Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
od dzisiaj tylko z lekka odgruzowuje
najlepsze spóznione życzonka

ciagle uwagi przynosi ze szkoły,a to ze kogos popchnął,uderzył,przeklnął niedługo napisze ,ze Oddycha
nosz kur**,przeciez to dziecko,a nie manekin

ostatnio uczył sie czytac,dwie wielgachne strony
umiał śpiewajaco i co?nie uwazał na lekcji i nie wiedział gdzie kolezanka skonczyła czytac ,a ta małpa mu jedynke z czytania postawiła,wydaje mi sie ,ze jedynke powinien z zachowania dostac ,a nie z czytania

ja chce wakacje ,bo ta szkoła mnie nerwowo wykonczy,nie dziwie sie dziecku ,ze nie chce do szkoły chodzic
testy na logike rozwiązał z klasy 3 ,a jest w pierwszej,moze pani nie lubi inteligentnych dzieci?
Dorciaa ma najlepiej bo rodziła najpóźniej. Mnie braknie. Więc rozwiązanie mam takie: 2 dni z tyt urodzenia dziecka, 1 z tyt opieki (1 na zaś) i 5 dni L4.
TrudnoA po co?zróbcie mi coś żebym się do roboty zabrała w końcu!!!!!!!!![]()

ale jak sie wchodzi do szatni w szkole to szok przezywam ,dzieci tak przeklinaja ,ze wstyd
mielismy problem z jego zachowaniem ,ale moim zdaniem juz minął
w domu jest ok.Miał trudny okres ,zachowywał sie strasznie ,podejrzewam ,ze dzieci mu dokuczaja ,bo pani zawstydza go przy całej klasie
a Oskar nie nalezy do milczacych dzieci ,jesli sie z czyms nie zgadza ,to mówi.A zachowania typu popchnął ,szturchął moim zdanie sa normalne wsród dzieci
widze jak sie zachowuja ,jak odbieram go ze szkoły,tylko dziwne ,ze te zachowania pani widzi tylko u mojego dziecka
Psycholog kazała mi nastepnym razem zapytac co on robi dobrze ,i czy wogóle ma cos pozytywnego
nie pozwoliła go cały czas strofowac
bo z kazdej strony kazdy mu mówi ,ze jest niedoby i niegrzeczny .swoich opinii na temat szkoły nie wyrazam przy nim ,zastanawiam sie powaznie nad zmianą klasy
a o linki poprosze ,chetnie poczytam