reklama

Styczniówki 2010 !!

Psibrzuch ty tu nawet nie pisz takich rzeczy bo jak mój chop to przeczyta to cię znajdzie i ci zeżre wszystko. Matko już 7 lat czeka aż mu zrobię jego ulubioną potrawę:tak:Przecie on Ślązak ze krwi i ości:-DJużem kluchy wszelakie robiła a ślaskich nigdy:-( Modrej nigdy a rolady modern były:tak:
Dobra weź no mi wyśli na priv jak cały ten obiad wymodzić to mu zrobię niespodziewajkę. Taki on bidny bo na dietę moją się zapisał a tak będzie miał nagrodę że zrzucił już 0,4kg:happy:

Moj tez sie na moja diete zapisal ale juz sie wypisal:sorry2::-D:-D:-D:-D

Niee, na nich nawet szyszek szkoda, takie ładne, pachnące...na przyjemności trzeba sobie zasłużyć :-p:-D

:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczorową porą !

Czytałam Was w dzień ale nie dałam rady nic napisać bo mały ciągle marudny ,kurcze już nie wiem co może mu być:wściekła/y::no: tak mi go szkoda bo męczy się biedak spać nie może bo co zaśnie to budzi się po 10 min wierci i płacze,może to brzuszek ale to trwa już 3 dni? kupy robi normalne takie jak zawsze dziś cztery,raczej wodniste,żółte z grutkami ale takie robi ciągle.To raczej nie zęby bo nie ma napuchniętych dziąseł choć jak mu zaczynam masować to mu się podoba i dziś miał 37 stopni,już sama nie wiem.

Mam pytanko dziewczyny może głupie ale nie mam pojęcia a wy mądre dziołszki jesteści więc jak myślicie jak boli mnie palec u stopy i ropieje mi to do jakiego mam iść lekarza do dermatologa?

Justyś, może paznokieć Ci się wrasta, jeżeli tak to do pierwszego kontaktu i skierowanie do chirurga, ja tak miałam, ale chirurg nic nie zrobił tylko kazał moczyć w szarym mydle i odsuwać wały paznokciowe, niewiele to pomaga i robię sobie tampony z gazy, tzn. zrolowaną gazę upycham pomiędzy paznokieć i wał paznokciowy.

Justyś, może paznokieć Ci się wrasta, jeżeli tak to do pierwszego kontaktu i skierowanie do chirurga, ja tak miałam, ale chirurg nic nie zrobił tylko kazał moczyć w szarym mydle i odsuwać wały paznokciowe, niewiele to pomaga i robię sobie tampony z gazy, tzn. zrolowaną gazę upycham pomiędzy paznokieć i wał paznokciowy.

od tego się zaczęło,ale jak go wycięłam to zaczęło się paprać i chyba mam pod paznokciem rope,zresztą u drugiej nogi jest to samo a boli jak cho...a!!!

Jolcia ja też, ale pewnie Ty już śpisz;-)
Jola24 Ty się nie zamartwiaj Olusiowymi fałdkami, bo skoro tylu lekarzy mówi Ci, że wszystko jest ok to na pewno tak jest :-) Ja też mam fałdki nierówne, a dysplazji nie mam ;-):-p
Emilcia trzymaj się Kochana:tak:
Pasibrzuch to możemy sobie ręce podać, obie mamy mamuśki nawiedzone i obie nam smrodu robią koło tyłka, oj świetnie by się razem dogadały;-) Może je kiedyś umówić na wspólną pogawędkę, nadawałyby pewnie z prędkością karabinu maszynowego :-p

Ostatnia edycja:
Malwina - gratulacje to duży sukces teraz musisz śmigać autkiem, by nie zapomnieć jak się jeździ

Yol_a - napisałaś Kochana, że Twój M. przeszedł wszystkie stopnie awansu i może zająć się swoim Hobby, uwierz mi, że gdyby pracował w korporacji nie miał by czasu na to hobby, a kaska może by była większa, ale w cale nie koniecznie, zależy jak się trafi i zero wakacji, ferii, przerw miedzyświątecznych.
Nawiasem mówiąc moja bratowa nauczycielka z zawodu (j.ang) wyjechała do UK i pracowała na centrali telefonicznej i szybciutko zwiała z tej pracy (bo no nie mogła pracy 7 godzin wytrzymać) i przeniosła się do szkoły, uczy w Oxfordzie dzieci emigrantów.

Tysiolek - dużo szczęścia na nowej drodze życia.

Trzymam kciuki za Mamusie szukające opiekunek.

Miłej nocki.

Ostatnia edycja:
Witam porannie. :) Młoda nakarmiona i drzemie dalej, mąż drzemie jeszcze, a ja z miseczką owsianki sobie przed BB siedzę.

e_milcia pisze:
Padam Dziewczyny, padam!!
Nie mam sił, a tu tyle roboty... ;(
Pogrzeb S. wujka jest jutro o 15.00, 27 km od nas!! A na 16.00 mamy nauki w kościele na chrzest... Po prostu jest bosko ;(
A jak się na te nauki spóźnicie troszkę, to będzie bardzo źle? Nie wiem, jakiego macie księdza, ale wydaje mi się, że powinien zrozumieć sytuację, jaką jest pogrzeb kogoś z rodziny...
Tak czy inaczej trzymaj się tam ciepło!

Mari_anna pisze:
Malwina - gratulacje to duży sukces teraz musisz śmigać autkiem, by nie zapomnieć jak się jeździ
Mari_anna dobrze prawi! Mogę powiedzieć po sobie, bo niestety przez kilka lat za kierownicą nie siedziałam i teraz nie mogę się zebrać, by wrócić do jeżdżenia. A prawko leży i się kurzy... :(

A co do reklamy IKEI to zdaje mi się, że tę kobitkę kilka razy widziałam w sklepie u mnie na osiedlu. :P Ale reklama boska. ;)

Miłego dnia życzę wszystkim!

reklama
Heloł
Ja juz po wizycie u tego niezczesnego lekarz, oczywiscie ona niczego niepokojacego nie widzi ale umowi na z fizioterapelta:wściekła/y: czy jest tu ktos kompetentny sie pytam???!!!

Acha a takie pytanko mam "Dlaczego nikt za nas kciukaow nie trzymał????:crazy:

u mnie środowiskowa zauważyła na początku nierówne fałdki i mnie wystraszyła głupia cipa ale pediatra mi powiedziała żeby poczekać bo powinny się wyrównać no i się wyrównały i jest ok:tak:

kciukasy trzymały wszystkie tylko żadna nie pisała bo u nas to przecież już tradycja że trzymamy;-)
Malwina, gratulacje!!!

Wiecie co, ale jestem wredna ci...a :-D
Wysłałam mojej rodzince bardzo grzecznego mila ze zdjęciami małej i z zaproszeniem do nas.
A potem zadzwoniłam do dziadków powiedzieć, że zaszła straaasznaaa pomyłka, że odebrałam paczkę dla małej od koleżanki, a ich odesłałam, bo myślałam, że tamta byłą od nich. Reakcja: nie wiesz co straciłaś i jak sobie narobiłaś. A ja na to, że sorry, ale trzeba było dać znać, a jak czegoś nie zamawiam to nie odbieram, proste. No i miałam na ręce dziecko, obok psa i wychodziłam i nie widziałam nadawcy i odbiorcy.
Ponoć mała miała dostać wózek dla lalki :szok: A na ch...j mi wózek dla 3-miesięcznego dziecka?! I to ma być prezent na chrzciny???
No, to teraz oni niech mają myślówę!
A wiecie, że 94% kobiet ma w mózgu aktywny obszar odpowiedzialny za zemstę? No cóż, jestem w tych procentach.

Jeszcze dziadek do mnie z pretenmsjami, że do matki nie dzwonię i dumą się unoszę.
Będę smażyć się w piekle, ale nie umiem im wybaczyć :-(

a mi osobiście się wydaję że niepotrzebnie w ogóle się odzywasz urwij kontakt zobaczymy kto pierwszy się stęskni:rofl2:

mnie też napiernicza przy końcu pzanokcia duży paluch ale nie mam ropy patyczkiem do ucha smarowałam riwanloem troszkę przeszło:tak:

a my dzisiaj na spacer jakiś uciekniemy bo pogoda w miarę-jak ja tego nie lubię:no:

a i wczoraj kąpałam się z Polurką:tak:
wiem, że większość z Was jest przeciwna ale to było super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aż się popłakałam tak się cieszyła moja mała rybka:-)
wannę wyszorowałam siebie też i mam nadzieję że będzie wsio ok

ja reklam nie oglądam zawsze wychodzę a ta mnie wyjątkowo wku...:-);-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry