Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj ancymonek tez duzo spi, jak ma dwie godziny przerwy miedzy drzemkami to maxBeti-przykro mi z powodu bioderek , ale lepiej , ze wykryli teraz niz gdyby wada sie powiekrzyla .
KlaraM-ja sie z toba zgadzam kazda z nas jest przewrazliwiona jesli chodzi dziecko jeszcze jak to jej pierwsze ja sama mimo, ze Mia to moja druga corka.To sie martwie czy nie za duzo mi spi.Z tego co czytam u was , skoki rozwojowe spanie po 2 -3 godz na doba Moja coreczka to moze 2 -3 godzin dziennie kiedy nie spi.I wtedy lezy sobie i sie rozglada .Teraz tez po calej nocy snu zjadala i spi dalej.Kazda z nas ma jakies watpliwosci i obawy i chyba po to jestesmy aby sie wspierac.
czytalam na ten temat i nie ma se c o martwic, dzieci w tym wieku moga miec drzemki 4-5razy po 30min do 2h takze wzystko gra tylko aniolkow w domu mamy oby nie zapeszyc

hihi ja tam za histeryczkę się nie obrażam, a to co znalazłaś to o pewnych sprawach napisałam wyżej. Mnie po prostu rozpiernicza święte oburzenie:OBOK PIŁSUDSKIEGO? HAHAHATo, że inni tez nie byli święci co lezą na Wawelu to wiem, ale Piłsudski na pewno nim nie był:
fajne cos znalazłam - dla histeryczek...tfu tfu ;-) historyczek - Ponura prawda o Piłsudskim - Henryk Pająk
...a swoja drogą autor tego artykułu wrogo nastawiony do pewnych grup... ;-)

bo nie wiem czy sama wyrobie się zdyscyplinowac a 4-5 kg na start to byłoby superowo!Co do pogrzebu JESTEM OBURZONA, jak kard Dziwisz moze dowolnie dysponować miejscami na Wawelu!!!!! A kim on jest!!!!!
Piłsudski, Jan III a pośrodku Kaczyński. Co ja powiem kiedyś mojemu dziecku ze niby czemu on tam leży?????

Dzien dobry
Edit: dziewczynki proteinki dzialaja cuda u mnie -3kg, jupi
dziewczyny to ja chętnie założe wątek o tych naszych dietach i lecących kilogramach. chyba ze ktos inny ma ochote to zrobic?
Mamy karmiące piersią- ja też karmie i zaczelam te proteinki.. bo doszłam do wniosku,ze to jeszcze zdrowiej dla mnie będzie. Jem wlasciwie to co dawniej, oprócz chleba, ziemniaków, fast-foodów i słodyczy.. Za to dołożyłam sobie wiecej warzyw. I skaczę na skakance..ale jazda
Od poniedziałku z 65 zleciało mi do 61,8, to możliwe?
Agagsm- ja też mieszkałam w Stanach i przytyłam chyba z 10kg :O ja kocham fast-foody niestety.. A ameryka to raj dla takich ludzi jak ja![]()
Agbar - ja obstawiam i limonag i mlekozastępczy preparat- widziałam poprawę u nas..... C. generalnie też bez wysiłku teraz robi, rzadko widzę, idzie nie zauważyć, a wcześniej, stękanie, prężenie, czerwienienie się i dłuuugi wysiłek....
No i kupa faktycznie-dość rzadka, u nas pełna pielucha, a wcześniej zbite bobki albo zbita niezbyt cuchnąca parówa żólto-zielona (przepraszam za obrazowość), a tu, tak juak już pisałam - po pepti konsystencja i kolor musztardy ...