• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dziewczyny miłego spacerowania :tak:
ja wczoraj popołudniu szalałam na ogrodzie - w temp powyżej 26st czuję się najlpiej :-Da wieczorkiem - grill na tarasie ;-)

ania98765 - czemu dołek Cię chwycił? tulam mocno!!

witaj Nadineczko, ja dopiero dziś zauważyłam, że tak jak ja jesteś z Legnicy. Ale ze mnie gapa:-) ale lepiej późno niż wcale. Do którego gina chodzisz, bo ja do Jędrzejczyk-musiak.

Hej kobitki-mnie wzieła taka alergia,ze brak słów:-(W nocy jak okno otworzyłam to pózniej przez godzine sie dusiłam i kaszel nie chciał odpuscic,a nie chce narazie brac wziewek zeby dzidzi nie szkodzic.Siedze w domu przy zamknietym oknie i podziwiam słonce za oknem-jakbym je otworzyła to bym sie udusiła chyba.U mojego małego z takiejalergii zrobiła sie astma mam nadzieje ze mnie to nie czeka choc jestesmy na to samo uczuleni.Chyba jeszcze mnie czeka wizyta u alergologa:tak:

HELLO:-)
U mnie takze upał ale przez niego synek nie mógł spać i o 5 rano zrobił biegunke:sorry2:tylko raz co teraz czuje się dobrze ale wiem że to przez upał co dzisiaj w domku siedzimy :tak:

Hej kobitki-mnie wzieła taka alergia,ze brak słów:-(W nocy jak okno otworzyłam to pózniej przez godzine sie dusiłam i kaszel nie chciał odpuscic,a nie chce narazie brac wziewek zeby dzidzi nie szkodzic.Siedze w domu przy zamknietym oknie i podziwiam słonce za oknem-jakbym je otworzyła to bym sie udusiła chyba.U mojego małego z takiejalergii zrobiła sie astma mam nadzieje ze mnie to nie czeka choc jestesmy na to samo uczuleni.Chyba jeszcze mnie czeka wizyta u alergologa:tak:

ajenka współczuje:sorry2:

ANIA a czemu dołek boisz się o ciaże wyniki:confused:nie martw się wszystko jest i będzie dobrze:tak:

za oknem +30 a ja w pracy siedzę, najlepsza pogoda aby polegiwać nad wodą. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje się na weekend bo chętnie wybrałabym się w beskid.

Tez jeszcze was męczą nudności? ja średnio co drugi dzień rano lub wieczorkiem ląduję nad kibelkiem :-( poza tym nie mam apetytu na nic :no: jak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze :confused:

Nikki a jak twoje sedrucho reaguje na ciąże? ja chyba kontrolnie zajrzę do kardiologa chociażby ekg zrobić.

Pati.b przykro mi :-(

za oknem +30 a ja w pracy siedzę, najlepsza pogoda aby polegiwać nad wodą. Mam nadzieję że pogoda nie popsuje się na weekend bo chętnie wybrałabym się w beskid.

Tez jeszcze was męczą nudności? ja średnio co drugi dzień rano lub wieczorkiem ląduję nad kibelkiem :-( poza tym nie mam apetytu na nic :no: jak coś więcej zjem to robi mi się nie dobrze :confused:

Nikki a jak twoje sedrucho reaguje na ciąże? ja chyba kontrolnie zajrzę do kardiologa chociażby ekg zrobić.

Pati.b przykro mi :-(

ja tez siedze w pracy i wcale mi z tym nie jest dobrze a glupio isc na urlop bo dopiero ze zwolnienia wrocilam ;-), nudności tez mnie mecza mneij wiecej wlasnie co dwa dni (dzis jest jeden z tych dni co rano lądowałam w kibelku) ale apetyt mi dopisuje, mam różne zachcianki a kilogramów przybywa:tak: tzn chyba bo dalej nie mam wagi w domu...hehe chyba dziś sobie wreszcie kupię;-)

reklama

Mi przeszło około tydzień temu ;-) Ale w pierwszej ciąży się męczyłam do5 miesiąca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry