reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Macy: ciekawa jestem jak robisz z tymi szczepieniami - na co najpierw i na co wogóle szczepisz? sama nie wiem do kiedy mam czekac i dumam nad tym i dumam:)
Labamba: a ty co wymyśliłas z tymi szczepieniami w koncu?
agniechak: alez ci zazdroszczę, że już to całe zamieszanie z chrzcinami za Tobą - u mnie jeszcze przed i tak czekam na ten cały bajzel z gośćmi - żeby tylko mała mi nic nie połapała jak tyle ludzi ją oglądac będzie...
Karoli: no super, że do nas wracasz i że synuś w końcu mamusi da poczytać BB:)

Ja juz posprzatalam i robilam z Nicole kotlety z kurczaka , Nicole panierowala nie wazne , ze cala kuchnia do mycia wyraz dziecka bezcenny.Zaraz bedziemy robily surowke.Mia jest aniolem zjadla popatrzyla sie posmiala i znow zasnela czasem zastanawiailam sie czy to normalmne tyle spac ale widocznie potrzebuje tego snu.

Macy: ciekawa jestem jak robisz z tymi szczepieniami - na co najpierw i na co wogóle szczepisz? sama nie wiem do kiedy mam czekac i dumam nad tym i dumam:)
Labamba: a ty co wymyśliłas z tymi szczepieniami w koncu?

ja was tu obserwuje :-D:-D:-D

Beti - super, że masz drugą konsultacje, wszystko będzie jasne a głupimi odzywkami lekarki się nie przejmuj

Jola i inne Dziewczyny podrzućcie coś więcej o tej diecie jakiś link co można jeść jak jeść bo też trzeba trochę sadła zgubić a nie mam zielonego pojęcia jak :sorry:

Marianna kurcze zazdroszczę takie chrztu u Nas nie ma szans... Super, że wszystko się udało i rodzinka zadowolona.

Pasibrzuch hmmm zabawki w 5 10 15 raczej nie, w naszych Białostockich nie ma, raczej smyk, fartlandia. Czasami nawet w hipermarketach można coś fajnego dorwać :tak:

Agbar no to myśl myśl kobieto :-D

Malwina skoro Mała daje się Wam tak we znaki to może szybciej te chrzciny. W moich stronach czyt. Podlasiu jest przesąd, że dzieci ochrzczone stają się spokojniejsze. U Moich znajomych się sprawdziło ich Julka była strasznie nie spokojna Marta musiała cały czas ją niańczyć nie miała apetytu i w ogóle było z Nią dużo problemów lekarze nie stwierdzili żadnych nieprawidłowości a po chrzcinach wszystko minęło jak ręką odjął kochane spokojne dziecko i ładnie je.

Dieta proteinowa - kompendium wiedzy prosze.

Czy wsze maluchy tez sie pluja po pas????

Aga, uwazaj, Wielki Brat patrzy :-D A tak powaznie. Jestesmy juz do tylu ze szczepieniami, jakies dwa miesiace, ale olac. ;-) Nie szczepie na zoltaczke, gruzlice, pneumokoki i meningokoki. Szczepie na DTaP/IPV/Hib, a wlasciwie bede, tylko jeszcze nie wiem kiedy. Moj syn chodzi do przedszkola i znosi tu rozne ciekawe rzeczy i tego sie nabardziej boje. Przeraza mnie fakt, ze tutaj w czwartym miesiacu zycia szczepia na DTaP/IPV/Hib, pneumokoki i meningo jednoczesnie! No szok normalnie. Synek szczepienia bardzo dobrze znosil. Potem przyjechalismy tutaj. Poszlam do piguly, a ta w niego wpakowala MMR i meningo na poczekaniu. Nawet go lekarz nie zbadal, a ja chyba wtedy jakies zacmienie umyslu mialam, ze jej tego w tylek nie wlozylam. :angry: I jeszcze jedno. Tutaj zoltaczki i gruzlicy nawet nie ma w kalendarzu szczepien dla mas. Jest dla zagrozonych - jesli matka ma zoltaczke albo ktos z rodziny, a z gruzlica podobnie.

Agniecha83 u mnie krwawienie trwało 2 tygodnie przy rozpoczęciu tabletek,na szczęście do tej pory nic nie ma.
Pasibrzuch u nas wręcz trzeba było trzymać dziecko na rękach,to trochę męczące ale da się przeżyć,poza tym można podać trochę chrzestnej albo męzowi
Malwina,jola24 pisała o wcześniejszych chrzcinach,może i ma rację.U nas mały był po kościele strasznie zaćmiony,teściowa robiła mu uroki,podobno je miał,a po nich jak ręką odjął.

reklama
Witam :-)

Co za dzień :eek: Leje jak z cebra, więc o spacerku możemy zapomnieć ...
po wczorajszych przygodach z wierceniem kabli nie ma śladu, zdjątka już powieszone ... ale żeby nie było za wesoło, to energetyka postanowiła wyłączyć na kilka godz prąd :wściekła/y: dobrze, że Zuzu na cycu, bo u nas wszystko jest na prąd i nawet nie miałabym jak mleczka zrobić :baffled:

Siedzimy sobie i oglądamy tvn24 ... wygląda na to, że weekend też przed TV się nam szykuje, bo z mała w te zapowiadane milionowe tłumy się pchać raczej nie będziemy ... z resztą muszę przyznać, że nie jestem przekonana do pogrzebu na Wawelu ... nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to głównie polityczna manifestacja ... właśnie czytali w tvn24 apel Wajdy o zmianę decyzji zamieszczony w Wyborczej ... i trudno się z nim nie zgodzić ... szkoda, że nawet w takiej chwili politycy nie potrafią podjąć decyzji jednoczących ludzi, a nie dzieląch :no:

oj,oj :szok: biegniemy zmieniać pampersa !!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry