Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jak ty nabiału nie możesz to kiepsko bo ci tylko mięso zostanie 
jak się uda, to w przyszłym tygodniu śmigamy na basen. No i ważyłam się dzisiaj, waga pokazała pół kilo mniej, a stosuję dietę żrę wszystko jak akurat mam czas 
Tłumaczę sobie to remontem, syf w domu, syf w głowie, nie? 
Dziewczyny muszę się czymś pochwalić. Właśnie odkryłam, że mój starszy syn umie czytać. Sam się nauczył.
Yola zdolniachaA moja jakoś jeszcze nie cyta
Jutro się za to wezmę
![]()

a mnie wszystko jedno gdzie ich pochowają...ich już przecież nie ma...pozwólmy im odejść w spokoju...Wawel mi nie przeszkadza...
Dziewczynki niektore, czy Wy zdajecie sobie sprawe, ze nam jakos w maju roczek bedzie tutaj stukal?? Rok temu sie tutaj spotkalysmy:-))) Musze jakos sprawdzic kiedy napisalam tutaj pierwszy post. Tylko jak? heh
Pamiętam, że o ciąży dowiedziałam się 11 maja i od tego dnia nie palę 
Agbar: a ja nie pojmuje czemu ludzie klękają przed trumną i żegnają się W imie ojca.. co tam święty leży?? Składa się hołd skinieniem głowy, a tam co drugi na kolana pada. Nie pojmuję![]()
Heeej Mamuśki :-)
wogóle to mam ważne pytanko : bo zaczynam przechodzić na butelke i powiedzcie mi po pierwsze - ile trzeba dopajac dziecko herbatką albo wodą? i po drugie - na kartoniku z mlekiem pisze ze dziennie 6 butelek po 150 ml... hmm czy mam sie tego twardo trzymac? a jak Amela będzie chciała więcej to co ? bo na to by wycvhodziło ze by miała jeśc co 4 godzinya ona je max co 3 ..... Pomózcie butelkowe mamuśki ...
![]()
Tobie też zazdraszczam :-)Jolcia - mam nadzieję, że zaraz na nowym wątku wszystko nam poobjasniają specjalistkiale jak ty nabiału nie możesz to kiepsko bo ci tylko mięso zostanie
![]()
a teraz szyszki w dłoń i do atakuuuuu !![]()
![]()

:-)