Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem naspał się aż do 7.30
zerwał matkę na nogi i teraz drzemie
Jola zagłosowałabym ale nie jestem zrejestrowana, a jak próbowałam się kiedys zrejestrować to ciągle coś im nie pasowało i chyba z 10 razy wpisywałam te durne kody i odechciało mi się
Czehow- gratulacje! My wciąż zaślinieni maxymalnie ale bezzębni.....
Morka - C też w szpitalu spał i nie szło gościa obudzić, nadziwić się nie mogłam i nie podobało mi się że ciągle śpi - to teraz też mam
Dormark- to masz przekichane - eh.... niech szybko sytuacja wróci do normy....
No a w ogóle jestem załamana bo zgubiłam telefon, wiem gdzie i kiedy, ale 10 min później już było po ptokach i nic mi się nie chce.... 5 h stracone na bieganiu po duplikat karty, C dzielny, jeden powrót na karmienie do domu, do tego policja i dokonanie zgłoszenia, jutro spróbujemy poprzez IMEI zablokować aparat.....
ale nie wiadomo czy się uda bo telefon kupiony na wolnym rynku- w tym sklepie dla idiotów, a nie w salonie.....
No a próbowałam od razu dzwonić na ten telefon bo bardzo daleką znajomą spotkałam i co wyłączony i tak cały dzień....
e: widocznie w pobliżu nie ma żadnych Emilek.....

Witajcie!
Ja dziś cały dzień zalatana,sprawy na mieście łatwiłam a wieczorem byłam u tego chirurga z tymi palcami u stóp i okazało się że mam grzybicę paznokci tak więc nie jest mi fajnie.:-no:Jutro mam wizyte u dermatologa więc zobaczę co powie,chirurg coś wspomniał że może będą do zdjęcia
ale ja się tego nie poddam przecież małego karmię,mama nadzieję że da się to jakoś wyleczyć.Tylko gdzie ja się tego świństwa nabawiłam?
czechow Gratuluję pierwszych ząbków
dormark, Paula3 dużo zdrówka dla dzieciaczków
KlaraM przykro mi z powodu telefonu mam nadzieję że to ktoś uczciwy i odda
Więcej nie pamiętam wybaczcie

Witam porannie ja oczy na zapalkach.dziekuje , ze istnieje kawa. Nicol nadal garaczka spi z tata , ja tez bym mogla pospac , ale niestety Mia jest innego zdanie .Zmowily sie te moje dziewczyny .Czekam , az przychodnia bedezie otwarta i dzwonie umowic wizyte.
Ok Mia zasnela wkolysce wiec ja tez sie jeszcze klade.Bo inaczej sobie kroblowke z kawa podlacze.

Witajcie babeczki!!!
Dziś dzień pracowity, młody wstał i gada z mo9iskami, ja wszamałam ,śniadanie, za godzinę idziemy kupić kieckę dla mamusi,a o 15 fryzjer. Trzymajcie kciuki, co bym jakiej głupoty nie palnęła
.
aaaaaaaaaa i wczoraj upał a dziś już słońce podpierdzielone która? , No która?

Witam się przedpołudniowo, jestem bardzo szczęśliwa, byliśmy wczoraj u neurologa i Pani powiedziała że Miki neurologicznie jest zdrowy, nie ma śladu po asymetrii i napięciu mięśniowym, wszystko ładnie wyćwiczyliśmy.
Zaleciła jeszcze rehabilitację bo głowki nie ciągnie tak jak powinien, no i dała mi zaświadczenie że wymaga rehabilitacji, więc może uda się załatwić zwolnienie chociaż na miesiąc, jutro idziemy do pediatry:-):-):-):-)
Justys85- ja mam to samo, nie dość że po ciąży zaczeły mi wrastać paznokcie to jeszcze grzybicy się nabawiłam, dermatolog powiedział że mogłam się zarazić przez przymierzanie butów, ale ja myślę że mogło to nastąpić w szpitalu, chociaż kąpałam się w klapkach.
Najważniejsze to iść do dobrego dermatologa, który da Ci skierowanie na badanie mikologiczne, są to 2 badania, wynik pierwszego dostałam po 5 minutach i jest napisane że grzyba nie stwierdzono, na wynik drugiego czeka się miesiąc, bo muszą tego grzyba wyhodować, następną wizytę mam 1 lipca i zobaczymy co dalej, ważne jest żeby przed badaniem co najmniej tydzień nie malować paznokci i nie smarować stóp kremami i myć stopy najlepiej szarym mydłem.
Życzę powodzenia w walce z tym cholerstwem!!!
Czechow - Gratulacje dla Laury!!!

Kurcze, troszke sie martwie, bo nas lekarz na zadne rehabilitacje nie kierowal ani zadnych cwiczen nie pokazywal, ani neurologa... ale pilnowalam, podkladalam, blokowalam, zeby glowka pracowala w obie strony i chyba juz sie unormowalo. Tylko martwi mnie ta splaszczona glowka... mowili Ci cos o tym, czy to sie jeszcze wyprostuje?
Ręce mi opadły.