Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam kobietki:-) wróciłam z badań, po południu będą wyniki :-) mam nadzieję, że dobre:-)
Ogólnie to złapałam dół...:--
-(

tylko raz co teraz czuje się dobrze ale wiem że to przez upał co dzisiaj w domku siedzimy 
Hej kobitki-mnie wzieła taka alergia,ze brak słów:-(W nocy jak okno otworzyłam to pózniej przez godzine sie dusiłam i kaszel nie chciał odpuscic,a nie chce narazie brac wziewek zeby dzidzi nie szkodzic.Siedze w domu przy zamknietym oknie i podziwiam słonce za oknem-jakbym je otworzyła to bym sie udusiła chyba.U mojego małego z takiejalergii zrobiła sie astma mam nadzieje ze mnie to nie czeka choc jestesmy na to samo uczuleni.Chyba jeszcze mnie czeka wizyta u alergologa![]()

nie martw się wszystko jest i będzie dobrze
jak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze 
za oknem +30 a ja w pracy siedzę, najlepsza pogoda aby polegiwać nad wodą. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje się na weekend bo chętnie wybrałabym się w beskid.
Tez jeszcze was męczą nudności? ja średnio co drugi dzień rano lub wieczorkiem ląduję nad kibelkiem :-( poza tym nie mam apetytu na nicjak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze
Nikki a jak twoje sedrucho reaguje na ciąże? ja chyba kontrolnie zajrzę do kardiologa chociażby ekg zrobić.
Pati.b przykro mi :-(
tzn chyba bo dalej nie mam wagi w domu...hehe chyba dziś sobie wreszcie kupię;-)za oknem +30 a ja w pracy siedzę, najlepsza pogoda aby polegiwać nad wodą. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje się na weekend bo chętnie wybrałabym się w beskid.
Tez jeszcze was męczą nudności? ja średnio co drugi dzień rano lub wieczorkiem ląduję nad kibelkiem :-( poza tym nie mam apetytu na nicjak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze
![]()