reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam i ja!My nie śpimy od 5,wczoraj chyba nie dokładnie odciągnęłam mleko a dzisiej mnie cycek nawala jak cholera,a młody ciągnie się do nich a tu nic z tego,ide zrobić sobie kawusie.

reklama
Witajcie kobietki!
Czechow - gratuluję ząbka, a może już i ząbków :tak:
paula3, dormark - zdrówka dla dziewczynek życzę!!!

Kurcze, u nas pogoda się psuje i ze spaceru chyba nici:-(
Wczoraj zamówiłam dla Bartusia prezenty na Dzień Dziecka:
TINY LOVE Pałąk Muzyczny Łuk Natura +KubusP+GLS (1031078007) - Aukcje internetowe Allegro
TL TINY LOVE Pomaranczowy OZZIE Pierwszy Owoc 24h (1017873510) - Aukcje internetowe Allegro
Czeka nas długa podróż do Zakopanego, więc mam nadzieję, że łuk na fotelik spełni swoją rolę.
Na razie nie mam pomysłu na prezent dla Julii, bo ona to jeszcze dziecko a z drugiej strony mała kobietka...

Miłego dzionka życzę i zmykam!
Do później:-)

Witajcie babeczki!!!
Dziś dzień pracowity, młody wstał i gada z mo9iskami, ja wszamałam ,śniadanie, za godzinę idziemy kupić kieckę dla mamusi,:tak: a o 15 fryzjer. Trzymajcie kciuki, co bym jakiej głupoty nie palnęła:szok::zawstydzona/y:.
aaaaaaaaaa i wczoraj upał a dziś już słońce podpierdzielone która? , No która?

zęby JUŻ????:szok::szok::szok: gratulacje ale już? kurde

współczuję grzybicy:-( a nabawić się mogłas wszędzie nawet w sklepie obuwniczym:baffled:

nie pamiętam co tam jeszcze było w każdym razie dużo zdrówka dla dzieciów, wytrzymałości dla mam bo widzę że coś tu skacze i co by było wsio ok

ja jakoś od paru dni jestem jakaś wypluta:sorry2:

Witam się przedpołudniowo, jestem bardzo szczęśliwa, byliśmy wczoraj u neurologa i Pani powiedziała że Miki neurologicznie jest zdrowy, nie ma śladu po asymetrii i napięciu mięśniowym, wszystko ładnie wyćwiczyliśmy. :-D
Zaleciła jeszcze rehabilitację bo głowki nie ciągnie tak jak powinien, no i dała mi zaświadczenie że wymaga rehabilitacji, więc może uda się załatwić zwolnienie chociaż na miesiąc, jutro idziemy do pediatry:-):-):-):-)

Witajcie!
Ja dziś cały dzień zalatana,sprawy na mieście łatwiłam a wieczorem byłam u tego chirurga z tymi palcami u stóp i okazało się że mam grzybicę paznokci tak więc nie jest mi fajnie.:-(:no:Jutro mam wizyte u dermatologa więc zobaczę co powie,chirurg coś wspomniał że może będą do zdjęcia :szok:ale ja się tego nie poddam przecież małego karmię,mama nadzieję że da się to jakoś wyleczyć.Tylko gdzie ja się tego świństwa nabawiłam?

czechow Gratuluję pierwszych ząbków
dormark, Paula3 dużo zdrówka dla dzieciaczków
KlaraM przykro mi z powodu telefonu mam nadzieję że to ktoś uczciwy i odda

Więcej nie pamiętam wybaczcie

Justys85- ja mam to samo, nie dość że po ciąży zaczeły mi wrastać paznokcie to jeszcze grzybicy się nabawiłam, dermatolog powiedział że mogłam się zarazić przez przymierzanie butów, ale ja myślę że mogło to nastąpić w szpitalu, chociaż kąpałam się w klapkach.
Najważniejsze to iść do dobrego dermatologa, który da Ci skierowanie na badanie mikologiczne, są to 2 badania, wynik pierwszego dostałam po 5 minutach i jest napisane że grzyba nie stwierdzono, na wynik drugiego czeka się miesiąc, bo muszą tego grzyba wyhodować, następną wizytę mam 1 lipca i zobaczymy co dalej, ważne jest żeby przed badaniem co najmniej tydzień nie malować paznokci i nie smarować stóp kremami i myć stopy najlepiej szarym mydłem.
Życzę powodzenia w walce z tym cholerstwem!!!

Czechow
- Gratulacje dla Laury!!!

Witam

A ja czekam za wydaniem prawka , co wkoncu bede smigac:-)

Ale Zuzia dała nam dzisiaj pospac, od 21.30 do 8.00 z 2 pobudkami na jedzonko, a teraz w lezaczku gada do słonia:-D

Czechow 2 ząbki - gratulacje . Ja tez zagladam codziennie do buzioli Zuzi ale nic nie widac jeszcze

Dormark zdrówka dla córeczki

to narazie tyle bo musze uciekac ciuchy prasowac:no::no:

Miłego dzionka

Hej u nas pogoda do dupyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
gosia mnie od wczoraj łeb nawala:wściekła/y:
Czechow gratuluje ząbków,mój Oskar dostał pierwszego jak roczek miał:tak:

nadineczka ja to wypluta od miesiaca chodze:baffled:czekam na @ ,moze to przez nią śpie po kątach:dry:

Przyznac sie bez bicia która podpieprzyła słońce:crazy:

reklama
Morka, im później, tym lepiej. U mojego synka pierwszy ząbek pojawił się dokładnie gdy miał 6 miesięcy. Mi się do ząbkowania nie spieszy. :no:

KlaraM, mam nadzieję, że telefon się jednak znajdzie, chociaż jak piszesz, że wyłączony, to pewnie ktoś wyjął kartę sim i teraz korzysta z telefonu...

Czechow, Astrid przeniosłam Wasze posty o zabawkach w odpowiednie miejsce.

Podpierdzielił, podpierdzielił. Samo przyszło to słońce. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry