reklama

Styczniówki 2010 !!

W ogole nauczycielki sa najgorsze na swiecie kobiety. :-p A mezczyzni najgorsi mezczyzni. Zreszta, oni w ogole maja nierowno pod sufitem.

Dorciaa, jak zakupy? Pytalas o Dzien Dziecka. Ja dzis widzialam ksiazeczke - taka z serii touch and feel, ktora na pewno kupie. W srodku lustereczko, rozne sznurczki do ciagniecia. Pewnie jeszcze jakies gryzaczki bede ogladac, bo mloda wszystko do dzioba pcha. Myslalam tez o jakiejs przytulance. Lubi sie wieczorem do pieluszki przytulic, to moze juz czas na "przyjaciela na lata''.

reklama
Moje dziecie nauczyło sie krzyczec, az mnie glowa boli:crazy:

A co do nauczycieli nie ma co ukrywac sie czesto sie zdarzaja niesprawiedliwi i tacy którzy nie powinni uczyc i przebywac z dziecmi. Niestety taka mamy rzeczywistość:-(

Ja tam tez nie lubiłam nauczycieli, ale powiem, ze podziwiam ich... to trzeba miec powołanie, no wlasnie! Niektore sie z nim mijają;-) Sylwia... nie martw sie!!! Głupia jędza!

Agata juz spi, Paulinke własnie mąż kładzie i zaraz bedzie swiety spokój... uwielbiam wieczory! Niby mam czas dla siebie, ale za godzine bede tak spiaca, ze wyląduje na poduszce odrazu;-)

Yol_a... załamałas mnie z ta pogoda:zawstydzona/y: Nie no, musze skombinowac Paulinie kalosze i fru na dwor! Ile mozna w domu siedziec!!!

No wiecie co, taki lincz na nauczycielach, nie wszyscy są walnięci - ot protestuję.....!!!!! Ale walniętych też znam...

C dziś pobił samego siebie, już śpi, ale ciekawe ile pośpi!!!

No i Jola- powitaj Emmę na tym świecie, uściskaj od BB ciotek mamcię!!!!

Yola- toż poszalała z prognozami, ale ja obstawiam że długoterminowe to się i tak rzadko kiedy sprawdzają....

No i gdzieś widziałam że nowa mamcia na forum się pojawiła- sorka nie pamiętam nicku ale witam serdecznie, choć z opóźnieniem....

Mam już dość tego dnia...
Rzucę jednak pytanie jeszcze laski o alergię na odpowiednim wątku i wiecie o basen i maluchy-ale w sumie to nie wiem gdzie zapytać- chyba pójdę na szczęśliwe dzieciństwo...

KlaraM, ja sama nauczycielka. Ja przyznaje. Oficjalnie jaja sobie robie. Ale sa nauczyciele i nauczyciele. Sporo jest z przypadku, ale nie ma co wszystkich wrzucac do jednej szuflady. Nie wszyscy sa do bani.

Macy No widzisz, znów się blondyna popisała- tym razem sklerozą, bo na bank gdzieś pisałaś żeś belfer!!!
ALE masz rację, uważam np. że wiele z lasek które kończyły ze mną nie powinno pracować z dziećmi, w dodatku tak małymi.....

No i p.s. przechwaliłam Syna, już się wyspał.... tata do niego poszedł...

to się czepiły psorów:-)

ta jak wszędzie są Ci ok i Ci nie ok:tak: z tym że powinni robić jakieś specjalne badanie wg mnie czy człowiek się nadaje a nie że wszyscy mogą bo nie wszyscy mają predyspozycje:blink:

myśmy zaliczyli zakupki ale pogoda jest po prostu okropna no nic idę myju myju i lulu pa pa

reklama
A ja jeszcze chciałam zapytać czy ktoś wie co u Beti i Fiolcika?
Tak mnie naszło bo chyba długo cisza.....

No i Morka - Dobrze, że bioderka git!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry