reklama

Styczniówki 2010 !!

Ajjj ... Śmiejecie się z przygód, a to był najgorszy okres mojego zycia... :( Po czasie dopiero wrócilo to w psychice, balam sie szkoly i nauczycieli, mimo, że najlepsza w klasie byłam... :(
Teraz juz sie nie boje... :)

Padam Dziewczyny, padam!!
Nie mam sił, a tu tyle roboty... ;(
Pogrzeb S. wujka jest jutro o 15.00, 27 km od nas!! A na 16.00 mamy nauki w kościele na chrzest... Po prostu jest bosko ;(

Trzymajcie kciuki za mnie, bo naprawde rady nie daje... I fizycznie i psychicznie ;( brzuch napindala, glowa tez ;/ jak na okres...
Ojjj... Złe dni mnie czekają...
Idę ciasto robić i sałatkę kończyć :(
Do jutra :*

reklama
Emilcia ja chyba wystąpię do ciebie z podaniem jakimś co bym mogła twoje przygody spisać opisać i książkę wydać:D

mam już tytuł: "niesamowite przygody emilki":D:D:D

emilcia - trzymaj się!

Powiedzcie mi kto im ten tekst wymyślał i skąd oni wzieli tę kobietę :-DCz I była mocna ale ta mnie rozwala całkiem :-p

[video=youtube;gX3sUx7-9KM]http://www.youtube.com/watch?v=gX3sUx7-9KM[/video]

Morka, to mowisz dzis nie bylo tiiii tiiii tiiii?

Pasibrzuch, czy my nie mowilysmy Ci olej ich?'

Klara,tak, tak. Prosze oskubac kota i zrobic zdjecie! Prosze! Tego jasnego. :-D

Mówiłyście i nie posłuchałam.
Ale teraz na stówę wiem, że nie mam sobie nic do zarzucenia.
Jakby chcieli Emilkę widzieć, to nic by im w tym nie przeszkodziło.
Po telefonie od dziadka, kiedy usłyszałam to wszystko dziadek dzwonił do mnie jeszcze, nie odbierałam, a za trzecim razem wyłączyłam telefon.
Teść powiedział, że mu przykro i ma nadzieję, że choć w jakiejś części wypełnią mi tę lukę sobą.
On nawet nie wie, że nic wypełniać nie musi, bo ja już czuję, że mam rodzinę w nich.

I powiem Wam, że pogadałam z Emilką, wyżaliłam jej się, jak się smarowałyśmy na przewijaku :-) Będzie dobrze :-)

A reklama mnie rozwala :-D kobita made in pure PRL :-D

W weekend może mnie nie być bo jutro umówiliśmy się ze znajomymi, a w niedzielę mamy rocznicę i zaprosiliśmy rodziców na obiad :-) Robię ślunski łobiod - rolada, kluski i modro kapusta ;-), bo u nich się tego nie jada, mam nadzieję, że im zasmakuje :-)

Ja na usg byłam prywatnie to kosztuje 80 zł i tam juz będziesz miała że albo cos jest nie tak albo wszystko ok.bez nerwów i szybko trwa to 5 minutek z ubraniem i rozebraniem dziecka:)

U nas tak nie ma, nie praktykuja tu prywatnego usg, przynajmniej nie w poblizu mnie. Od razu zaplacilabym i czec ale tu jak lekarza cos zaniepokoi to daje kierowanie na usg a moich kurczaki nic nie niepokoi:sorry2: hmmmm to w sumie dobrze nie????...hmmm ale fizioterapeute jesio zaliczymy;-)

Pasibrzuch daje ta twoja rodzinka czadu nie powiem.... chcesz szyszek???

Psibrzuch ty tu nawet nie pisz takich rzeczy bo jak mój chop to przeczyta to cię znajdzie i ci zeżre wszystko. Matko już 7 lat czeka aż mu zrobię jego ulubioną potrawę:tak:Przecie on Ślązak ze krwi i ości:-DJużem kluchy wszelakie robiła a ślaskich nigdy:-( Modrej nigdy a rolady modern były:tak:
Dobra weź no mi wyśli na priv jak cały ten obiad wymodzić to mu zrobię niespodziewajkę. Taki on bidny bo na dietę moją się zapisał a tak będzie miał nagrodę że zrzucił już 0,4kg:happy:

Pasibrzuchu ja na twoim miejscu to wzielabym całą ta super rodzinke do kupy i przeprowadziła rozmowę bez e-mail sms-ów itp.
Moze sie myle ale mi coś sie wydaje że twoja mama to jedno ale dziadkowie tez swoje dodają!!I wtedy będziesz wiedziala co robic dalej.Bo bez sensu jest się męczyc i zyc w niedopowiedzianych słówkach!Pomysl
A teraz wszystkimzyczę dobrej przespanej nocki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry