reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witajcie dziewczynki
Łącze się w żalu z niewyspanymi, Olek postanowił jeść o 4 rano a co mu tam:wściekła/y: Potem naspał się aż do 7.30:no: zerwał matkę na nogi i teraz drzemie:sorry2:

Jola zagłosowałabym ale nie jestem zrejestrowana, a jak próbowałam się kiedys zrejestrować to ciągle coś im nie pasowało i chyba z 10 razy wpisywałam te durne kody i odechciało mi się :wściekła/y:

Czehow- gratulacje! My wciąż zaślinieni maxymalnie ale bezzębni.....

Morka - C też w szpitalu spał i nie szło gościa obudzić, nadziwić się nie mogłam i nie podobało mi się że ciągle śpi - to teraz też mam :tak::-D

Dormark- to masz przekichane - eh.... niech szybko sytuacja wróci do normy....

No a w ogóle jestem załamana bo zgubiłam telefon, wiem gdzie i kiedy, ale 10 min później już było po ptokach i nic mi się nie chce.... 5 h stracone na bieganiu po duplikat karty, C dzielny, jeden powrót na karmienie do domu, do tego policja i dokonanie zgłoszenia, jutro spróbujemy poprzez IMEI zablokować aparat.....
ale nie wiadomo czy się uda bo telefon kupiony na wolnym rynku- w tym sklepie dla idiotów, a nie w salonie.....
No a próbowałam od razu dzwonić na ten telefon bo bardzo daleką znajomą spotkałam i co wyłączony i tak cały dzień....
e: widocznie w pobliżu nie ma żadnych Emilek.....

Nie przejmuj się głosowaniem, tak napisałam jakby któraś akurat była;-)
Współczuje telefonu, mój jakbym zgubiła to napewno by mi oddali albo do kosza wyrzucili taki jest cool:-D:-D

Witajcie!
Ja dziś cały dzień zalatana,sprawy na mieście łatwiłam a wieczorem byłam u tego chirurga z tymi palcami u stóp i okazało się że mam grzybicę paznokci tak więc nie jest mi fajnie.:-(:no:Jutro mam wizyte u dermatologa więc zobaczę co powie,chirurg coś wspomniał że może będą do zdjęcia :szok:ale ja się tego nie poddam przecież małego karmię,mama nadzieję że da się to jakoś wyleczyć.Tylko gdzie ja się tego świństwa nabawiłam?

czechow Gratuluję pierwszych ząbków
dormark, Paula3 dużo zdrówka dla dzieciaczków
KlaraM przykro mi z powodu telefonu mam nadzieję że to ktoś uczciwy i odda

Więcej nie pamiętam wybaczcie

Współczuje grzybicy, musi boleć....:sorry2:

Witam porannie ja oczy na zapalkach.dziekuje , ze istnieje kawa. Nicol nadal garaczka spi z tata , ja tez bym mogla pospac , ale niestety Mia jest innego zdanie .Zmowily sie te moje dziewczyny .Czekam , az przychodnia bedezie otwarta i dzwonie umowic wizyte.
Ok Mia zasnela wkolysce wiec ja tez sie jeszcze klade.Bo inaczej sobie kroblowke z kawa podlacze.

Solidarność jajników:-D:-D

Witajcie babeczki!!!
Dziś dzień pracowity, młody wstał i gada z mo9iskami, ja wszamałam ,śniadanie, za godzinę idziemy kupić kieckę dla mamusi,:tak: a o 15 fryzjer. Trzymajcie kciuki, co bym jakiej głupoty nie palnęła:szok::zawstydzona/y:.
aaaaaaaaaa i wczoraj upał a dziś już słońce podpierdzielone która? , No która?

Zaszalej....i koniecznie wstaw fotki szybciutko:tak:

Witam się przedpołudniowo, jestem bardzo szczęśliwa, byliśmy wczoraj u neurologa i Pani powiedziała że Miki neurologicznie jest zdrowy, nie ma śladu po asymetrii i napięciu mięśniowym, wszystko ładnie wyćwiczyliśmy. :-D
Zaleciła jeszcze rehabilitację bo głowki nie ciągnie tak jak powinien, no i dała mi zaświadczenie że wymaga rehabilitacji, więc może uda się załatwić zwolnienie chociaż na miesiąc, jutro idziemy do pediatry:-):-):-):-)

Justys85- ja mam to samo, nie dość że po ciąży zaczeły mi wrastać paznokcie to jeszcze grzybicy się nabawiłam, dermatolog powiedział że mogłam się zarazić przez przymierzanie butów, ale ja myślę że mogło to nastąpić w szpitalu, chociaż kąpałam się w klapkach.
Najważniejsze to iść do dobrego dermatologa, który da Ci skierowanie na badanie mikologiczne, są to 2 badania, wynik pierwszego dostałam po 5 minutach i jest napisane że grzyba nie stwierdzono, na wynik drugiego czeka się miesiąc, bo muszą tego grzyba wyhodować, następną wizytę mam 1 lipca i zobaczymy co dalej, ważne jest żeby przed badaniem co najmniej tydzień nie malować paznokci i nie smarować stóp kremami i myć stopy najlepiej szarym mydłem.
Życzę powodzenia w walce z tym cholerstwem!!!

Czechow
- Gratulacje dla Laury!!!

Brawo dla Mikego...zuch chłopak:-)

A całej reszcie miłego dnia życze:-)

Witajcie

Ale u nas pogoda... fuj. Jak ktos chce troche deszczu to sie podziele :-p
A mialam isc dzisiaj na spacerek, chociaz nogi jak z waty dalej.

A dzisiaj rano mialam pare mokrych plamek na koszulce - jeszcze jakies krople pokarmu zagubione sie wydostaly, chyba jeszcze hormonki buzuja

Michalek cos mi sie zaczyna przestawiac - przed wyjazdem do Polski spal od daaawana ciurkiem od 21 do 7, w Polsce od 20 do 6 (i to by pasowalo, bo slonce wstaje i zachodzi godzine wczesniej) a teraz od powrotu o 5 pobudka na amciu jak za dawnych czasow. Co ciekawe, bez znaczenia o ktorej jadl ostatni raz: czy o 19, 20, czy juz na spiaco o 22, 23 - zawsze budzi sie o swojej porze jak w zegarku. Kurde jak to czlowiek szybko przyzwyczaja sie do dobrego :nerd:

Czechow - gratulacje pierwszych zabkow

ja juz od dwoch dni Michalkowi ciagle do dzioba zagladam, bo marudzi i marudzi i gryzie moje palce... najpierw nie chcial prawie jesc przez tydzien, teraz za to nadrabia z nawiazka... dzisiaj rano byl znowu placz, ale okazalo sie ze to znowu brzuszek, bo puscil 3 serie baczkow i w koncu zmeczony zasnal przy inhalacji.

Juz prawie zdrowy ten moj skarb. Tak sie ciesze.

Klara - przykra sprawa z telefonem, moze sie jednak jeszcze znajdzie

Justys - oj wspolczuje... a bola te pazury?

Asiax - super wiesci, cwiczenia sie oplacily :tak: Kurcze, troszke sie martwie, bo nas lekarz na zadne rehabilitacje nie kierowal ani zadnych cwiczen nie pokazywal, ani neurologa... ale pilnowalam, podkladalam, blokowalam, zeby glowka pracowala w obie strony i chyba juz sie unormowalo. Tylko martwi mnie ta splaszczona glowka... mowili Ci cos o tym, czy to sie jeszcze wyprostuje?

Szkrab sie obudzil wiec uciekam
Milego dzionka babeczki

Minnie - Mikołaj ma mało spłaszczoną główkę, ale mój starszy syn miał z jednej strony prawie płaską i wszystko samo wróciło do normy, także nie ma co się przejmować.
A lekarz nie kierował was na rehabilitację bo może nie było takiej potrzeby.

Dzień dobry!
Ja dzis juz po wizycie u dermatologa który stwierdził że nie koniecznie musi być to grzybica(dał skierowanie)więc się okaże,następnie powiedział że moim głównym problemem jest tzw"rulowatość paznokci" czyli będą się zawsze wrastać i nie koniecznie nawet jakieś zdjęcie tu coś pomoże.Zaproponował mi za to założenie klamry na nie,kosztuję to 200 zł na jeden paznokieć na co mnie teraz nie stać,kazał się zastanowić i przepisał jakiś preparat przeciwgrzybiczny więc na razie musi mi to wystarczyć.W piatek idę na pobranie wymazu,żeby sprawdzić czy to grzybica więc zobaczymy.

Ok muszę spadać do małego wejdę wieczorkiem Pa Miłego popołudnia

[FONT=&quot]Czołem gwiazdeczki,[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Agniechak[/FONT][FONT=&quot] – a co Ci jest, że plastyka? Jak to wyglada?[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Roxeen[/FONT][FONT=&quot] – ja lubię chłodną pogodę… pływałam kiedys po Krutyni i było coś koło 10 st i słonce nieśmiałe za chmurkami – zjarałam się na raka ;-) zatem uważaj[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Ja czekam na burzę — mam nadzieje, że schłodzi powietrze… w ogóle to nie mogę się doczekać przeprowadzki do nowego mieszkania, bo po pierwsze jest winda, a po drugie jest chłodne, bo te w którym teraz mieszkamy jest gorące bardzo – zima nie włączamy nawet grzejników ;-)[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Ooo, Stasio stęka – pewnie kupę zaraz wyprodukuje ;-)[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Tez mysle, że ząbki im później tym lepiej – przynajmniej cycków mi nie pogryzie ;-)[/FONT]

Jesteśmy po szczepieniu i usg.
Jaki u nas jest burdel w przychodni to się w głowie nie mieści.
Poprosiłam o włożenie szczepionek, które przyniosłam, do lodówki, bo szlam na usg.
Wracam z usg i pytania, czy mam szczepionki, ale skąd ja je mam, lekarka stwierdziła, że przecież mi ich nie przepisała :szok: Ręce mi opadły.
Na kartce miałam jak byk napisane "następne szczepienie 13 maj" i cud, że zadzwoniłam wcześniej, bo zdziwieni wielce, że jak to szczepienie 13 maja, jak przecież dzisiaj jest.
Potem z wyrzutami do mnie, że jeszcze nie mam dla małej karty czipowej, więc w końcu i ja podniosłam głos, że jestem z dzieckiem sama i nie mam jak pojechać jej załatwić, to dali mi spokój.
Na szczęście bioderka ok, ponoć najważniejsze są fałdki te przy pupie, one muszą być równe.

Pasibrzuch bo dziś 12 może myśleli że jutro przyjdziesz ;)

u nas właśnie leje i grzmi :/ dobrze że jesteśmy po spacerze choć mieliśmy wyjść później z Emilką na rower jak mój wróci z pracy ...

Ufff, skonczylam nadrabianie

Zmierzluch maly spi :-)

Aaaaaa: gdzie te moje maniery: najwazniejsze co chcialam dzis napisac

Paula, Tysiolek kochane: spoznione zyczenia z okazji Waszych slubow

Wszystkiego naj naj naj, milosci na cale wspolne zycie, zycia w zgodzie i harmonii i aby szyszki na swierkach zostaly i nigdy potrzebne nie byly!!!

No to lece, moze jeszcze zdaze jakis los obiadkos upichcic

reklama
Jolcia7777 to jest doprowadzenie tamtego miejsca do wyglądu tak jak przed porodem,podszywa się mięśnie krocza i usuwa nadmiar śluzówki,bo lekarz mnie tak cudnie pozszywał,że został mi tylko supełek przy odbycie,więc wszystko rozdarte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry