Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W niedzielę byliśmy na śniadaniu u dziadków M, razem 14 osób ;-) Emi leżała sobie na łóżku, a połowa z nich obsiadła łóżko dookoła i gadała do niej
chyba rośnie nam dusza towarzystwa, bo wszyscy byli w szoku, włącznie z nami, że taka gaduła z niej 
adresowaną do E.M.M (czyli żeby nie było, że do nas) i podpisaną P.nazwisko (nie wiem co to miało znaczyć, Państwo W. ???) i z całuskami dla Emi od dziadków. Czyli tematu męża mojej mamy ciąg dalszy. Co za niereformowalna baba z niej? Nie umie uszanować mojego zdania w ogóle! No nic, niech sobie gada dziadek, ja będę mówiła wujek, może w końcu temu, kogo to dotyczy zrobi się głupio. Szkoda tylko, że zafundujemy małej misz-masz, ale nie odpuszczę z tym.
ponoć zły pin...ciekawe, że od 5 lat mam ten sam
i znowu muszę drałować do banku. Szlag by ich trafił!

Wstydu nie masz. 

ale wszystko wróciło do normy:-)

ojej życze dużo sił i aby wszystko się unormowałoBlack ma problemy rodzinne, mieszkaniowe, itp...
ale z dziewczynkami wszystko ok, a to najwazniejsze![]()

mój robi rzadziej kupki nie to co Dominiś praktycznie po każdym karmieniuMój robi kupkę średnio raz na dwa dni ale za to porządnąRączki w buzi to jego ulubione zajęcie, czasami wkłada je tak głeboko że aż się dławi...
a co do piąstek wchłania je że az sie zakrztusi tak jak u ciebie
a nawet powiem ze dzieci na cycu śmiało tylko i wy łącznie do pół roczku na cycu(i też tak miałam przy Dominisiu z tym że do 5.5 miesiaca bo potem na sztuczne przeszedł i wtedy juz tam zaczełam dawać deserki)i teraz takze będe tylko na cycu jechała bo czym później wprowadzamy inne pokarmy(mówie o cycusiach)tym lepiej
zdrówka duuużoJa wczoraj byłam u lekarza ... Moja pani dr wróciła po 2 latach nieobecności!! Zmieniłam przychodnię, ale co pani Gosia, to pani Gosia i jak się dowiedziałam, że wróciła, to poszłam do niej
I dobrze zrobiłam!! Mam oskrzela zawalone!! Z tym, że to już jest przewlekłeastma oskrzelowa ;( stąd e moje duszności i ciągły kaszel, zle samopoczucie itd... Powiedziała, że po osłuchaniu i obejrzeniu gardła wnioskuje, że długo to się za mną ciągnie i pytała czy u lekarza nie byłam!! No to mówię jej, że byłam u lekarza, 3 razy na pogotowiu, raz pogotowie u mnie i byłam zdrowa!!
Pani doktor wysłała mnie na rtg klatki piersiowej, dała inhalator i antybiotyk![]()
Piersią kazała nie karmić!! Mleko poleciało w niedzielę i tylko w niedzielęAdaś cyca nie chce...
Pani doktor tłumaczyła mi wczoraj, żebym w końcu o sobie pomyślała, bo po co Adasiowi chora, kaszląca wiecznie matka!! No i wzięłam te leki i pierwszą noc od 3 miesięcy miałam bezkaszlową!! ;D
Zaraz idę na badania, mocz, morfologia, żelazo, cukier i hormonyznów będą kłóć ;(
no, ale trzeba
U nas piękne słoneczko
Mimo choroby spacerować mogę ;D ale powoli i się nie męczyćTak więc idę na badanka a później w swiat ;D
Miłego dnia!! :*

Dominiś to wogóle nie płakał dopiero jak był starszy bo widział igłę itp.
no i też widać do dzisiaj że jest mocny przy bólu(jak np. się uderzy to czsami wogóle nie zapłaczxe tylko szaleje dalej)
a Alanek to widać że delikatny chłopak z niego pomimo że kawał chłopaczka jest