Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dopajasz woda przegotowaną czy np jakąś herbatką?? 

i jak poszło matko jedyna gdzie jej się to mieściło
oj musiało biedaczynkę męczyć a jaki smrodek po tych jabłuszkach
a teraz coś mi nóżki podkurcza i nie wiem co jest chyba ją brzusio boli najgorsza jest ta nie wiedza co jej jest
ale zobaczymy co będzie dalej dzisiaj

ja mam 7 ale z przodu 

maaatko Paula ja tez chce tyle schudnąc - hmm wsumie ja już koncze karmic cycusiem więc smiało moge wskoczyć na tą diete :-) kilk akg mniej przed ślubem się jak najbardzie przyda :-)
jestem za założeniem tego watka jak najbardzioej :-)
paula, aga wy w stanach przytyłyście - a ja kilka miesięcy w angli utuczyłam się jak taki pingwin ! maaasakra - jak weszłam w polsce na wage to nie wierzyłam ! wchodziłam na nią z 10 razy a potems ię poryczałam ! ale naszczęście w miare szybko na polskim jedzonku spadło uuuuuf
Kaja u mnie po barszczyku tez nie zaciekawie było - Mała ewidentnie nie lubi jak mama je buraki a szkoda bo lubie od czasu do czasu taki barszczyk....
kaama dzięki za odpowiedz . kurde teraz mała ma niedowage tylko zeby na tym sztucznym teraz mi nie poszła w druga strone jak co chwile będzie wołac amuuua dopajasz woda przegotowaną czy np jakąś herbatką??
roxen to i ja zaczynam od jutra - może też nam sie ładnie schudznie :-) w kupie raźniej
Pasibrzuch powodzenia w remoncie heh nie cierpi tego bałaganu ! usprawiedliwiamy twoje zapomniane brzuszki bałaganem taak tak sobie tłumaczmy ;-)
kurcze niby z karmieniem piersią tyle zachodu a z butelką chyba jeszcze więcej .....ale mleko mi wkoncu zmniejsza produkcję więc trzeba iśc za ciosem - Mała i tak juz nie chce cycka - tylko teraz nie wiem czy mam odciagać - czy nie odciągać i ono samo gdzies się rozpłynie czy co? nie wiem nic hehe - musze poczttać truszkę...
U mnie tez bardzo sprawdzila ie kapusta, robilam oklady i wyciagala mi nadmiar mleka