reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam z kawką, dziś na luzie już po wszystkim :tak:
Marianna nasza uroczystość rozpoczynała się o 16.00, byla kawa, tort, ciasto. Pogoda nam dopisała więc Tymuś troszkę na zewnątrz z babcią. Poniewaz każdy go witał i gadał do niego to koło 17.00 miał kryzys ale przeszło. My mieliśmy chrzest w małym dworku i spokojnie miałam zaciszny kącik dla siebie na piętrze, osobny pokój z którego wowczas skorzystałam. Później karmiłam na parterze ale w innym pokoju już nie odosobnionym ale nie chciało mi siędo góry a poza tym nie czułam skrępowania bo robiłam to w kąciku - nawet jak ktoś szedł to było ok. Dzieciaki się przyglądały ale ,.... no dla nich to coś ciekawego.:tak: W kościele o 18.30, Tymek spał wiekszość mszy, w czasie chrztu też. Na koniec obudził się i śpiewał w głos z wszystkimi - to było super. Na wieczornej mszy nie było tłumów, kameralnie, pięknie po prostu.
Po kościele kolacja - goście rozeszli się do domu o 22.30.
Ogólnie jestem zachwycona uroczystością i przyjęciem. Choć wydawało mi się, że dwa placki są mdłe, tort za zimny (był lekko zmrożony) a mięso za wielkie kawały i 3 gatunki w panierce a prosiłam bez - nie znosze takiej panierki. Jedna sałatka za grubo pokorjona (nie lubię) ta tradycjna polska i z groszkiem i ziemniakami - nie robię tak w domu. Nie lubię ziemniaków w sałatce bo zamula tylko; a groszek nie pasuje.. No ale rodzina mnie sprowadziła na ziemie, że było wspaniale i wszystko dobre i mam nie przesadzać. No to odpuściłam. :tak:Obsługa wspaniała, humory dobre. Naprawdę udało się.
Zaraz wstawię fotki na zamkniętym.

edit... agniecha - faktycznie, ale super nam wyszło

Hello

Nareszcie koniec świąt, spokój, cisza..... super! :tak:

Moje Dziecko zamieniło się w śpiocha spała bez przerwy od 21 do 6 zjadła i dalej śpi:szok:

Kaja super, że wszystko się udało, rodzina ma rację nie ma co się przejmować szczegółami na pewno wszystkim smakowało :tak:
Kurcze no następna wrzuca fotki na zamknięty :wściekła/y: ja też chce zobaczyć.

Witam sie z rana:tak:

Miałam isc na szczepienie z Olinkiem,ale Oskar ma katar i troszke sie boje.No nic pójde z nim do dzieci zdrowych i zobacze co pediatra powie:tak:Dodzwonic sie do przychodni to jakas masakra:wściekła/y:

Od dzis zaczynam dietke,zobaczymy czy wytrzymam cały tydzien:baffled:

Pozatym mam mega lenia :sorry2:
Kaja gdzie ty masz te nadprogramowe kilogramy ?bo na zdjeciach to jestes lasencja ,ze szok:tak:

Witajcie po świętach!!!!!

C. już miał dość wyjazdów i skaczących nad nim ludzi...jak się wieczorem rozpłakał to uspokoić go nie mogłam, flacha z mlekiem przyspieszona, której do końca nie zjadł pomogła chwilowo zażegnać kryzys.....

Kaja, ja myślę że na bank wszystko było super, foty super, uśmiechy urocze - gratulacje!

Agniecha - również gratuluję!!!

Sylwia- a po co Tobie kobieto dieta? Ty normalnie mega laska jesteś!!!!!!!!!!!! Szczuplizna, ja tam nie wiem co Ty chcesz zgubić?

Pozdr. Miłego dnia, mykam Syn się obudził!

Witam porannie , przy kawie.Odrazu widac , ze po swietach i prodikcja ruszyla.
Kaja -zdiecia super a ty niezla laska jakie kg ty chcesz zrzucic. Ciesze sie , ze pogoda dopisala i Tymek byl taki grzeczny.
Kammma-moja MIa to od urodzenia taki spioch ,dzisiaj przeszla samom siebie poszla spac o 20 spala do 4.30 zjadla zasnela obudzila sie o 9 zjadla i nadal spi.
Dzis piekna pogoda a wiec po poludniu spacer.

WITAM PO ŚWIĘTACH:-)
Oj czasu malutko miałam aby wejść poklikać:baffled:ale teraz już luzik;-)ale akurat Alanek się obudził co poczytać nie daje rady:baffled:może się uda później;-)

ja się dodzwoniłam do przychodni i idę z małym na 11 bo coraz mocniej kaszle, martwię się o niego.
A sama tez ze sobą dzisiaj idę ale na popołudnie na 15 bo kaszel coraz mocniejszy i co chwilę gorączka. Dobrze, że Mati nie gorączkuje.

reklama
Kaja - widzę, że jesteś mistrzynią organizacji! Super, że miałaś zaciszny kącik do karmienia, w takim dworku można czuć się komfortowo. :tak: Jaśli chodzi o sałatkę to mój M. uwielbia z groszkiem i myślę, że gościom smakowała.
Niestety nie mam dostępu do zamkniętego:-( :-(, ale wyobrażam sobie, że wyglądaliście super :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry