Kaja bardzo się cieszę, że imprezka się udała :-) Ślicznie wszyscy wyglądaliście
Beti mogę Ci z czystym sumieniem polecić ortopedę Czubaka. Zresztą sama zobacz opinie o nim:
prof. Jarosław Czubak, Bardzo Dobry ortopeda, Otwock - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
Naprawdę wielu dzieciakom już pomógł i obalił diagnozy pseudoortopedów. Tyle, że nie wiem gdzie teraz konkretnie przyjmuje, kiedyś przyjmował w Otwocku i na ul. Nugat w Warszawie, jeśli chcesz mogę na jutro zdobyć dla Ciebie aktualne namiary, bo moja koleżanka do niego regularnie chodzi ze swoim synkiem, który ma zespół Perthesa.
My idziemy jutro na pierwsze szczepienie, tzn. taki zamiar, żeby zaszczepić, ale piguły muszą mi wszystko wyjaśnić po co i dlaczego ta szczepionka, co się może stać jak nie zaszczepię itp, itd;-) Jak nie będą potrafiły konkretnie odpowiedzieć to podpiszę kwitek, że jestem zdrowa na umyślę i Młodej nie zaszczepię;-)
Co do rozszerzania diety to my przy Olisiu też mieliśmy zalecenie, żeby jak najszybciej rozszerzać, ale u nas była zupełnie inna sytuacja (no w przypadku Sylwii to podobna, tyle, że Sylwii Oliś jest już po operacji serduszka, a mój był przed), teraz mi się z rozszerzaniem diety nie spieszy. Na wszystko przyjdzie jeszcze czas. Jeszcze jej coś za bardzo podpasuje i będę musiała na mieście kombinować, a tak to wyciągnę cycka i obiadek gotowy ;-)

Olinek słodzinek już śpi, a Jessi się buja, ale już jest na wykończeniu ;-)

Stosunkowo udanej nocy Wam życzę