryczy jak go do cyca przystawiam
A Adaś jakiś marudny
Mam nadzieję, ze szybko mu to minie!!
Aaaa i miałam się jeszcze powiedzieć, że my dziś sami, bo Sławek pracuje, mama pojechała z bratem gdzieś tam, a my w domku zostaliśmy, bo Adaś taki maruda, jakiś niewyraźny... Lepiej, żeby w domku posiedział
O godzinie 16 w końcu rozpoczyna się sezon żużlowy 2010!! Mam nadzieję, że będzie mi dane obejrzeć pierwszy mecz!! ;D;D;D
No nic Kochane!!
Mokrego dyngusa!!
----------------------------------------
Pasibrzuch!! Kiedys pytałaś o muzykę dla dzieci!!
My kupiliśmy dwie płyty
dzieciece przeboje 1 i 2
a później wszystkie piosenki z płyty znaleźliśmy i wiele wiele więcej ;D
http://chomikuj.pl/rybcia1503/Dla+d...senki+dla+dzieci/Muzyka+dla+smyka+-+Mini-mini
można sciągnąć
Więc dziewczyny nie kupujcie tylko ściągajcie!!
Ostatnia edycja:
po pierwszej ciazy schudłam na niej duzo, a teraz bym chciała 5 kilosow,mam nadzieje,ze wytrzymam:-)